CF 550
CF 550
Pozdravljeni.
Sem lastnik novega cf550 in me zanima, če gdo ve kaj pomeni utripajoča luč za olje, nivo olja pa je na max. Namreč prižgala se mi je med vožnjo. Prevoženih pa imam okol 800km. Hvala za odgovor. Lp
Sem lastnik novega cf550 in me zanima, če gdo ve kaj pomeni utripajoča luč za olje, nivo olja pa je na max. Namreč prižgala se mi je med vožnjo. Prevoženih pa imam okol 800km. Hvala za odgovor. Lp
Re: CF 550
Govorim na pamet , če se ni staknila kaka žica tipala olja bo to pomenilo prenizek tlak olja. ATV na prikolico in na servis takoj.
Lp.
Lp.
Pameten nasvet lahko pa za začetek na servis pokličeš in njih vprašaš saj je verjetno še v garanciji. Tam bo ifo kaj naredit takoj na voljo.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Hvala za hitre odgovore. Tudi na serviso ne vedo točno povedat kako pa kaj (mogoče pumpa ali stikalo). Bo zleda kr na prkolco ga treba dat ja.
Poštovanje, me zanima na koliko kilometrov se dela prvi servis pri cf 550 ? Kolko stane ? In kolko stane celoletno zavarovanje ? hvala unapred lp
Gajić
Prvi servis se naj bi naredil pri 250 kilometrih. Drugi servis pri 750, nato pa na 1500 km oziroma 20ur. Cena pri serviserju je približno 100€(moje izkušnje). Ne pa držati za besedosasagaj napisal/-a:Poštovanje, me zanima na koliko kilometrov se dela prvi servis pri cf 550 ? Kolko stane ? In kolko stane celoletno zavarovanje ? hvala unapred lp

LP
A little party never killed nobody