Cf moto 550 eps koncna hitrost
Cf moto 550 eps koncna hitrost
Pozdravljeni, sem novo peceni lastnik cf moto 550 eps, z atvjem sem zadovoljen, zanima me ce ima kdo izkusnje kako povecati koncno hitrost, namrec po stevcu je bila najvecja hitrost 99 po gps pa 86kmh. Mislim da ima motor se nekaj rezerve. In se eno vprasanje, a so kje kasne blokade npr. v izpuhu ali kje drugje? Hvala za odgovore.
Re: Cf moto 550 eps koncna hitrost
Ti si ocitno usekal mimo z nakupom quada,prodaj in si kupi cestni motor ce te zanima hitrost. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Pozdravljen @Denis88. Čeprav se strinjam z mojim predhodnikom v tistem delu komentarja, kjer omenja, da atv-ji niso tista panoga kjer bi iskal hitrost, naj povem, da se praviloma da vsak motor "pospešit"....tudi tistega z že odstranjeno blokado. Če je motor nov, ti svetujem, da se o tem pogovoriš z serviserjem....že zaradi garancije. Vsak uradni serviser ti bo odstranil blokado, ker je to itak tvoja odgovornost. če pa je motor rabljen, pa pojdi do serviserja za te motorje, ki ve kaj dela. Moraš pa vedeti, da odstranjena blokada lahko na takšnem motorju povzroči tudi škodo.Denis88 napisal/-a:Pozdravljeni, sem novo peceni lastnik cf moto 550 eps, z atvjem sem zadovoljen, zanima me ce ima kdo izkusnje kako povecati koncno hitrost, namrec po stevcu je bila najvecja hitrost 99 po gps pa 86kmh. Mislim da ima motor se nekaj rezerve. In se eno vprasanje, a so kje kasne blokade npr. v izpuhu ali kje drugje? Hvala za odgovore.
Kakorkoli...veliko sreče želim in varne kilometre.
Nisem usekal mimo sem lastnik dsa 650 in vem kaj je hitrost, res da med tema dvema ni primerjave, ampak po samem zvoku in moci motorja mislim da se da iz njega stisnit se kaksnih 10-20 kmhbeno5 napisal/-a:Ti si ocitno usekal mimo z nakupom quada,prodaj in si kupi cestni motor ce te zanima hitrost.
Ne motor ni nov, zaj ce so blokade odstranjene nevem, bom pa malo pogooglal za dr. Pulley valjcki, hvala, lp.BIF napisal/-a:Pozdravljen @Denis88. Čeprav se strinjam z mojim predhodnikom v tistem delu komentarja, kjer omenja, da atv-ji niso tista panoga kjer bi iskal hitrost, naj povem, da se praviloma da vsak motor "pospešit"....tudi tistega z že odstranjeno blokado. Če je motor nov, ti svetujem, da se o tem pogovoriš z serviserjem....že zaradi garancije. Vsak uradni serviser ti bo odstranil blokado, ker je to itak tvoja odgovornost. če pa je motor rabljen, pa pojdi do serviserja za te motorje, ki ve kaj dela. Moraš pa vedeti, da odstranjena blokada lahko na takšnem motorju povzroči tudi škodo.Denis88 napisal/-a:Pozdravljeni, sem novo peceni lastnik cf moto 550 eps, z atvjem sem zadovoljen, zanima me ce ima kdo izkusnje kako povecati koncno hitrost, namrec po stevcu je bila najvecja hitrost 99 po gps pa 86kmh. Mislim da ima motor se nekaj rezerve. In se eno vprasanje, a so kje kasne blokade npr. v izpuhu ali kje drugje? Hvala za odgovore.
Kakorkoli...veliko sreče želim in varne kilometre.
-
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj:: Celje
Pozdravljeni,kot mnogi sem se tudi jas odločil za nakup 4kolesnika.To je moj 1 štirikolesnik,in mi bi bila dobrodošla vsaka informacija,on bi bil cenovno okoli 9k,nagibal sem se k CF Moto X8 EFI V-TVIN novega,ker rabljenih ne zasledim takega ranga.Zato prosim za informacije ki bi mi lahko koristile.Vozila bi se dva,najina skupna teža je 170 kg,vožnja pa bo potekala samo ljubiteljsko,malo za dušo,pa to samo po asvaltu.
Če pa gdo ve za kakega dobrega rabljeenega,pa nad 700 kubikov pa naj prosim pove.
lp
Če pa gdo ve za kakega dobrega rabljeenega,pa nad 700 kubikov pa naj prosim pove.
lp
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Gladjator, imaš ZS.
LP!
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.