za 3500km po asfaltu so skoraj še premalo zrabljene (če so prve)Novi napisal/-a:http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4031685
Ali tega mogoče kdo pozna?
Ali je normalno da ima toliko izrabljene prve pnevmatike za te KM?
Oglas iz interneta
racer1 napisal/-a:Če velik razkopavaš je potem( kr normaln) rezultat vendar prve gume ki jih ima sedaj spredaj so bile na zadnjih kolesih.[/b]
Lahko pa ti jaz ponudim svoj atv ki je naprodaj za več kot 1000€ cenej kot je nov pa še v garanciji je(Dragon fly 400)star je slabe štiri mesece.
pojdi v garažo in si oglej motor in njegove gume
po tvoji izjavi bi rekel da štirikolesnika od blizu še nisi videl
marko
K 1200 lt

K 1200 gt

norge V2 1200

SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
K 1200 gt
norge V2 1200
SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
-
racer1
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana-Bizovik
- Kontakt:
marko napisal/-a:racer1 napisal/-a:Če velik razkopavaš je potem( kr normaln) rezultat vendar prve gume ki jih ima sedaj spredaj so bile na zadnjih kolesih.[/b]
Lahko pa ti jaz ponudim svoj atv ki je naprodaj za več kot 1000€ cenej kot je nov pa še v garanciji je(Dragon fly 400)star je slabe štiri mesece.
pojdi v garažo in si oglej motor in njegove gume
po tvoji izjavi bi rekel da štirikolesnika od blizu še nisi videl
marko
Po eni strani te ne razumem Marko( pejd v garažo in si .........)ne vem a misliš da njegovga mopeda nisem vidu
Gume če pa glih ne paziš kaj delaš oz kje in kako voziš jih kaj hitro tkole zližeš
vozilo
pridi šekam lojterćni vojzI pa se vozi z njemu. Ne nabijaj teme , će nimaš pojma o štirikolesnikam. Koliko denarja imaš toliko veljaš , to je stsri pregovor.Če bi rad pa za stojn ; pa počak da ti staramama umerje.Novi napisal/-a:http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4031685
Ali tega mogoče kdo pozna?
Ali je normalno da ima toliko izrabljene prve pnevmatike za te KM?
To so tržne zakonitosti, kijih še ti nisi dorastu (oprosti moji kmečki razlagi)
CENA SERVISA PRI 3000KM
Pri 3000 km so menjali olje in namazali vitalne dele, dodatno je serviser zategnil še križ na zadnjih kolesih. Cena servisa je 50 eur.
Jermen se menja na 8000 km, cena jermena 120 eur.