Cena kompleta 2 zadnji + 2 prednji je 320€.Gume so seveda nove.
Pravi da so na zalogi ce kdo rabi.

Dej prilepi en link z slikami ,temi merami 25x10x12 in 25x8x12 in cenami ti ki ves, ker meni takih polterenskih homologiranih (E) z temi merami ni uspelo dobiti drugih kot Kenda.Boris napisal/-a: Za cesto so boljše gume DUROPa še cenejše so.

Te gume mam jaz na cofotu za poleti in so se izkazale zelo dobra kombinacija za asfalt in makedam pa tudi po terenu sem se vozil vse povsod. So pa polpolnoma neprimerne za mokro cesto pravzaprav smrtno nevarne.Hunter66 napisal/-a:Ja nisem hotel popolnoma asfalt gum,potnik mi je ponujal tudi to moznost kenda 547 speedracer kot na spodnji sliki,vendar mislim da na 4x4 stroj nekako ne pasejo![]()
Ali mogoce kdo ve kje bi se dalo ugodno stakniti 4 platisca za tega syma,da bi imel gume kar na platiscih vedno pripravljene za akcijo ?
Med luknjami ima 78 mm kar nima noben avtomobil na 12"da bi jaz vedel.
Živjo a bi se še dalo dobiti te gume,rabim pa sprednje -se pravi 25x8x12 in o kakšni ceni se pogovarjamoHunter66 napisal/-a:Človek mi je iz tujine zrihtal gume kenda k572 Roadgo 25x10x12 in 25x8x12,ki jih bom montiral na mojega Sym Quad Raider 600
Cena kompleta 2 zadnji + 2 prednji je 320€.Gume so seveda nove.
Pravi da so na zalogi ce kdo rabi.