Števec goriva
Števec goriva
Zanima me že doolgo en stvar-zakaj 300tka nima števca za nivo goriva na armaturki? 250tka ima-v čem je fora? Vsi kitajci imajo digitalne števce z vsemi možnimi podatki,a 300 ima samo števec hitrosti in km-ok pa kontrolne lučke. Obstaja možnost montaže števca 250tke na 300tko?
- snezzak
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Po moje da sta tanka enaka.
Poglej pod plastiko če ima luknjo za plovec blokirani. Potem je potrebno najti še kable za plovec, da jih eventuelno povežeš s števcem.
Zaka nima števca? nekje so morali prišparat na račun stvari katere ima 300 jih pa nima 250.
Poglej pod plastiko če ima luknjo za plovec blokirani. Potem je potrebno najti še kable za plovec, da jih eventuelno povežeš s števcem.
Zaka nima števca? nekje so morali prišparat na račun stvari katere ima 300 jih pa nima 250.
SYM Quad Lander 250
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter
-
wildman939
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Slovenia, Grosuplje
- Kontakt:
Re: Števec goriva
Da ne odpiram nove teme.
Zakaj ima 200ka števec za benz 300 pa ne mi ni jasno. Ostal sem že 2x brez
Se da zamenjat kako števec z 250?
Če vam povem kaj se je nardilo pri naši 300ki. Žarnica se je zamenjala z drugo, ker je pregorela in ker ni imela zaščite na vrhu bučke je stopilo številke. Zato se števec ne vrti več !!
Ima kdo kak števec, ker nov pride v trgoavto 50 eur. Ali pa ve za kako alternativo oz ebay
Lp
Zakaj ima 200ka števec za benz 300 pa ne mi ni jasno. Ostal sem že 2x brez
Če vam povem kaj se je nardilo pri naši 300ki. Žarnica se je zamenjala z drugo, ker je pregorela in ker ni imela zaščite na vrhu bučke je stopilo številke. Zato se števec ne vrti več !!
Ima kdo kak števec, ker nov pride v trgoavto 50 eur. Ali pa ve za kako alternativo oz ebay
Lp
Glej, glej a si si nabavil Syma 300?wildman939 napisal/-a:Da ne odpiram nove teme.
Zakaj ima 200ka števec za benz 300 pa ne mi ni jasno. Ostal sem že 2x brezSe da zamenjat kako števec z 250?
Lp
Street Fighter Quad Team Slovenia
Zanima me tudi ali se da narediti to da zamenjam navaden števec 300tke za digitalni števec od syma quadrider 600?
Ali moraš še kaj dodatno urediti ali ga samo zamenjaš in je to to....bo pokazalo hitrost?
Ali moraš še kaj dodatno urediti ali ga samo zamenjaš in je to to....bo pokazalo hitrost?
Nobeden ne ve o teh zadevah?rambo123 napisal/-a:Zanima me tudi ali se da narediti to da zamenjam navaden števec 300tke za digitalni števec od syma quadrider 600?
-
wildman939
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Slovenia, Grosuplje
- Kontakt:
Ja imam quadlanderja. Števec goriva je res velika pomankljnivost.
Pomoje se da preedelati,samo dodaš plovec in števec, samo kje to dobit za pametno ceno je pa drugo. Moja nesreča pa je da je žarnica zakurila številke. Trgoavto cena 50 eur z ddv. :S
Lp
Pomoje se da preedelati,samo dodaš plovec in števec, samo kje to dobit za pametno ceno je pa drugo. Moja nesreča pa je da je žarnica zakurila številke. Trgoavto cena 50 eur z ddv. :S
Lp
Se strinjam s teboj...ne vem zakaj so na tem quadu tako naredili, medtem, ko pa 200 in 250 imajo...ali so pozabili ali kajwildman939 napisal/-a:Ja imam quadlanderja. Števec goriva je res velika pomankljnivost.