Yamaha 2010 - podražitve??
Yamaha 2010 - podražitve??
A so se Yamahe modelno leto 2010 podražile? Zadnje čase ne spremljam več tako podrobno, vendar ravno gledam raptorja 700 in če se ne motim je šel kar malo gor glede na leto 2009 (tam dobrih 1000 evrov in še malo)....
http://www.delta-team.com/Products/?Gro ... lectedID=5
Bo držalo ali ne?
Bo držalo ali ne?
- DavidMX
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Re: Yamaha 2010 - podražitve??
Bo držalo.ajk napisal/-a:A so se Yamahe modelno leto 2010 podražile? Zadnje čase ne spremljam več tako podrobno, vendar ravno gledam raptorja 700 in če se ne motim je šel kar malo gor glede na leto 2009 (tam dobrih 1000 evrov in še malo)....
Bo držalo ali ne?
Kolega je zadnjič kupil Grizzly-a 350 2WD (homologiran) modelno leto 2009 zadnji v Sloveniji še po stari ceni. Za hiter nakup se je odločil ker so pri Yamahi v Ljubljani rekli, da se bodo cene zvišale za 15% pri modelih l. 2010- očitno je res.
Če se ne motim je imela Yamaha Raptor YFM 700 R9 na spodnji povezavi pred nekaj časa ceno 6.390? Nova cena 7.290 €!
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3001900
Kako je drugod (Nemčija), so cene ostale iste?
Gingers

Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!

Yamaha Grizzly 660

Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!
Raptor 700 letnik 2009 je bila v delta teamu okoli 7.800 evro(ce se ne motim; ravno ta podatek sem iskal). Nova cena je sedaj 9.000 euro, v nemciji se par 100 eurov vec. Ta ki si ga dal na link je iz uvoza in je cena zato tako ugodna. V sloveniji pa nov raptor 700 ni bil nikoli po ceni 6390 euro-je bil lani letnik 2009 prej razprodan pri delta teamu oz v pooblasceni mrezi. Izgleda da pa bo teh 15 odstotkov drzalo....
Bom jutri zahec poklical v DT in preveril.
Bom jutri zahec poklical v DT in preveril.
Civava napisal/-a:Ni samo Yamaha tista , ki je podražila modele tudi Kawasaki bo dražji za nekih 10%. Samo tisti , ki so še v Sloveniji naj bi se prodali po stari ceni.
Civava a niso imeli lani ko smo kupovali midva neke akcije na model 2008 ,samo sva bila prepozna in jih ni bilo vec,letos pa niso in nimajo nic znizanja na lanske modele,se vidi da je kriza in ni prodaje pa ni niti popustov,ceprav mi je zavarovalni agent rekel da je lani zavaroval izredno veliko veliko novih sicer cenenih stirikolesnikov.
Po Slovenskih smrtno nevarnih cestah varno samo še z ATV-ji !!!
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Ne vem, ampak menda še vedno niso potrdili novega zakona o dodatnem davku o katerem je toliko govora da naj bi veljal s 1. marcem...
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Ja imeli so tak sistem, da ko je prišla jesen cene znižali za 1000€ z tem , da si potem dobil popolnoma gol motor. Na pomlad so pa ceno vzdignili in dodali kakšen bombonček cenen vitel ipd. Letos so se pa izmislili , da novega modela ni zatorej so kar staro ceno pustili zdaj bo pa še davek svoje naredil. Zatorej bo treba kar caa10 000 evrčkov pripraviti za tak motorin to bo pa že marsikoga odvrnilo od nakupa.Hunter66 napisal/-a:Civava napisal/-a:Ni samo Yamaha tista , ki je podražila modele tudi Kawasaki bo dražji za nekih 10%. Samo tisti , ki so še v Sloveniji naj bi se prodali po stari ceni.
Civava a niso imeli lani ko smo kupovali midva neke akcije na model 2008 ,samo sva bila prepozna in jih ni bilo vec,letos pa niso in nimajo nic znizanja na lanske modele,se vidi da je kriza in ni prodaje pa ni niti popustov,ceprav mi je zavarovalni agent rekel da je lani zavaroval izredno veliko veliko novih sicer cenenih stirikolesnikov.
- harry2
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Ja, na žalost imaš prav! Nove cene pri Yamahi so pri vseh modelih, še najbolj je šel gor Grizzly 700, ki je zdaj 10.5k€, namesto 8.2k€.
Izgleda, da so pogruntali da so modeli toliko izpopolnjeni da lahko konkurirajo Amerikancem tudi z višjo ceno (rezervni deli za japonce so itak že ves čas cenejši).
Bomo videli kaj bo zdaj s Tajvanci in Kitajci; če so pametni bodo šli dol s ceno.
Izgleda, da so pogruntali da so modeli toliko izpopolnjeni da lahko konkurirajo Amerikancem tudi z višjo ceno (rezervni deli za japonce so itak že ves čas cenejši).
Bomo videli kaj bo zdaj s Tajvanci in Kitajci; če so pametni bodo šli dol s ceno.
Yamaha Grizzly 1050
Novi DMV za enkrat nima še nič s tem, ker je bil konkretne dvig cen tudi v Nemciji. Naceloma sem tudi jaz takoj pomislil na to, vendar sem šel potem pogledat še na yamaha nemcija in ugotovil, da so šle pri njih cene še več gor kot pri nas. Dvig je pomoje vezan na gibanje yen-a. Skratka teoretično bi lahko šle zaradi novega DMV-je še dodatno malo gor; če gledamo primerjavo z nemčijo. Takle mamo, pravijo.MatejQMX napisal/-a:Novi davek na motorna vozila + tega morajo še dodatno zaslužit.
(to bo ja)
Ampak quad je pa še zmeraj taprav

- leteci
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zasavje - Trbovlje
- Kontakt:
odgovor
Lep pozdrav
Kakor kaze tudi na avtomobilskem trgu ... bodo cene atv-jev definitivno padle. Na trgu je vse povezano in prepleteno ... to, da pa pri nas cene rastejo, pa je zgolj pozrtija uvoznikov in prodajalcev. Streznitev bo hitra in boleca ...
Leteci
Kakor kaze tudi na avtomobilskem trgu ... bodo cene atv-jev definitivno padle. Na trgu je vse povezano in prepleteno ... to, da pa pri nas cene rastejo, pa je zgolj pozrtija uvoznikov in prodajalcev. Streznitev bo hitra in boleca ...
Leteci

- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Yamaharji imajo krizo glede delavcev v glavah saj namesto grizzlyja V2 800+ raje ven butnejo svetovno senzacijo grizzly 550. Pa že na temu se jim je prah nabral v salonu.harry2 napisal/-a: morali počakati novo azijsko krizo.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Re: odgovor
leteci napisal/-a:Lep pozdrav
Leteci

res malo spančkajo v primerjavi z drugimibrinovc napisal/-a: Yamaharji imajo krizo glede delavcev v glavah saj namesto grizzlyja V2 800+ raje ven butnejo svetovno senzacijo grizzly 550. Pa že na temu se jim je prah nabral v salonu.
LP!
http://quadjournal.de/index.php?option= ... torenbauer
Zaspali ... kaj pa pričakujete novega?
Če pogledamo BF, Grizzly, KQ ...
Kubikov in moči je vrh glave zadosti za še tako zahtevnega uporabnika.
Vozne lastnosti, vzdržljivost, ... tudi to je na zelo visokem nivoju.
Kakšne manjše izboljšave pa naredijo skoraj vsako leto.

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Moped ni. Žival ni.

- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
No, ja, moći bi bilo lahko se malo već; kaksnih 30 konjev...Branko napisal/-a:Zaspali ... kaj pa pričakujete novega?![]()

Mal je treba prilit bencina na ogenj .... 

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.

- harry2
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
V zvezi z samozavestnostjo Japoncev.
Se spomnim, ko smo kupili čoln Yam kake 4m dolg za potaljanje. Že po dveh urah so bili problemi z bočnimi ojačitvami, ki so počile, kot da jih je delal kitajc!
No, po 10x menjanju v garanciji so priznali, da je Yam poizkusna zadeva nerejena na Kitajskem, in da so se zaj....i ker so dali dve leti garancije!
Po dveh letih stalnih menjavanj in končani garanciji je počilo še meni, pa sem ojačitve zrezal po svojih izkušnjah s Zodiac čolni, in glej ga vraga, fantje v kliubu ga še danes vozijo.
V obeh letih reklamacij sem jim poslal nekaj predlogov za izboljšave brez uspeha.
No lani pa je prišla ven Yamaha 400 s točno takimi ojačitvami kot sem jim dopovedoval, vendar je ta narejena na Japonskem in ne na Kitajskem.
To dokazuje, da prekleto dobro vedo kaj delajo!
Se spomnim, ko smo kupili čoln Yam kake 4m dolg za potaljanje. Že po dveh urah so bili problemi z bočnimi ojačitvami, ki so počile, kot da jih je delal kitajc!
No, po 10x menjanju v garanciji so priznali, da je Yam poizkusna zadeva nerejena na Kitajskem, in da so se zaj....i ker so dali dve leti garancije!
Po dveh letih stalnih menjavanj in končani garanciji je počilo še meni, pa sem ojačitve zrezal po svojih izkušnjah s Zodiac čolni, in glej ga vraga, fantje v kliubu ga še danes vozijo.
V obeh letih reklamacij sem jim poslal nekaj predlogov za izboljšave brez uspeha.
No lani pa je prišla ven Yamaha 400 s točno takimi ojačitvami kot sem jim dopovedoval, vendar je ta narejena na Japonskem in ne na Kitajskem.
To dokazuje, da prekleto dobro vedo kaj delajo!
Yamaha Grizzly 1050
Ste že videli cene novih NEHOMOLOGIRANIH grizzliyev? 10.250 je najcenejši ...

WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.