stator
stator
pozdravljeni! Jst mam Raptor 660 02l.
Vglavnem, men je skurlo stator (navitje) pri bubini... in zdaj mi ga noben ne more obnovit, ker je narejen precej na gosto in s pomočjo robota... Nov pa košta 300€ skupaj z senzorjem užiga in rotorjem(magnetom) in vsemi kabli... Samo statorja pa nemorm dobit :S... slučajno kter ve, kje se bi dalo to zrihtat? Vem pa, da je motor isti kot pri xtx 660 enduro...
Hvala za odgovor že v naprej...
lp.
Vglavnem, men je skurlo stator (navitje) pri bubini... in zdaj mi ga noben ne more obnovit, ker je narejen precej na gosto in s pomočjo robota... Nov pa košta 300€ skupaj z senzorjem užiga in rotorjem(magnetom) in vsemi kabli... Samo statorja pa nemorm dobit :S... slučajno kter ve, kje se bi dalo to zrihtat? Vem pa, da je motor isti kot pri xtx 660 enduro...
Hvala za odgovor že v naprej...
lp.
Kje pa dobiš stator in rotor za 300 EUR???
Jest bi to kar tam vzel.
Jest bi to kar tam vzel.
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- DavidMX
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Si morda poskusil na Ebay-u? Vem, da veliko fantov naroča preko luže ker je dosti ceneje.
Nekaj povezav:
Ebay.com Raptor stator
Ebay.com Stator
Se pridružujem Branku, da je komplet nekam poceni (dve leti nazaj je bilo precej dražje)?
Lp Gingers
Nekaj povezav:
Ebay.com Raptor stator
Ebay.com Stator
Se pridružujem Branku, da je komplet nekam poceni (dve leti nazaj je bilo precej dražje)?
Lp Gingers
Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad
Yamaha Grizzly 660
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!
Yamaha Grizzly 660
Ja ebay...sam kaj, ker nism lih, kaj preveč za angleščino
drgač pa kar veliko prodajajo to zadevo preko luže
...
Ja kolk je pa bla drgač cena kompleta? Se bom pozanimu kje je uprašu prjatu...in pol vam povem kje prodajajo za tako ceno....
Sam se mi zdi, da na Yamahi nekje v celju... nism pa 100%... a mislte, da bi tale stator pasu gor ?---> http://www.bolha.com/oglas383788679/nav ... met-gt-650

Ja kolk je pa bla drgač cena kompleta? Se bom pozanimu kje je uprašu prjatu...in pol vam povem kje prodajajo za tako ceno....
Sam se mi zdi, da na Yamahi nekje v celju... nism pa 100%... a mislte, da bi tale stator pasu gor ?---> http://www.bolha.com/oglas383788679/nav ... met-gt-650
- DavidMX
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Pred 2 letoma sem odštel za komplet (stator in rotor) pri bivšem Raptorju 660 okoli 900€
Svetujem ti, da pogledaš še ostale opcije (Ebay...), ker v takem primeru je za že kar star motor to velika investicija.
Pozanimaj se pri ProMotor-ju v Petrovčah kateri so pooblaščeni za Yamaha vozila.
Gingers
Pozanimaj se pri ProMotor-ju v Petrovčah kateri so pooblaščeni za Yamaha vozila.
Gingers
Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad
Yamaha Grizzly 660
Yamaha Grizzly 660
900€
uff ... A je tud tebi skurlo ali kaj?
Še eno uprašanje imam... A si tud ti imel olje tam v tistem prostoru kjer je rotor? Ker eni pravjo da ga tam nesme bit...
Ker drugač bom mogu narest še generalno
Ker tale motor me res zelo preseneča glede moči... bi pa rad vozil še 700... da vidim razliko 
In hvala za informacije.
Še eno uprašanje imam... A si tud ti imel olje tam v tistem prostoru kjer je rotor? Ker eni pravjo da ga tam nesme bit...
Ker drugač bom mogu narest še generalno
In hvala za informacije.