KFX 450 Monster energy edition:

24 julija 2008 ob 9.30 je šel pa-paBranko napisal/-a:Fotke tvojega lepotca
Pri meni je bil pa med favoriti (EFI,vzvratna,primeren za gozd pa videzEnx napisal/-a:Ne vem zakaj mi tale kawa ne potegne, skor siguren sem da se ne bi odloču za nakup kawasakija če bi izbiral med 450 modeli.

Popravil ne, zašvašal pa ja. Prinesi konec Al. pa se boš prepričal v živo!tavzy napisal/-a:ker ko to poči ga ni šlosarja da bi to popravil
Ja vem kaj misliš,sam dirkam DH in v zadnjih nekaj letih se je kr nabralo počenih okvirjev,ki smo jih dali varit raznoraznim mojstrom po slo pa noben okvir ni zdržal.Ponavadi se nova razpoka pojavi zraven vara.jaka napisal/-a:
Popravil ne, zašvašal pa ja. Prinesi konec Al. pa se boš prepričal v živo!
Mene je 450-tka presenetla predvsem v voznih lastnostih, okretnost in občutek da je je motor zelo lahek...Enx napisal/-a:Hi hi, to je že res, sam tud če bi zdejle kupoval na novo bi se za kawasaki težko odloču, ker imam preveč v spominu 700-tko, ki je bila čist prevelika krava za karkoli, una 400-tka je bla pa itak ista kot Suzuki in AC.
Sam ne vem več zakaj,takrat sm šel iz 200ccm kitajca na R700:)-niti nisem vedel kaj kopujem ,mislim da je prevagala vzvratna,majn vzdrževanja,pa bol ugodna cena (cca 9100 -pa še nekaj popusta na predplačilo-Branko),edino kjer mogoče pogrešam nižji quad je na MX progi,pa še tam se da kr dobro znoret-ni mi žal.Danc napisal/-a:tavzy
ne razumem zakaj si se odločil za R700 ko pa sta ta dva štirikolesnika med seboj zelo različna.
Kolk pa je tebe stala R 700?