nakup ac-ja 700 uprašanje.
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
Če je vprašanje servo da ali ne, ti lahko povem, da je mogoč samo en odgovor. Saj vem, da bodo eni skakali v luft, da je tudi brez serva dobro. Seveda je, za po asfaltu. Lahko ti povem, da bo moj naslednji imel servo in stabilizator, pa naj stane kolikor hoče. Če bi ga imel včeraj na mojem Dinliju, bi prišparal en padec.

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- bade25
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: MB center in Kozjak
- Kontakt:
Lahko samo potrdim Dragotove besede!!!Drago napisal/-a:Če je vprašanje servo da ali ne, ti lahko povem, da je mogoč samo en odgovor. Saj vem, da bodo eni skakali v luft, da je tudi brez serva dobro. Seveda je, za po asfaltu. Lahko ti povem, da bo moj naslednji imel servo in stabilizator, pa naj stane kolikor hoče. Če bi ga imel včeraj na mojem Dinliju, bi prišparal en padec.
Če kupuješ nov stroj in če boš vsaj malo v terenu, nikakor ne kupuj brez serva!
Ne razumem kaj si hotel povedati. Stabilizator na terenu da ali ne? To ni majhen strošek, zato me zanimajo izkušnje.rožle napisal/-a:Če bo Servo na tem o čemer je govora v naslovu se strinjam, z stabilizatorjem za na teren (da ne bo pomote samo dolga varjanta PA NE - SEM SPROBAL /TEREN "00" asvalt makadam "da")

Na AC TRV (dolga izvedba), v originalu ni stabilizatorja. Sem ga namontiral na svojega, in se nekoliko zmanjša hod amortizerjev, večkrat pobereš razne veje in podobno. Je pa v redu na asvaltu in makedamu s tem, da atv pri hitrem speljevanju nekako zategne (ne znam se drugače izraziti). Je pa to original stabilizator, kupljen v Trzinu (cena če se ne motim cca 250 k), in je namenjen za kratko izvedbo AC-ja, ker ga za dolgo preprosto ni. Take so moje izkušnje na AC-ju.
lp
lp
Tudi stabilizator krmila je bil sproban na mojemu spet moje moje menje "NE"Drago napisal/-a:Aha, jasno. Bilo je malce nesporazuma. jaz sem imel v mislih tale stabilizator.
Več lahko na ZS
lp
Se strinjam z vami, da je servo ok in tudi stabilizator vendar, če to potrebuješ pri svoji vožnji. Te zadeve namreč kar nekaj stanejo. Jaz se vozim 80% po makadamu, ostalo po cesti, off road nič in ne pogrešam servo volana.lakl napisal/-a:Servo belanca!!!Pa kaj še?? To je za punčke in razvajene fantke! pravi ded mora nekaj v rokah držat ! ---- ja-ja- tako sem tudi sam včasih mislil,a ko enkrat voziš stroj z servotom je pa popolnoma drugačno mišljenje.
Nimam servota a bo na naslednjem sigurno!
LP
AC 700 4x4
Verjetno bi bila res malo nelogična kombinacija: servo in stabilizator. Nisem še probal zato me zanimajo izkušnje. Verjetno tudi koga drugega. Bom moral obiskati kakšno enduro tekmo in povprašati tekmovalce, da izvem iz prve roke. Če pa ima kdo tukaj izkušnje, pa naj jih deli z nami. Ostajam v tej temi, saj bo moj naslednji nakup AC. Je mogoče kdo vozil AC s servom in ostale znamke? Obstaja kakšna razlika, če gledamo samo servo krmilo?

Drago,Drago napisal/-a:Verjetno bi bila res malo nelogična kombinacija: servo in stabilizator. Nisem še probal zato me zanimajo izkušnje. Verjetno tudi koga drugega. Bom moral obiskati kakšno enduro tekmo in povprašati tekmovalce, da izvem iz prve roke. Če pa ima kdo tukaj izkušnje, pa naj jih deli z nami. Ostajam v tej temi, saj bo moj naslednji nakup AC. Je mogoče kdo vozil AC s servom in ostale znamke? Obstaja kakšna razlika, če gledamo samo servo krmilo?
pri Ediju v Trzinu imajo AC 1000, kratka verzija, s katerim tekmujejo in ta ima oboje. Servo volan in stabilizator zadaj. Najboljše, da pri njih vprašaš.
LP
AC 700 4x4
Drži!!!notranjc napisal/-a:Drago,Drago napisal/-a:Verjetno bi bila res malo nelogična kombinacija: servo in stabilizator. Nisem še probal zato me zanimajo izkušnje. Verjetno tudi koga drugega. Bom moral obiskati kakšno enduro tekmo in povprašati tekmovalce, da izvem iz prve roke. Če pa ima kdo tukaj izkušnje, pa naj jih deli z nami. Ostajam v tej temi, saj bo moj naslednji nakup AC. Je mogoče kdo vozil AC s servom in ostale znamke? Obstaja kakšna razlika, če gledamo samo servo krmilo?
pri Ediju v Trzinu imajo AC 1000, kratka verzija, s katerim tekmujejo in ta ima oboje. Servo volan in stabilizator zadaj. Najboljše, da pri njih vprašaš.
LP
S tem da je ta črna mačka kratka izvedba, pa tudi na motoju je marsikaj postorjenega (frizeranje motorja, amortizerji itd..
Vrednost predelave cca 4.000 k
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Re: nakup ac-ja 700 uprašanje.
Tako da povem.Sem ponosni lastnik mačke 550 trv z servotom.Morem povedat da po enem tednu in prevoženih 220km sem zelo zadovoljen.Po cesti je ne vozim.zato je pa deležna trdega offroada in makedama.pelje se odlično.Kot veste sem čisti začetnik in do sedaj nisem nikoli vozil štirikolesnika.Ampak s to mačko se pa res da peljat.sam pamet je treba uporabljat in imet palec pod kontrolo.me pa nekaj zanima.a je normalno da imajo prva kolesa malenkost lufta?izgleda kot da so končniki hin.No še to.Tudi prvo polomijo sem že imel.Mi je kostanjeva veja se zabila med nosilec za stopničko in ga je odtrgalo.tako da že na samem začetku imam malenkostne probleme.Tole okrog lufta na kolesih bi bil pa vesel kakega komentarja.hvala za razumevanje in hvala adminu.
- hurco
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: škofja loka
- Kontakt:
Največkrat je zaznati nekaj lufta na vpetju amortizerjev. Zelo dvomim , da je končnik.
AC 400 trv 4xgrebe
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Meni se bol zdi da je luft na tistih dveh šipkah ki sta na volan pripeti.nevem.samo še 300 km moram naredit pa jo peljem na servis da bojo uštimal.Upam samo da nebo kaj stran padlo.
Re:
da se vrnem na ta post.. 2007 letnik, rabljen, dražji od novega AC in dosti manjši za vožnjo v dvoje od AC. Zame ta opcija odpade, čeprav je BRPdominik napisal/-a:bugimajstr: si razmišlajal kaj v tej smeri: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4795849to ni moj motor ne od kakšnega znanca da nebo pomote da promoviram čigav motor, ampak to je prava zadeva
Tudi sam že zadnje dneve skozi pregledujem forum in se je res težko odločit kaj vzet... se mi zdi, da so vsi 4 kolesniki še vedno tako zelo nepreverjeni napram motorjem, sploh kaj se nabiranje kilometrine tiče... se bo kr težka odločit
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Sicer off-topic pa vseeno:
Pri takem BRP-ju a ni 20KM premalo?
lp tdk
lp tdk
zaradi homologacije imajo vsi "samo 20km"tdk napisal/-a:Sicer off-topic pa vseeno:
lp tdk
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
No če lahko povem nekaj o konjih.Tudi meni se je zdelo da je teh 20 konjičev čist premalo.Pa sem zdaj pogruntal da za takšno vožnjo kot jo imam sam čisto dovol.Še pazit je treba da me kje ne vrže iz sebe.
Za po cesti jih je pa res premalo.Ne potegne tako kot bi si želel.Ampak jaz jo imam za na njivo in za off