Verjamem, da popiii* glede na to kakšna je bila cena mačke.
Bom se kak dan oglasil, da vidim to "virozno" mačko...
Bil sem pri avtoelektričarju. Ročke so vezane preko kontakt ključa. Izmeril mi je koliko se polni akumulator in je vse v mejah normale. Tako, da izgleda akumulator že malo peša. Zaenkrat ga bom po vsaki furi nafilal, čez čas bo potrebno kupiti noveganotranjc napisal/-a:Nisem prepričan, ob priliki bom šel do avtoelektričarja. Nekaj sigurno po malem prazni akumulator. Stikalo za ročke včasih pustim, včasih ne. Tudi vtičnica za 12v gre direktno na akumulator, za razliko od avta. Baje, da EFI oz. računalnik pobere kar veliko energije. Boš videl čez nekaj časa, meni je tudi 1, 5 let zdržal akumulator.Bohorc napisal/-a:Notranjc, si prepričan, da je gretje ročk vezano direktno na akumulatorMoj ima to preko kontakta, če bi bilo gretje vezano direktno na akumulator bi se mi akumulator že zdavnaj spraznil, ker imam gretje prvih ročk prižgano že celo zimo in stikala do sedaj še nisem izklopil. Lahko, da je pri tvojem vezava gretja ročk drugačna
![]()
.

Hmm...izgleda, da ni bilo nikogar, ker mi ni nobeden nič povedal...gavry napisal/-a:Joško,sva bla pri tebi prejšni teden pa te ni bilo doma,seveda da se bi zapeljali en krog
Zgleda da si bil pr boljši polovici

Na sosednjem forumu vozi enak moped uporabnik DUK kateremo so zamenjali kompletno elektroniko in inštalacijo . Mislim da mu je nekaj tudi zgorelo zaradi napake na elektroniki. Če pa opazujem dogajanje ima sedaj mir z motorjem.bugimajstr napisal/-a:evo malo raporta. kot sem že povedal moja muca vstrajno kuri varovalke.no sem nabavil eno vrečko varovalk pa ustrajno menjam.zdej sploh nima veze kako je balanca obrnjena.ko se spomne pregori.mi je pa začel crkovat.spet javlja napako EFI.včasih motor laufa sam armatura crkne komplet in utripa EFI lučka.no občasno sveti vse normalno in zravn še EFI.ko ma pa vsega dost pa varovalko skuri.pol zamenjam pa se peljem en čas.......matr..bom glih živčnga fasal če ne popravijo tega sranja enkrat.upam da u ponedeljek pridejo po motor ker tole ni za nikamor...

res je!Jam napisal/-a:Jaz pa sem hitro potrkal po lesu, da moja mačka pridno prede

Vsake toliko se najde kašen Ac z takimi problemi. Kar nekaj motorjem je bilo potrebno menjati celotno kablovje. Moram priznati , da imaš še kar mirne živce meni osebno bi počil film že nekaj strani nazaj. Vseno upam , da rešiš zadevo oziroma , da se je rešiš.BIF napisal/-a:Bugi vem, da si že na koncu z živci...ampak brez zamere!
Polij z bencinom in zažgi...še prej pa zavaruj! Ta tvoj motor je neopravljiv....očitno eden tistih ki se "rodi" z napako in se je nikoli ne rešiš! Smola!