nakup ac-ja 700 uprašanje.
Re: nakup ac-ja 700 uprašanje.
OK, hvala obema. Če je še kakšen ležaj, bi moralo žvižganje biti vedno bolj glasno in bom lahko pravočasno šel na servis.
AC 700 4x4
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Ena od cenejših zadev za preizkus je, da ti nekdo z enakim agregatom posodi jermen...če boš slišal razliko se ne rabiš več sekirat.
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik okolica
Ta ropot je tudi mene motil,ko sem pri ediju kupoval pantherja.Bolj se je slišal ko sem spustil gas ali nezno pospeševal.Potem so na servisu zamenjali valjčke in je dosti boljše a še vedno se sliši in me malce moti.Mehanik je trdil,da je to čisto normalno-meni še vedno ni všeč!!!!.Omenil sem mu ležaj v ohišju,a pravijo ,da so do sedaj menjali le enega ali dva.A jaz še vedno sumim ležaj v pokrovu.
Ja ce ga nic ne mazes bo bolj bogo vse skupi ja..., ne vem pa ce je odprt ali zaprt lezaj, moj bivsi dinli 700 je imel odprtega ter semering povrh in je bil delezen velikokratnih mazanj.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Za kaksen teden si rentajte BRPja in bo potem AC kar naenkrat super tih 
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
Sem enkrat snel pokrov in namazal ležaj.Če se ne motim je zaprt.Po vsakem pranju namažem -mislim da- vse gibljive dele pokrova pa res ne mislim -šravfat vsakič_.
.Ce so se Brp-jevci navadili na zvoke take in drugačne se bom pa še jaz.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Najvec se ponavadi iz CVTja slisi zrak, ki ga ustvarja jermenica in ta ponavadi zvizga v notranjosti.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Si mi snedel iz tipkovnice....freshslo napisal/-a:Najvec se ponavadi iz CVTja slisi zrak, ki ga ustvarja jermenica in ta ponavadi zvizga v notranjosti.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Iz mojega grizza se zadnje čase zaznava tudi zvok od ležaja - one way clutch, ker je že malo zdelan. Občasno mi za par metrov spusti, ampak ni sile. Le tisti neprijeten zvokec pa le hrani črva med ušesi.
Sicer pa je ta reč v grizzu že cca 22.000 km. tako da ni nobene zamere.
Zamerim le našim prodajalcem originalnih rezervnih delov, saj stane nov ležaj 110 €. Na svetovnem tržišču pa cca 26 $. Torej bo z vsemi dajatvami več kot pol cenejši. Tako kot jermen.
LP!
Sicer pa je ta reč v grizzu že cca 22.000 km. tako da ni nobene zamere.
Zamerim le našim prodajalcem originalnih rezervnih delov, saj stane nov ležaj 110 €. Na svetovnem tržišču pa cca 26 $. Torej bo z vsemi dajatvami več kot pol cenejši. Tako kot jermen.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Če gre za klasičen ležaj...ga snami in odnesi v specializirano trgovino in dobil boš nadomestnega pa še za dobro kosilo bo ostalo...in to glede na tvojo opisano cenejšo verzijo...da o ceni originala pri slovenskem trgovcu ne govorim. S to razliko pa lahko gresta z ženo (ali ljubico) celo oba silvestrovat.... 
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Ej, tale bo pa težka, saj so se yapončki zelo zaščitili v tej smeri. Ko sem iskal pri specijalistih kolesne ležaje za grizza, so mi vsi po vrsti obljubljali robo že včeraj. In ta včeraj se še ni zgodil. Nato mi jih je en forumaš zrihtal iz Kanade za 25 €/kos na dom. Original pri naših cca 50 €.BIF napisal/-a:Če gre za klasičen ležaj...ga snami in odnesi v specializirano trgovino in dobil boš nadomestnega
Uh, tema je nakup AC 700 Uprašanje...
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Eden od teh dveh je bil na mojem AC. Ležaj sem prijel v roko in je imel kar precej "lufta" in je obstajala nevarnost povzročitve večje škode. Pred menjavo pa je bil zvok kovinski. Glede na to kaj ste vse napisali pa ugotavljam, da se bo potrebno sprijazniti s tem žvižganjem ali pa kupiti moped na prestavegregor.dolenec napisal/-a:....Omenil sem mu ležaj v ohišju,a pravijo ,da so do sedaj menjali le enega ali dva.A jaz še vedno sumim ležaj v pokrovu.
AC 700 4x4
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
krigl napisal/-a:Mah nehi no... tam te bo pa rožlanje ketne motlo....![]()
![]()
![]()
AC 700 4x4
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
Zadnjič,ko smo poročali o izpušnem loncu,sem se prenaglil, bil zalo površen itd. Nekak se nisem sprijaznil,kako da sem jaz že brez tistega vložka in sem še enkrat snel lonec.Glej ga zlomka tisti satasti štofeljc je bil globlje,kot bi moral biti
. Kar namučil sem se a sem ga dobil ven. Motor resnično lažje diha a je tudi glasnejši in pozna se sprememba pri pospeških
. Imam pa problem z svečko- v našem koncu me gledajo kot telički, ko jim omenim DCPR 8 EIX. Tudi glede filtra nič novega. Zastopnik še išče!!!!!!!. Sam sem ga našel na tujih trgih a tu jaz zmrznem,ker nimam nikakršnih izkušenj,tudi kartice ne.(pač-starokopiten gotovina). 
Najdi kaksen euroton, ti bodo ze narocali. Ziher imajo to v bazi, ce ne zaradi drugega pa zaradi mene, ker em jih tam ze kupoval...
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
Glede svečke sem že rešil.V trgovini,kjer sem jo iskal je delal oče od lastnika in niti ni kazal kakšne volje,da bi kaj prodal.Sem pa danes klical lastnika in je takoj naročil. Hvala za pomoč krigl.Še filter moram rešiti potem pa čez zimo še komplet obutev za črno mačko.
V vsaki trafiki lahko kupiš mastercard, gor naložiš toliko gotovine kot rabiš za nakup in problem rešen
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
http://www.bolha.com/nadomestni-deli/de ... 401&kw=atvgregor.dolenec napisal/-a:Smem vprašat kje in koliko si dal za filter.A je v loncu katalizator,kako pa ga odstraniš. Jaz imam remusa a je to vseeno.Če te kdaj pot zanese v okolico Kamnika bi se z veseljem srečal na.
http://www.bolha.com/nadomestni-deli/de ... 226&kw=atvdelorto1 napisal/-a:http://www.bolha.com/nadomestni-deli/de ... 401&kw=atvgregor.dolenec napisal/-a:Smem vprašat kje in koliko si dal za filter.A je v loncu katalizator,kako pa ga odstraniš. Jaz imam remusa a je to vseeno.Če te kdaj pot zanese v okolico Kamnika bi se z veseljem srečal na.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ta dva filtra sta pa ze posliki za popizdit kvalitetna 
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Predlagam, da počakaš RSR, da naročijo filter. To bo najbolj sigurna varianta.gregor.dolenec napisal/-a:Glede svečke sem že rešil.V trgovini,kjer sem jo iskal je delal oče od lastnika in niti ni kazal kakšne volje,da bi kaj prodal.Sem pa danes klical lastnika in je takoj naročil. Hvala za pomoč krigl.Še filter moram rešiti potem pa čez zimo še komplet obutev za črno mačko.
AC 700 4x4
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Za kako zelo grobo mleto kavo precejat sta dobra....freshslo napisal/-a:Ta dva filtra sta pa ze posliki za popizdit kvalitetna
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
Ja ampak takega kufeta imas potem vec med zobmi kot pa v salci. Za na crno macko bom kar pocakal kaj mi bodo odpisali. Mogoce bi sel pa na linhajcka ta filter. Naj povem da sem popoldne z macko delal v gozdu, in resnicno se ventilator malkrat vklopi. Svecko sem pa tudi dobil.
Vem,da vprasanje ne sodi v to rubriko a me vseeno zanima ce kdo kaj ve kaj je z mojstrem Jakom.
Vem,da vprasanje ne sodi v to rubriko a me vseeno zanima ce kdo kaj ve kaj je z mojstrem Jakom.