AC 700 EFI TRV PROBLEM S ŠTEVCEM

Odgovori
pinch
Začetnik
Reactions:

AC 700 EFI TRV PROBLEM S ŠTEVCEM

Odgovor Napisal/-a pinch » 24 Jul 2013, 11:09

Pozdavljeni, nov tukaj.
Moj AC 700 trv efi cruiser (2009) ima malo problemov s števcem in sicer ne kaže veš hitrosti in prevoženih km. Stalno kaže 0, hehe, čeprav gre... Ostale podatke (gorivo, 4x4, L, H,...) prikazuje normalno. Že kdo imel podoben problem? Nasvet mogoče?
Hvala in lp.
S.

naizust
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Štore

Re: AC 700 EFI TRV PROBLEM S ŠTEVCEM

Odgovor Napisal/-a naizust » 24 Jul 2013, 12:59

Imam podoben problem na svojem motorju vendar pri meni začne števc delat ko pride na delovno temperaturo. Peljal sem ga na servis kjer so ga pregledali in ugotovili, da se mi je pokvaril senzor za hitrost. Z motorjem sem se odpeljal nazaj domov in sedaj že 3 tedne čakam ta senzor ](*,) . Bomo videli če so imeli prav. Upam da se niso zmotili, če ne pa :axe: .

A little party never killed nobody

lozinka
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lozinka » 24 Jul 2013, 20:03

pinch napisal/-a:Pozdavljeni, nov tukaj.
Moj AC 700 trv efi cruiser (2009) ima malo problemov s števcem in sicer ne kaže veš hitrosti in prevoženih km. Stalno kaže 0, hehe, čeprav gre... Ostale podatke (gorivo, 4x4, L, H,...) prikazuje normalno. Že kdo imel podoben problem? Nasvet mogoče?
Hvala in lp.
S.
No primeni je števc čist umrl, oz. nobenih črk in številk ni kazal. Poklical sem na servis da ga ne bi vlačil iz NM gor če je kaka malenkost, in mi je serviser povedal napako (hvala Tadej =D> ). Konektorji števca so mal poblesavili, razmontiral, konkktorje mal stisnil da je boljši stik in stvar dela. Zelo simpl in hitro. Probaj mogoče kaj v to smer raziskat, če ne pa na servis 8)

pinch
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a pinch » 24 Jul 2013, 20:13

lozinka napisal/-a:
Hvala in lp.
S.
No primeni je števc čist umrl, oz. nobenih črk in številk ni kazal. Poklical sem na servis da ga ne bi vlačil iz NM gor če je kaka malenkost, in mi je serviser povedal napako (hvala Tadej =D> ). Konektorji števca so mal poblesavili, razmontiral, konkktorje mal stisnil da je boljši stik in stvar dela. Zelo simpl in hitro. Probaj mogoče kaj v to smer raziskat, če ne pa na servis 8)

hvala, za info, podobno mi je zadevo tudi meni rekel. Ali si konektorje pod števcem stisnil? ker sem tja pogledal pa narazen dal (daljši konektor), pa ni pomagalo. Ja mam mal dve levi roki, povej pls bolj podrobno kaj si naredil.
hvala, lp

lozinka
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lozinka » 05 Avg 2013, 22:33

pinch napisal/-a:
lozinka napisal/-a:
Hvala in lp.
S.

hvala, za info, podobno mi je zadevo tudi meni rekel. Ali si konektorje pod števcem stisnil? ker sem tja pogledal pa narazen dal (daljši konektor), pa ni pomagalo. Ja mam mal dve levi roki, povej pls bolj podrobno kaj si naredil.
hvala, lp
Se pravi konektor sem dal na razen in sem jih mal stisnil z malim odvijačem. Potem sem vse skupaj dal nazaj in je delalo in še danes normalno dela.

Odgovori