BOMBARDIER 800R MAX LTD
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Re: BOMBARDIER 800R MAX LTD
Prijatelj ti si edini, ki me je pogruntal. Rumeni napis na strani je bil odločilen. No nekaj kasneje sem opazil, da tudi profil ni slab...he he he 
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Ne vem no. Mene BH in kopije kar se tiče pravega blata ne prepričajo. So pa le boljše Carlisle ACT in gume s "traktorskim profilom".
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Se strinjam glede blata in traktorskega (jaz jim pravim "smrekice") profila. Vendar je teren po katerem vozimo tako raznolik, da zahteva kar najbolj univerzalno gumo. Večina nas tako vozi BH....jasno pa je da bi potreboval vsaj 3-4 različne komplete na furi!
Sicer pa je guma individualna odločitev vsakega posameznika. Jaz sem BH "poerbal" z motorjem in ker me niso nikjer pustile na cedilu sem se pač odločil za enak profil!
Sicer pa je guma individualna odločitev vsakega posameznika. Jaz sem BH "poerbal" z motorjem in ker me niso nikjer pustile na cedilu sem se pač odločil za enak profil!
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Ja, je univerzalna guma, dokaj dobra tudi v blatu, anpak sem pa tudi videl, da ji je zapolnilo profil on je tako ATV ostal v blatu, ACT Carlisle pa me je tam peljala skozi, čeprav je bila že kar na koncu. Meni je ACT najboljša guma, odlična za blato, sneg, teren, na asfaltu imaš najbolj mehko krmilo (mi ki nimamo serva), dober bočni oprijem... Edino mogoče se nekaj prej obrabi, pa tudi to ni tako kritično. Ker te poznam in vem kaj voziš,mislim, da bi bila Carlisle ACT boljša izbira.Je pa res, da se moraš kdaj pa kdaj tudi povitlati, zato je mogoče bolje da imaš BH
.