Na mojem kitajcu so bile tudi pripikane.....dokler niso odpikale ha ha....tomy30 napisal/-a:Linhaj pa ima matice pripikane ha ha!!!
Outlander 650 MAX XT
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Re: Outlander 650 MAX XT
u pm 11 postov o pripikanju matic
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

niti približno. Jaz vem kje in kaj more bit čisto in kje more bit namazano. Raje kot kepi blata nad zaščito več pozornosti filtru in ostalim stvarem. Ne pa, da že REDNO opažam, da folk PAPIRNAT filter spreja z oljem!
Če se dosti voziš ti na pamet ne pride, da bi plato 2x na teden dol jemal. Za takšne, ki se 1x na mesec peljete v lužo pol pa 2h polirat pa verjamem, da je trn v peti. Če pa že moreš ga obesi, (lakl kje imaš fotko) pa operi.. bo tudi precej lažje.
je pa to isto, kot bi pri avtomobilu po vsaki vožnji na soljeni cesti jemal zaščito podvozja (kdo jo pač ima ) in koloteke dol.
Če se dosti voziš ti na pamet ne pride, da bi plato 2x na teden dol jemal. Za takšne, ki se 1x na mesec peljete v lužo pol pa 2h polirat pa verjamem, da je trn v peti. Če pa že moreš ga obesi, (lakl kje imaš fotko) pa operi.. bo tudi precej lažje.
je pa to isto, kot bi pri avtomobilu po vsaki vožnji na soljeni cesti jemal zaščito podvozja (kdo jo pač ima ) in koloteke dol.

Kolikor se seznanjen ima forumski uporabnik ".if" rešeno z zanimivo tehniko na svoji 650 tki in se sedaj samo sladko smeji.
Brez varjenja in pikanja... Pa naj kar sam poroča,ker se ne mešam v njegove zadeve

Brez varjenja in pikanja... Pa naj kar sam poroča,ker se ne mešam v njegove zadeve

pusti deda naj počiva na dopustu
Lahko pa bi kakšno sliko za lušte prilimal 

Mislim, da vem kaj je dal gor.(vsaj po necem taksnem je tukaj na forumu spraseval), Tudi jaz bom dal kaj taksnega ali pa "net-e" z navojem M6(ker , ce varis so problemi z rjo). Vidim pa, da tukaj se ne sme pisat kaj bi se lahko izboljsalo tako, da jaz zakljucujem debato o tem. Zdaj pa, kar naprej z plusi.lakl napisal/-a:Kolikor se seznanjen ima forumski uporabnik ".if" rešeno z zanimivo tehniko na svoji 650 tki in se sedaj samo sladko smeji.![]()
Vsaj eden, ki pove po resnici.Rogi napisal/-a: sicer pa tako ne bi mogel do njih.![]()
![]()

- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ocitno ne more clovek napisat nic, brez da bi se nasel kdo uzaljen.
Verjetni bi moral napisat da imam kar na podvozje privarjene in jih moram z brusilko
odstranit......
V glavnem so gori brez pripikanih matic in drzi kot mora, pa tudi odstranit se jih da
brez tezav.
In sluzijo svojemu namenu....odlicno.
Verjetni bi moral napisat da imam kar na podvozje privarjene in jih moram z brusilko
odstranit......
V glavnem so gori brez pripikanih matic in drzi kot mora, pa tudi odstranit se jih da
brez tezav.
Če si mislil mene, nisem užaljen. Ni važno ali jih imaš ti privarjene, prilepljene ali pa z žico gor privezane. Sem pa odprl to temo o plati, da vidim, če bo kdo napisal, da ni vlih praktična demontaža plate.O plusih se piše na dolgo in široko o takšnih malih minusih pa bog obaruj, da bi se reklo kaj.BIF napisal/-a:Ocitno ne more clovek napisat nic, brez da bi se nasel kdo uzaljen.
odstranit......
brez tezav.
Mimogrede- tudi jaz vozim 650-tko in sem zelo zadovoljen z njo.
Pa Lepe Praznike vam želim
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Da pojasnim kako imam jaz narejeno. Na nosilcih plate so privarjene matice, nosilci ali bolje nosilčki pa so priviti na že obstoječe vijake na al. nosilcih stopnic. Demontaža je tako zelo enostavna. Dvignem štirikolesnik, odvijem par vijakov, "operem in pogliham plato" ter jo privijem nazaj. 

- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ne vem ali je kdo uzaljen ali ne.....vtis je bil taksen.
Kakokoli....ker sem na dopustu in imam s seboj le tablico in CrnoGorski internet ne morem pojasnit detajle.
Ko pridem domov bom poslikal in pilepil fotko....gre pa za princip "mostickov" cez sasijo. Nic posbnega a kvalitetno
zanesljivo in funkcionalno. So pa plate Izraelske in so prisle v kompletu s pitrditvami.
650-ka, 350-ka,..BRP, AC, BF , China.....meni je vseeno....plata mora sluzit svojemu namenu.
Kakokoli....ker sem na dopustu in imam s seboj le tablico in CrnoGorski internet ne morem pojasnit detajle.
Ko pridem domov bom poslikal in pilepil fotko....gre pa za princip "mostickov" cez sasijo. Nic posbnega a kvalitetno
zanesljivo in funkcionalno. So pa plate Izraelske in so prisle v kompletu s pitrditvami.
650-ka, 350-ka,..BRP, AC, BF , China.....meni je vseeno....plata mora sluzit svojemu namenu.
-
- Začetnik
- Reactions:
Če te pa kaj potolaži pa imaš originalne Can-am plate narejene tako, da zadaj ni matic.. 
Če pa se že žicate okoli znamk..
Polarisu z temi ročicami ni ravno ratalo..

Če pa se že žicate okoli znamk..
Polarisu z temi ročicami ni ravno ratalo..

na bašanu je bil boljši gas.
... dogaja pa skoz pri avstrijcu... akse kr serijsko menjava

... dogaja pa skoz pri avstrijcu... akse kr serijsko menjava

- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Madona me tako raz*****. Še kakšnih 75.000 ga bo treba preganjat, potem pa bo treba jermenice zamenjat...mogoče....
Jajca...kaj čemo. Takole pač imamo.

Jajca...kaj čemo. Takole pač imamo.

to si nove naročil? 

- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Pravi letalski aluminij. Prav tak kot od slo wikileaksa pohodne palice
Mal za kontra:
Pri mojem grizzu po 40000 km. jermenice >znucane< max. za 0,1 mm v predelu, kjer jermen največ teče.
Ti ameri in banzaički kr neki delajo tja v tri dni, samo da moraš potem vsake par let kontrolo delat...
živ dolgčas. 

Mal za kontra:
Pri mojem grizzu po 40000 km. jermenice >znucane< max. za 0,1 mm v predelu, kjer jermen največ teče.
Ti ameri in banzaički kr neki delajo tja v tri dni, samo da moraš potem vsake par let kontrolo delat...

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Od te strani dvomim, da se kaj konkretno sploh lahko obrabi. Najvec trpi zadnja jermenica, kjer vanjo nasega helix (piramida) in tam so najprej pobrani robovi.
Drugac si pa dobr upicanil jermenice
Drugac si pa dobr upicanil jermenice

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Tako kot so izgledale po zažganem jermenu...me je kar bolela glava. No zdaj me sicer malo bolijo roke od poliranja, ampak je šlo brez težav.
Ja in kot praviš...težko, da bi kaj šlo k vragu. So pa pri helixu že "špure"...ampak enega novega bo še vzdržala....do takrat pa je ZELO daleč!
Ja in kot praviš...težko, da bi kaj šlo k vragu. So pa pri helixu že "špure"...ampak enega novega bo še vzdržala....do takrat pa je ZELO daleč!
kako pa kaj kaže z valjčki pri teh km oz nasploh pri čudežnem atv-ju BRP?
@brinovc: kapo dol za prevožene km... kako dolgo si jih nabiral?
@brinovc: kapo dol za prevožene km... kako dolgo si jih nabiral?

- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Valjčki so na oko b.p. Sem jih danes premeril in moram pogledat v service manual-u kje je tolerančna vrednost.
Tudi kladivca ki so še pri 26.000 prva nimajo utorov ali česa podobnega. Malo jih bom spoliral in bi morala bit dobra še za naslednjih 25.000.
Tudi kladivca ki so še pri 26.000 prva nimajo utorov ali česa podobnega. Malo jih bom spoliral in bi morala bit dobra še za naslednjih 25.000.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Prvo leto 10000, potem pa vsako leto manj, ker imam še en atv in skoraj nič časa za razvedrilne fure.jay886 napisal/-a: @brinovc: kapo dol za prevožene km... kako dolgo si jih nabiral?
Pa še enosledna enduro krava mi močno diši, ker mi je škoda grizza dalj časa preganjat po asfaltu.
Bif ima prav glede vzdrževanja njegovega BRP-ja.. To je tako kot z žensko. Stalno potrebuje neko pozornost. Tudi prozorna je že dovolj. Malo pobožaš, spoliraš... pa gre. Dolgo gre.
Moja yamahca je iz patriarhalne družbe. Zato se ji ni treba pogosto posvečati, pa je vseeno zelo ponižna in poslušna. No, hoče biti le namazana in sita. Te pravice ji ne odrekam.
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
@BIF so bila pri 6.000 km menjana, torej niso več prvaBIF napisal/-a:Valjčki so na oko b.p. Sem jih danes premeril in moram pogledat v service manual-u kje je tolerančna vrednost.