Mavercik X3

Odgovori
Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Mavercik X3

Odgovor Napisal/-a BIF » 13 Avg 2016, 16:26

...kakašna insiderska se najde....
Slika
Slika
...bomo videli kaj prinese prihodnost...ali dedek mraz...ali kdorkoli že.... ;)

lozinka
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Re: Mavercik X3

Odgovor Napisal/-a lozinka » 14 Avg 2016, 12:17

Dej BIF priznaj da te mikajo take reči \:D/ :D

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 18 Avg 2016, 16:35

Na hitro oblikovna kopija yamahe. Ne vem zakaj forsirajo 3cilindrske agregate, ceprav je znano, da je vec bolj trpezno in uglajeno.

Se pa pri BRPju skoz nekaj dogaja za razliko od japoncev, ki ima oldtimer enako obliko in tehnologijo kot aktualni model.

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 18 Avg 2016, 18:30

Mene bolj zanima koliko bo to neuporabno čudo stalo. Po moje bo nekako okrog 24.990 eur :shock: :shock: :shock:
...kar pa je, osebno mislim...daleč od vsake razumne meje. In razen morda 2-eh, 3-eh v Sloveniji, ki bi znala to uporabit za kakšne rally variante, bi res rad slišal razumen argument tistega, ki bo to kupil.
Btw @Lozinka....verjel ali ne....niti slučajno me ne mika. Že itak mi je koncept SSV-ja malo mimo za naše razmere...nenazadnje dobim za 2 jurja rabljenega Suzuki Samuraja...dam gor še 2 jurja in zamenjam vse amortizerje, zice, mehaniko, odprta streha...pa imam za 4 jurje enak ali boljši voz kot recimo Comander ali Maverick...gledano iz stališča 99% uporabnikov pri nas.
Amapk pravijo..."pare prolaze, kuda burgija ne može"...in če nekomu ni pomagala niti lobotomija...pač da denar na mizo...glavno da se vidi da imamo....lizinge pa kredite pa hipoteke....Slovenija moj doma!
Tako iz trženga stališča, pa je ta zadeva seveda dobrodošla in nadvse živahna igračka....Američanom pač tega ni nikoli dovolj...in dokler so pripravljeni plačat....navali narode...
@Freshslo...četri cilinder pa čez dve leti...Amerigosi že stojijo v vrsti...veš da jih nima smisla razočarat... ;)

Odgovori