Renegade 500
Če upoštevam dodatno opremo, definitivno slikaaparat.ro-bi napisal/-a:A si mogoče skupaj potegnil, kaj je bilo dražje? Za foro- al slikaparat al ATV?
No drugič ko gremo na turo se boš tud takle potrudil Wink
Bom, če se javi kdo za šerpo, da bo nosil opremo.
Še malo lušta

Več fotografij pa na mojem blogu
http://web.czp-vecer.si/portali/blog/v1 ... 20wildlife
Lp czy
Kanarček je doma, namontirani dodatki, pije pa se v Dakarju. Guinness teče v potokih. Te pričakujemo.ro-bi napisal/-a:Jaz sem tudi žejen!czy napisal/-a:Danes gre igračka nazaj. Test in fotke pa so naročnika prepričale da bo danes postal ponosni lastnik kanarčka.
Jaz pa že zdaj žejen
Kje bodo delili pijačo??
Po ca 100km utekanja kanarčka, se je danes na vsem lepem pokadilo iz variomata.
V teku se ga ni dalo premenjat, ko pa je bil v prestavi je lezel naprej. Najbrž ista napaka kot pred časom na mojem, ki jo je odpravil Robi. Tega pa bomo v ponedeljek odpeljali na servis, ker je pač v garanciji.
No pa imamo spet pokvarjen vikend.
Pa še sladkorno sem najbrž fasal, ko se Plestenjaka fotkal.
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Czy, nehaj pisat o napakah rumenčka, bodo image zgubili....czy napisal/-a:Po ca 100km utekanja kanarčka, se je danes na vsem lepem pokadilo iz variomata.V teku se ga ni dalo premenjat, ko pa je bil v prestavi je lezel naprej. Najbrž ista napaka kot pred časom na mojem, ki jo je odpravil Robi. Tega pa bomo v ponedeljek odpeljali na servis, ker je pač v garanciji.
P.S. Franc bo pa itak napisal, da lažeš....
halls napisal/-a:Sta se včeraj (sobota) kaj furala tam not pod Peco,po uni cesti,ki vodi gor do rampe? Sem vido dva rumenčka.
Jes ja, Robi pa ni pri ta rumenih.
@Pero; pa saj ne napišem vsega.
Drugače je pa super. Jaz bom sigurno imel naslednjega kanarčka zato ker Robi rad šraufa.
Hm...zakaj imam občutek, da đapanizrajderji iščete zadovoljstvo v napakah Can-ama? Al ga vožnja vaših mopedov premalo ponuja al kako?
Mene in opažam da večino drugih lastnikov Can-ama boli briga za napake japončkov, đapanizrajdarji pa doživljate orgazme ko kak can-am škripne....No saj razumem - je redko ampak sladko.
Mimogrede - temu se reče no self esteem
Pa ne zdaj žolča zlivat, saj so Yamahe, Suzukiji & rest of the Co. krasni mopedi.
Mene in opažam da večino drugih lastnikov Can-ama boli briga za napake japončkov, đapanizrajdarji pa doživljate orgazme ko kak can-am škripne....No saj razumem - je redko ampak sladko.
Mimogrede - temu se reče no self esteem
Pa ne zdaj žolča zlivat, saj so Yamahe, Suzukiji & rest of the Co. krasni mopedi.
WEB Racer
Se podpišem pod to.ork napisal/-a:Hm...zakaj imam občutek, da đapanizrajderji iščete zadovoljstvo v napakah Can-ama? Al ga vožnja vaših mopedov premalo ponuja al kako?![]()
![]()
Mimogrede - temu se reče no self esteem![]()
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Občutek te vara. Resnica je v tem, da nekateri kujejo Can-Ame v oblake, na realnost pa namerno pozabljajo (beri- ne priznajo, da je to tudi stroj, ne pravljično bitje...ork napisal/-a:Hm...zakaj imam občutek, da đapanizrajderji iščete zadovoljstvo v napakah Can-ama? Al ga vožnja vaših mopedov premalo ponuja al kako?![]()
![]()
Mimogrede - temu se reče no self esteem![]()