2012 Can-am & SXS. Outlander 1000, Commander 1000 LTD

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 13 Jul 2011, 18:44

Seveda jemljemo te besedne spopade dobronamerno prav je ,da se vsak bori za svojega vendar pa je vsem jasno , da ima vsak svoje muhe nekateri jih delijo z nami drugi pa so modro tiho. Tako pač je. Glede onih ključev pa a lahko vzamem vse :?: :D
Zadnjič spremenil Civava, dne 13 Jul 2011, 19:34, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
dukimen
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dukimen » 13 Jul 2011, 18:53

Civava napisal/-a:Glede onih ključev pa a lahko vsamem vse :?: :D
hehe, si mi vzel iz ust... :D

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 13 Jul 2011, 20:01

Moja pa pravi - najboljši je doma! :) ;) :twisted:

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 13 Jul 2011, 21:53

Prav fajn je brat tole prepucavanje :smeeeh: . Boljše, kot gledati tv dnevnik :vom: .
Ampak tema je nova 1000 kubična zverina od BRP-ja.
Menim, da vsakemu izmed nas upravičeno dela slino v ustih. Žal se kremšnit mnogo prej nažreš kakor kruha. In pokvarijo se tudi mnogo hitreje kot kruh ;) .

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
grofmontek
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a grofmontek » 14 Jul 2011, 02:15

Jure napisal/-a:Moja pa pravi - najboljši je doma! :) ;) :twisted:
predvsem pa najhitrejši:)

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Rakek
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 14 Jul 2011, 06:22

BIF napisal/-a: Na mizo vam vržejo ključe od:
AC 1000
Suzuki KQ 750AXI
Yamaha Grizzly 700
Kawasaki BF 750
BRP 800 Max-LTD

Pač najboljše iz vsake strani! Vzameš ključe in motor in greš (brezplačno)!
Zdaj pa sami sebi odgovorite katere ključe bi izbrali predvsem pa zakaj!
Vidim, da znaš nekaj ekonomije, glede na tvoje pisanje bi rekel, da delaš v prodaji za BRP :lol: Jaz sem že 25 let v računovodstvu in sem malo profesionalno deformiran. Pač ne morem preko prenapihnjene cene ](*,)

Glede ključev pa si pozabil napisati BRP 1000, te ključe bi vzel. V tvojem primeru bi pa vzel AC 1000.

Zdaj se pa tudi meni ne da več.

LP

AC 700 4x4

NikonLP
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a NikonLP » 14 Jul 2011, 10:27

notranjc napisal/-a:
AC 1000
Suzuki KQ 750AXI
Yamaha Grizzly 700
Kawasaki BF 750
BRP 800 Max-LTD

Vidim, da znaš nekaj ekonomije, glede na tvoje pisanje bi rekel, da delaš v prodaji za BRP :lol: Jaz sem že 25 let v računovodstvu in sem malo profesionalno deformiran. Pač ne morem preko prenapihnjene cene ](*,)

Glede ključev pa si pozabil napisati BRP 1000, te ključe bi vzel. V tvojem primeru bi pa vzel AC 1000.

LP
Js pa KQ AXi....ker je moj, kradem pa ne! :)
Tudi sam študiram še o enem KQ, ali Can-am-u oziroma tudi polaris skače po glavi, čeprav ne vidim nobenga razloga zakaj mi Grizzly ne pa Brute Force, sam trenutno sm bolj pri prvih dveh, cena pri can-amu pač men ne diši, tudi ne vem če bi lahko sam seb opravičil nabavo tako dragega štirkolesnika, vsaj zdaj, je pa res vse odvisno od financ, če bi imel veliko več :) zakaj ne can-am, itq če ne bom zadovoljen ga bom prodal, pa nabavil kaj druga, pač zgubiš par tisoč €, ampak če imas bolj ..."flexibilen" račun to sigurno ne bo bolelo, sam da bo pod ritjo primeren stroj :)

Se pa res ne bi spuščal v nabavo smc-jev dinlijev, cf-jev in podobnih stvari, sploh zdej k vidim da razlike niso tako velike v ceni, kar se tiče pa kakovosti, pa, ene par sm jih ze vozil, ja ne mesece, poznam pa par lastnikov, nekak me niti priblizn ni prepričal, tko da tist k flirta z idejo o yamahi kawasakiju suzukiju can-amu..pa pol primerja z gor naštetim, po mojem brca v temo, sam sebe vleče za nos ;)
ok ..back to topic :)
Osebno ne vidim kje bi potreboval can am 1000, res ne vidim razloga za uporabnike kot sm js, ampak druga stran je pa dokazovanje, pa bla bla, pa js pa zato ker lahko...ali zato ker mi je ideja bolj všeč in to..jep to pa vidim kot dober razlog, glede na to da tudi sam večkrat naredim to :)
v glavnem..itq je 1000ka za tiste ki imajo res debelješo denarnico, jim pri teh nakupih ni potrebno velik kalkulirat...hočejo, kupijo...verjetn bojo zelo zadovoljn :)
lep pozdrav vsem ;)

"A Clean Desk is a sign of a messy deskdrawer"

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: MB center in Kozjak
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 14 Jul 2011, 12:11

darkside napisal/-a: tudi sam sem razmišljal na kakšen BRP ampak sem izvedel da to ni za drugam kot po ravni cesti me je minilo. me pa zanima razlika v kvaliteti med polarison in smc jumbo 700

po mojem mnenju ni velike razlike v kvaliteti čeprav je jumbo cenejši. ali pač? :roll:

Iskreno upam, da si zgoraj napisano in odebeljeno mislil sarkastično, glede na to, da si jih primerjal......

Če pa ne, pa ti glede na način razmišljanja predlagam tole zadevco:

http://www.podarimo.si/slike/slika11245539594.jpg

.....si vsaj ne boš mogel nič hudega naredit, veš ATV-ji in Quadi so lahko tudi nevarni.... :D

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Styria
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 14 Jul 2011, 13:27

Slika

WEB Racer

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 14 Jul 2011, 13:48

notranjc napisal/-a:
AC 1000
Suzuki KQ 750AXI
Yamaha Grizzly 700
Kawasaki BF 750
BRP 800 Max-LTD

LP
He he...ne niti približno ne delam v prodaji BRP-ja! Zadnje čase delam pač bolj na nakupih BRP!
Vendar če kje, potem je v tem segmentu pa kristalno jasno....in za to ni treba bit računovodja.....malo para-malo muzike (malo voženj)!

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 14 Jul 2011, 19:10

Malo para-malo voženj!

Pol pa bolje,da kar razpakiram torbe! :D
3x BRP in neznan kitajček z "nahrbtnikih " na zadnjih sedežih na furo???

Poznam pa nekoga,kateri je imel 4kolesnik (kitajca) pošraufan in porihtan za vzor mehanikom daleč okoli.
Potem se je odločil in kupil BRP. Danes ima delavnico pospravljeno in zloženo lepše kot Merkur razstavne police. Nakupil si je orodja za pošten servis in užitek je za pogledat zložene in pospravljene police ter predale.
Je pa prikrajšan za marsikateri užitek v delavnici. Pa saj si je sam kriv zakaj pa vozi BRP-ja. :rock:

Včasih se nasmejim ob branju saj imam občutek,da nekdo namerno zrevoltira (kot mi rečemo) ali razp.... folk namerno,da je potem ,kaj za prebirat na forumu - in prav je tako! he-he Nikoli končana zgodba,katera je bila že v desetninah postov in tem opisuje kdo ima večjega,daljšega,zmoglivejšega,lepšega.

:4x:

Uporabniški avatar
MitjaP
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MitjaP » 14 Jul 2011, 19:37

Točno tako lakl. Vsak ima najboljšega. Res pa je da se en kitajc ala bašan in njemu podobni ne morejo primejat z pravimi štirikolesniki. Sam sem se vozil z novim bašanom in takoj izgubil voljo do štirikolesnika. Pa to je več kot smrtno nevarno!! Potem pa probaš kaj boljšega in vidiš razliko. Vprašanje, kateri od boljših pa je najbolši :?: :?: O tem pa bi lahko napisali ogromno strani na forumu, pa še zmeraj ne bi prišli na čisto.

Aja, seveda je moj najbolši 8) :D

MAX je na dvorišču :D

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 14 Jul 2011, 19:39

lakl napisal/-a: Včasih se nasmejim ob branju saj imam občutek,da nekdo namerno zrevoltira (kot mi rečemo) ali razp.... folk namerno,da je potem ,kaj za prebirat na forumu - in prav je tako! he-he Nikoli končana zgodba,katera je bila že v desetninah postov in tem opisuje kdo ima večjega,daljšega,zmoglivejšega,lepšega.

Ja, ampak je fajn da so take debate. Tako vsaj zveš stvari o katerih se ti do zdaj niti sanjalo ni. Kot recimo, da so ta jajca od BRP-ja samo za na ravno cesto. Tega ti noben prodajalec noče povedat. :shock:
Pismo, bo treba spremenit način vož :k: nje

Darksajd a lahko še kaj več poveš o tem?

WEB Racer

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 14 Jul 2011, 19:44

lakl napisal/-a:Malo para-malo voženj!

Pol pa bolje,da kar razpakiram torbe! :D
3x BRP in neznan kitajček z "nahrbtnikih " na zadnjih sedežih na furo???

Poznam pa nekoga,kateri je imel 4kolesnik (kitajca) pošraufan in porihtan za vzor mehanikom daleč okoli.
Potem se je odločil in kupil BRP. Danes ima delavnico pospravljeno in zloženo lepše kot Merkur razstavne police. Nakupil si je orodja za pošten servis in užitek je za pogledat zložene in pospravljene police ter predale.
Je pa prikrajšan za marsikateri užitek v delavnici. Pa saj si je sam kriv zakaj pa vozi BRP-ja. :rock:

Včasih se nasmejim ob branju saj imam občutek,da nekdo namerno zrevoltira (kot mi rečemo) ali razp.... folk namerno,da je potem ,kaj za prebirat na forumu - in prav je tako! he-he Nikoli končana zgodba,katera je bila že v desetninah postov in tem opisuje kdo ima večjega,daljšega,zmoglivejšega,lepšega.

He he ja lepi časi so bili to. Me že matra, da bi na BRP-ju vse "šraufe" ven pobral in pogledal, če je kakšen navoj fuč.........pismo BRP res ni za tiste, ki radi šraufajo. Zdaj imam na policah več kozmetike za 4cikl kot moja žena make-up-a v kopalnici!
Ja nekaj pa moram počet... :?
P.S.
Police z orodjem pa dam v najem.....pod pogojem, da lahko jaz tudi malo šraufam....karkoli :lol:
3xBRP in neznan kitajček.....še vedno smo skupaj šli in še vedno smo se skupaj vrnili....važno je kdo vozi.....kaj pa je pod ritjo pa stvar okusa in trenutnega stanja!

@ORK.....ja nekaj pa se moramo menit, če je zunaj tak vroče....notri pa klima poje! :D

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 14 Jul 2011, 20:27

@ Bif 3x BRP in kitajček!

No-glavno da služi svojemu namenu! :D

Pa, da gremo vsaj vsi v enaki barvi!

Slika

Pa vseeno je najboljša 4 kolka ... :butthead:

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: MB center in Kozjak
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 14 Jul 2011, 21:13

BIF = Zahovič

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 15 Jul 2011, 11:01

ork napisal/-a: Ja, ampak je fajn da so take debate. Tako vsaj zveš stvari o katerih se ti do zdaj niti sanjalo ni. Kot recimo, da so ta jajca od BRP-ja samo za na ravno cesto. Tega ti noben prodajalec noče povedat. :shock:
Pismo, bo treba spremenit način vož :k: nje

Darksajd a lahko še kaj več poveš o tem?
Bom popravil svoj post....ker je bil "nesramen"!
Drkside z veliko prevoženimi kilometri in bogatimi izkušnjami na podlagi enega videa.....upam, da nabaviš Jumbota in, ko boš imel čas, te vabim na eno našo lagano vožnjico! Se bomo izogibali ceste, da boš v prednosti!
BRP-cestna-jajca team!
Zadnjič spremenil BIF, dne 15 Jul 2011, 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
grofmontek
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a grofmontek » 15 Jul 2011, 11:21

Kaj ma pa zdaj Jumbo pri vsem tem?To je bilo pa malo nesramno!

Uporabniški avatar
dukimen
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a dukimen » 15 Jul 2011, 11:28

Slika :twisted: :shock: :? 8)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 15 Jul 2011, 11:40

BIF napisal/-a: ...in da je BRP jajca za na cesto.....!!
Bo že držalo. Človek ima pač dolgoletne izkušnje in temu ni za oporekat. :haha

Je pa BRP toliko boljši v zraku. :mrgreen:
http://www.erevija.com/clanek/1435/Bomb ... al_Express

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 15 Jul 2011, 11:56

jaka napisal/-a:
Je pa BRP toliko boljši v zraku. :mrgreen:
http://www.erevija.com/clanek/1435/Bomb ... al_Express

Uh Jaka; ne mi lušte delat.
Žal so za naju mimo tisti cajti, ko sva (pre)močno po zraku afne guncala.

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 15 Jul 2011, 12:07

darkside napisal/-a:notranjc, tale linki so mi pa veliko pomagali pri odločitvi ;)
tudi sam sem razmišljal na kakšen BRP ampak sem izvedel da to ni za drugam kot po ravni cesti me je minilo. me pa zanima razlika v kvaliteti med polarison in smc jumbo 700

po mojem mnenju ni velike razlike v kvaliteti čeprav je jumbo cenejši. ali pač? :roll:

Uporabniški avatar
ork
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ork » 15 Jul 2011, 12:56

Dajte se malo zresnit dečki. Mene dejansko zanimajo te stvari okol BRPa. Sem tud jaz že slišal, da so problematični v ovinkih (sploh desni) in da so bolj mišljeni za ravno cesto. Sem slišal od znančevega kolega, da mu je sosed povedal, da so prvinsko celo namenjeni samo za drag race. Zato so tud tako svinjsko dragi....

WEB Racer

Uporabniški avatar
blackracer
Začetnik
Reactions:
Kraj: Celje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a blackracer » 17 Jul 2011, 16:28

notranjc napisal/-a:
BIF napisal/-a:Enak avto kot ga imam jaz trenutno stane pri nas 41.000 EUR v ZDA pa 27.000 USD!
Cena se vedno formira glede na tržišče. BRP na račun nižje cene v ZDA proda količinsko neprimerno večjo količino vozil kot konkurenca....z razliko v masi pokrijejo razliko v RVC-ju
Čudna so pota ekonomije....predvsem pa nerazumljiva. Je pa razlika v ceni pri nas (30%) pač primerljiva z razliko v kvaliteti!
Zelo si vztrajen in celo zelo dobro argumentiraš svoj nakup 8) . Problem je, da nekatere argumente težko preverimo. Glede kvalitete pa sem našel link, kjer Polaris 850 dobesedno "stepe" BRP 800. :---)

http://www.youtube.com/watch?v=0D9H-LwImYI

Pa tudi na zahtevnem off road ni videti večje kvalitete

http://www.youtube.com/watch?v=OO0MzCsnxqY

ahhaahhhaa kak ga je ponižal :lol: tak je treba! ni denar use :lol:

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 17 Jul 2011, 18:55

Hahahhaaa....če ni denarja pa vsaj kruha in iger...za rajo!
Jaz se tudi tolažim da je moja lepša kot Claudi Schifer, pa da Claudi itak ni nekaj extra, pa njeni videi....se mi zdi da je že malo zgubana.....ker pač ne morem imet Claudie!

Odgovori