Enostavno ni za to narejen.
http://www.youtube.com/watch?v=nEfERTjqx6Y
Prosim???? A se ti norce delaš iz sebe ali iz mene slučajno???bade25 napisal/-a:Črni tekmovalec, a ne bi moral ti ob tej uri že spat?blackracer napisal/-a:
ahhaahhhaa kak ga je ponižaltak je treba! ni denar use
BTW. si že kdaj sedel na kakšnem štirikolesniku?
Revček, saj bo, saj bo ne se sekirat.......
Bif, Claudie tudi jaz ne morem imeti, enega BRP-ja pa verjemi, da lahko. Ampak kar sem hotel povedati je, zdaj pa res zadnjič, BRP se meni osebno zdi relativno predrag v Sloveniji in EU.BIF napisal/-a:Hahahhaaa....če ni denarja pa vsaj kruha in iger...za rajo!
Jaz se tudi tolažim da je moja lepša kot Claudi Schifer, pa da Claudi itak ni nekaj extra, pa njeni videi....se mi zdi da je že malo zgubana.....ker pač ne morem imet Claudie!
Neuničljiv si.....kot moja ženaBIF napisal/-a:Se strinjam s teboj! Tudi meni bi bilo ljubše, da bi bili cenejši. A trenutno pač je kot je in tu ne ti ne jaz nič ne moreva! Ampak roko na srce....tudi ostali niso poceni oziroma če povem drugače....kar nudijo proti BRP-ju je le ta pač primerno cenovno zasoljen!
In kolikor vem (zanesljiv vir)....prodaja BRP-jev letos (zanimivo kljub krizi) gre bolje kot kadarkoli!
Le zakaj?
Sva lep par z BRP-jem!notranjc napisal/-a:Neuničljiv si.....kot moja ženaBIF napisal/-a:Se strinjam s teboj! Tudi meni bi bilo ljubše, da bi bili cenejši. A trenutno pač je kot je in tu ne ti ne jaz nič ne moreva! Ampak roko na srce....tudi ostali niso poceni oziroma če povem drugače....kar nudijo proti BRP-ju je le ta pač primerno cenovno zasoljen!
In kolikor vem (zanesljiv vir)....prodaja BRP-jev letos (zanimivo kljub krizi) gre bolje kot kadarkoli!
Le zakaj?
Z nakupom BRP-ja dobiš mapo ...BRP road map of Slovenia....brez desnih ovinkov....z povdarkom na ravninah...kjer BRP najbolj pride do izraza (in seveda brez lukenj v asfaltu....nepremagljivo za BRP)!ork napisal/-a:Ker so letos ceste bolj ravne?BIF napisal/-a: In kolikor vem (zanesljiv vir)....prodaja BRP-jev letos (zanimivo kljub krizi) gre bolje kot kadarkoli!
Le zakaj?
Na rosno pivo (1x), takoj ko bo prilikaBIF napisal/-a:Sva lep par z BRP-jem!notranjc napisal/-a:Neuničljiv si.....kot moja ženaBIF napisal/-a:Se strinjam s teboj! Tudi meni bi bilo ljubše, da bi bili cenejši. A trenutno pač je kot je in tu ne ti ne jaz nič ne moreva! Ampak roko na srce....tudi ostali niso poceni oziroma če povem drugače....kar nudijo proti BRP-ju je le ta pač primerno cenovno zasoljen!
Le zakaj?
He he he kolega Notranjc....čas je da greva nekam na pijačo!