Can am Renegade 800 xxc

Odgovori
Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Re: Can am Renegade 800

Odgovor Napisal/-a zinko » 14 Dec 2018, 12:35

Fajn :?

Nekaj me še zanima,sicer vem da se po homologaciji ne sme,ampak dobro,marsikaj se ne sme pa se dela :D

Kako je z vožnjo v dvoje? Motor in ogrodje verjetno ni pre švoh za dve osebi?
V čem je problem,da tak motor ni homologiran za dve osebi,tehnične lastnosti ali pač pairologija?
Se policija kaj vtika v to,oz gleda?

Večino časa se bom seveda vozil sam,ampak parkrat na leto bi pa šlo v dvoje.

Kolikor sem bral tuje forume (kolikor sem pač razbral) so pa nekateri bili homologirani za dve osebi.

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 14 Dec 2018, 13:22

Renegade je bil narejen za dirke, tekmovnja... in ni namenjen za vožnjo v dvoje. Konstrukcijsko je enako močan, kot na primer Outlander-kratki. Tudi prostora je dovolj za dva normalno rejena.
Ja za “modrece” je pa čisto stvar trenutnega pogleda v dokumente. Lahko, da vidi, lahko, da ne vidi, da je registriran le za eno osebo.
Osebno imam z modreci pozitivne izkušnje. Z normalno vožnjo, brez izzivanja sem ustavljen zelo poredko in, če boš uporabljal cestne poti za vožnjo v dvoje pač moraš tudi sprejeti možnost kontrole ter ugotovitve prekrška. Riziko je tvoj in tam imaš še vedno možnost, da naletiš na osebo, katera ne vidi, se ne spozna ali ima dober dan pa odpelješ le z opozorilom. :-k

Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a zinko » 15 Dec 2018, 11:11

Hvala lakl,če nič ne škodi motorju da bi bil preobremenjen ali kaj drugega,potem ni problem.

Sem pa danes še zamenjal pokrove ventilov z novimi,stari pa so bili konkretno zviti,zadnji malo bolj.
Strošel 35e.

Danes še odprem variomat,premerim jermen,ter namažem tisti ležaj ki naj bi cvilil v prostem teku.
Ali imate posebno orodje da lahko primeš jermenico in odtegneš vijak,ali kako drugače to rešite?

Kakšen se vam zdi jermen?

Slika

Slika

Slika T

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 15 Dec 2018, 19:35

Jermenico preprosto odtegnes z udarno vijacno pistolo, ne rabis nic jermenice prijeti.

Stanje jermena na pogled in meritev ne bos do nobenega koristnega zakljucka prisel.

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a zinko » 15 Dec 2018, 19:43

Nimam udarnega kladiva:)

Kako pa ugotoviš ali je jermen ok ali ne?

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 15 Dec 2018, 19:46

zinko napisal/-a:Nimam udarnega kladiva:)

Kako pa ugotoviš ali je jermen ok ali ne?
Tezko...mislim, da bos skoraj enako natancno ugotovil, kot ce gres vprasat slogarco :lol:

Zamenjas z novim, tega pa pod zic za vsak slucaj!

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a zinko » 15 Dec 2018, 19:54

Hehe,dobra:D

Ok,udarno pištolo sem tako ali tako imel namen kupiti.
Kako pa potem zadevo priviti nazaj? Na pištolo verjetno ne bi zategnil nazaj tako kot mora biti,ali se motim?
Da se potem slučajno ne odvije med vožnjo.

So imeli ti motorji še kakšne druge probleme?

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 15 Dec 2018, 20:05

Z moment ključem zategneš nazaj! Na koliko kg preberi v manualu. Se ne spomnem več!

Problemov z motorji???

Ne! Z vozniki :mrgreen:

Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a zinko » 15 Dec 2018, 20:07

Ja z moment ključem že,če imaš orodje da lahko primeš jermenico da se ne vrti :)

Tako da si bom to orodje naredil sam,ni problem. Potem bo pa lažje.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 16 Dec 2018, 08:54

Sam zmeraj na vsak vijak kanem kapljico modrega loctite za vsak slucaj. Jermenice sem vedno nazaj zategnil z udarno pistolo malce z obcutkom, da ne utrgas vijaka:)

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a zinko » 16 Dec 2018, 12:42

Evo in prvi problem.

Ko sem zapeljal iz garaže, je na displeju napisalo check DPS,seveda sem ostal brez servo krmiljenja(trdo ko hudič).
Po izklopu in vklopu motorja napake ni bilo več.
Komu kaj znano?

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 16 Dec 2018, 15:29

Preveri kleme akuja...

Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a zinko » 16 Dec 2018, 15:58

Sem preveril,malo je bilo oksidirano,sicer pa v redu zategnjeno. Sem odklopil vse kable,pošmirglal,in sestavil nazaj.

Takoj ko sem prižgal motor,se je prižgala oranžna lučka,in check engine (Koda napake P0520)

Ponovno vgasnil motor,in prižgal nazaj in sedaj je ok...

iztok s
Začetnik
Reactions:
Kraj:: Ščukin Berek

Odgovor Napisal/-a iztok s » 16 Dec 2018, 19:14

Kaj BRP z napako ? [-X

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 16 Dec 2018, 19:41

iztok s napisal/-a:Kaj BRP z napako ? [-X
Ma daj ne serji zdaj ti z nekimi pripombami. Če nimaš kaj pametnega za dodat ostani v luknji s svojim kitajcem....

iztok s
Začetnik
Reactions:
Kraj:: Ščukin Berek

Odgovor Napisal/-a iztok s » 16 Dec 2018, 19:56

bolje v luknji kot pa komentirat kot SKRITI GOST !! :lol:

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 17 Dec 2018, 07:27

Za check DPS je bil izdan vpoklic pri BRPju in so enote menjavali. Se pa je s casom pokazalo, da je bil problem v kablih, ki gredo mimo DPSja na svecki. Ta dva kabla cimbolj odstrani od DPS enote ali jih zavij v alufolijo in bi moral biti problem resen. Sem imel pri obeh ta problem, ponavadi se zgodi nad 60km/h.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 17 Dec 2018, 07:29

iztok s napisal/-a:Kaj BRP z napako ? [-X
Hehe, kot vedno govorim, da ima BRP veliko napak, ampak, ko vse deluje vrne take obcutke, da pozabis na vse.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 17 Dec 2018, 08:00

iztok s napisal/-a:bolje v luknji kot pa komentirat kot SKRITI GOST !! :lol:
Ti si slep? Točno se ve kdo je kaj komentiral. Vsi vidijo kdo je komentiral in meni se pa res ni potrebno skrivati za novimi avatarji kot nekateri. Če bi vedel kaj več o forumih, bi tudi vedel kaj pomeni "skriti gost"....razen nepotrebnih in nekoristnih pripomb, očitno tudi tega ne veš.

Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a zinko » 17 Dec 2018, 11:49

:axe: :mrgreen:

Uporabniški avatar
zinko
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a zinko » 17 Dec 2018, 18:22

Še nekaj me zanima,se da kako rešit problem?

Montiral sem ogledala, desni je ok,na levem je bil pobran navoj na belanci.

Vrezal sem nov navoj,vstavil tisto fedro(super zadeva)..in ugotovil da ima levo ogledalo levi navoj ](*,)

Se dobi kakšen nastavek,da je spodaj desni navoj M9 zgoraj pa lukna levi navoj M9?

Uporabniški avatar
frm
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Šmarje Sap
Kraj: Šmarje-Sap

Odgovor Napisal/-a frm » 17 Dec 2018, 19:51

Glede stroja nimam kaj pomagati,ga nisem imel,kar se tiče ogledal,se ti ne splača ne vem kaj,imaš ali adapter,ali celi nastavek ,ali pač oboje ,m 8,ali deset,za to se ne sikiraj,

2012 Yamaha Raptor 700R

Uporabniški avatar
frm
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Šmarje Sap
Kraj: Šmarje-Sap

Odgovor Napisal/-a frm » 17 Dec 2018, 19:58

Sikiram se jas,ko mi vsako leto sami obrati vsaj en spegu uničijo,pa mam ta najbul,sam tko je,.....

2012 Yamaha Raptor 700R

polleyjohoye
Začetnik
Reactions:
Kraj:: New York,NY

Odgovor Napisal/-a polleyjohoye » 20 Dec 2018, 01:56

Hver gang denne person opnåede sin pige, har han tidligere værdsat pigen, og også den dame, der er erhvervet, kyssede dit kæledyr og også spørgsmålstegn ved lige efter hans / hendes overlevelse; alligevel følte denne person samtidig, hvor damen har været særpræg fra, hvad damen var engang - forskelligt, ikke kun siden at anse sig selv, men alligevel forskellige endvidere inden for pigen. Lige nu kommer dit kæledyr over enhver ulykkelig og dårligt sikkerhed, at naturlyset havde valgt ud af deres særlige delte livsstil, at de mest behagelige ting har været ovenfor med hensyn til, hvorvidt at forstå, at i forhold til dit kæledyr vil det være korrekt med hensyn til dit kæledyr, som han skal omkomme. Denne Nike Dunk SB High shoes-person kan ikke blive tilfreds, når der var uoverensstemmelse mellem dit kæledyr og også hans / hendes unger, og der skulle være diskord. Personen blev bedt om at bruge en værdi til at adoptere sig væk fra, og det var heller ikke helt fornemmeligt at bare acceptere det særlige tilbud. Hvordan https://www.kobsportskodk.com/l%C3%83%C2%B8besko-air-presto-mid-c-1_155.html kan denne person forhindre uorden og også genskabe varmen med solskin direkte ind i hans / hende bopæl? Han værdsatte derefter folk meget krævende epithets, som normalt Mr. Boltby erhvervet vokal. 'Han kan være Nike Air Max 2003 sko en uprincippet blackguard; såvel som den meget meget værre blackguard som følge af hans / hendes start. tommer Det sprog, der blev erhvervet, gav Ven Harry irriteret, alligevel.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 20 Dec 2018, 11:28

polleyjohoye napisal/-a:Hver gang denne person opnåede sin pige, har han tidligere værdsat pigen, og også den dame, der er erhvervet, kyssede dit kæledyr og også spørgsmålstegn ved lige efter hans / hendes overlevelse; alligevel følte denne person samtidig, hvor damen har været særpræg fra, hvad damen var engang - forskelligt, ikke kun siden at anse sig selv, men alligevel forskellige endvidere inden for pigen. Lige nu kommer dit kæledyr over enhver ulykkelig og dårligt sikkerhed, at naturlyset havde valgt ud af deres særlige delte livsstil, at de mest behagelige ting har været ovenfor med hensyn til, hvorvidt at forstå, at i forhold til dit kæledyr vil det være korrekt med hensyn til dit kæledyr, som han skal omkomme. Denne Nike Dunk SB High shoes-person kan ikke blive tilfreds, når der var uoverensstemmelse mellem dit kæledyr og også hans / hendes unger, og der skulle være diskord. Personen blev bedt om at bruge en værdi til at adoptere sig væk fra, og det var heller ikke helt fornemmeligt at bare acceptere det særlige tilbud. Hvordan https://www.kobsportskodk.com/l%C3%83%C2%B8besko-air-presto-mid-c-1_155.html kan denne person forhindre uorden og også genskabe varmen med solskin direkte ind i hans / hende bopæl? Han værdsatte derefter folk meget krævende epithets, som normalt Mr. Boltby erhvervet vokal. 'Han kan være Nike Air Max 2003 sko en uprincippet blackguard; såvel som den meget meget værre blackguard som følge af hans / hendes start. tommer Det sprog, der blev erhvervet, gav Ven Harry irriteret, alligevel.
Ja jasno...kaj te nisi prej povedal.... :mrgreen:

Odgovori