Dobil sem že nekaj informacij od uporabnika Freshslo, za katere sem mu zelo hvaležen!
Torej, se je še kdo ukvarjal s tem?
Hvala in lep pozdrav.
Silvo

dobro da poveš.. ker meni je enkrat dps zablokiral med vožnjo..sem se komaj ustavil do jarka..na srečo ni bilo nikogar nasproti.drugače bi mel kiper..freshslo napisal/-a:za nedelovanje DPS med voznjo pri visji brzini sta ponavadi kriva kabla, ki gresta na svecke in sicer jih je treba speljati cim dlje stran od DPS modula. Glede tega je BRP izdal tudi servisno obvestilo.
Oprosti, šele sedaj se videl post. Motor se naložil in odpeljak k strokovnjaku, kateri mi je naredil predelavo, da sem lahko montiral omenjeno stikalo na starejši letnik. Svtujem ti, da pokličeš RB-ja in ti naroči novo stikalo.brpigi napisal/-a: ↑24 Okt 2018, 12:45Pozdravljeni,
Tudi jaz sem pred kratkim postal lastnik Bombarderja 800in na njem je potrebnih nekaj lepotnih popravkov. Problem imam s stikalom na balanci. Delajo samo dolge luči. Ko preklopim na kratke luči ne svetijo. Če stikalo malenkost zamaknem v levo se prižgejo tudi kratke vendar kmalu ugasnejo. Uporabnik "cuvaj" ali si zamenjal omenjeno stikalo?
Napisal si, da si odkril napako brez zamenjave stikala. Če imaš še vedno viška stikalo bi ga odkupil če ga ne potrebuješ?
Ima kdo kako drugo rešitev kako rešiti problem? Imam problem tudi z zadnjo stop lučjo. Zavoro je potrebno pritisniti do konca da posveti stop luč. Je to normalno oziroma kako naj se lotim iskanja napake.
Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav,