PH Oriovac, 14.6.2009
Moderator: Enx
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
je pa ja super delal Suzuki upam, da je kdo snemal odličen štart prve dirke, kjer ga je črni vranec hotel iz sedla vržt...no več uspeha z metanjem iz sedla je imel potem pri meni.XXXL napisal/-a:Končana tudi dirka v Oriovcu. Organizatorji so se spet potrudili in progo ponovno povečali, razširili, dodali nekaj dvojnih skokov in povečali obstoječe, a so še vseeno večinoma majhni dvojni, s prestrmim odskokom in prekratkim doskokom. Vreme vroče, proga trda in ozračje prašno, a daleč od prahu, kakršen je bil v Radoboju. Cel vikend med najhitrejšimi ponovno Popovič, ki je na koncu tudi odnesel skupno zmago. Malo je k temu pripomogel Vedran Gorišek, ki je po zmagi v prvi vožnji v drugo naredil napako in padel, nato pa z ''noro'' vožnjo prišel iz zadnjega na tretje mesto, kar pa je ob enakem seštevku točk zaradi boljše uvrstitve v drugi vožnji pomenilo zmago za Popoviča (Kemoton TEAM). Drugi tako Vedran, odličen tretji pa Brane Petek, ki se je poleg odlične vožnje izkazal tudi, ko je bilo potrebno ohladiti Heineken in pa domačo suho salamo, he, he,... Tomi je tokrat zaradi manjših problemov s svojim Suzukijem in pa večjih problemov z mano v drugi vožnji ostal brez stopničk. predolgo časa je namreč ostal za menoj, ob poizkusu prehitevanja pa sva se zapletla in izgubila še precej časa. To je izkoristil Matej Petek in švignil mimo. V Q4 je bilo par manjših padcev, večino brez hujših poškodb, jo je pa precej slabše odnesla martina Brdarič (Q2, E-ATV 85), ki naj bi pri padcu zlomila 3 rebra!!! Želimo jim čim hitrejše okrevanje in vrnitev na njeno mašino...
Na koncu še velika hvala (ponovno...) g. Zoranu, za gostoljubnost, večerjo, prenočišče, zajtrk in pogostitev s pečenko pred odhodom domov. Hvala tudi organizatorjem za mrzlo pivo...Potrebno bi bilo samo še skrajšati pot domov, pa bi bila zmaga. Čeprav, če dobro pomislim, sem domov prišel še relativno hitro, dol do Oriovca pa sem s mojim šoferjem (oziroma mehanikom...) potreboval 8 ur...
![]()
Se vidimo naslednji teden v Zelini!
Še rezultati:
http://www.croline.com/index.php?action=tpmod;dl=get46
P.S. Kot kaže v skupno točkovanje za Prvenstvo Hrvatske ne štejejo Braneta in Mateja Petka (nastopata s Slovensko licenco...) in zato je skupna razvrstitev za PH drugačna kot rezultati dirke. se pa ni ponovila zgodba iz lanske Zeline, ko Špindler zarai istega problema (SLO licenca...) ni prejel pokala za skupno zmago. Tokrat je namreč B. Petek pokal za skupno tretje mesto prejel, edino pri točkovanju za PH ga ne upoštevajo...

Danes se je konkretno razbolelo, pričakujem mavrične podpludbe na hrbtnem delu.

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?