Egl moto 250 ccm quad
Moderator: jaka
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
Egl moto 250 ccm quad
Pac js mam motor in laufa in use sam ko se pelem se lahko pelam samo z mal gasa ko dam mau vec gasa ga zacenja dusit in ce ga stisnem cist crkne ka nrdit?:o
Re: Egl moto 250 ccm quad
A, je možno, da uporabiš slovenski pravopis?
Sprašujem se, kako se lahko voziš, popravljaš in ne znaš pisati?
Drugače pa dobrodošel na forumu
Sprašujem se, kako se lahko voziš, popravljaš in ne znaš pisati?
Drugače pa dobrodošel na forumu
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
Če si se na hitro naučil pravopis, ti bom skušal pomagati.
Prvo preveri svečko in poglej, če ima pravo barvo. Lahko, da imaš prevelik dotok goriva ali pa umazan uplinjač. Prvo preveri, če je vse v redu z dotokom goriva in potem gremo dalje...
Prvo preveri svečko in poglej, če ima pravo barvo. Lahko, da imaš prevelik dotok goriva ali pa umazan uplinjač. Prvo preveri, če je vse v redu z dotokom goriva in potem gremo dalje...
Moje mnenje odpri uplinjač in zategni dizo ker je odvijačena.
Malo RAM-a je veliko Fun-a RAM 520RR racing edition
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
Zadnjič spremenil tadej.amersek, dne 23 Mar 2015, 17:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
BLUZILUZI napisal/-a:Moje mnenje odpri uplinjač in zategni dizo ker je odvijačena.
kje tocno je zaj diza?-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
In kaj lahko iz tu razberes?daj ti meni povej raje na moji sliki kje je diza:)zinko napisal/-a:http://www.motoguzzi-si.com/Uplinjac/uplinjac.html
Mislim, da je Bluziluzi mislil dizo, ki je pod iglo.
snameš vplinjač, odviješ vijake na spodnji strani, ki držijo lonček zagledaš plovec in tam kamor seže igla, ki jo premikaš s plinom tisto je diza. Pa še ena je zraven obe morata biti trdno priviti. Obenem pa še malo vplinjač spucaj če je kaj smeti not.
Pa nikar nič ne izgubi.
Če sem pa mimo usekal me bo pa itak kdo, ki se na te reči spozna popravil. Upam!
snameš vplinjač, odviješ vijake na spodnji strani, ki držijo lonček zagledaš plovec in tam kamor seže igla, ki jo premikaš s plinom tisto je diza. Pa še ena je zraven obe morata biti trdno priviti. Obenem pa še malo vplinjač spucaj če je kaj smeti not.
Pa nikar nič ne izgubi.
Če sem pa mimo usekal me bo pa itak kdo, ki se na te reči spozna popravil. Upam!
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
-
robert1122
- Začetnik
- Reactions:
Če nimaš osnovnega znanja pol rajši pusti primiru.
Sklepam pa da znanja ravno nimaš veliko če ne veš kaj je diza in kje se nahaja.
Sklepam pa da znanja ravno nimaš veliko če ne veš kaj je diza in kje se nahaja.
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
jas imam tale moped ze skor 2 leti in nism imel nobenega problema z njim...(mad max 250 model)
za kak zahtevnejsi servis pa raje k kakemu znancu/ mehaniku ki se s tem ukvarja..
za kak zahtevnejsi servis pa raje k kakemu znancu/ mehaniku ki se s tem ukvarja..
-
robert1122
- Začetnik
- Reactions:
Ni važn kok časa imaš motor, večina vplinjačev pri teh stvareh je narejena podobno, če si enkrat enga odpru pol so skor vsi isti in nimaš kej falit.
Če pa nisi še nobenga pol pa rajš pust pr mir ker imajo ti od 4taktnih motorjev za nastavljat zmes zraka in bencina in ne samo vijak za prosti tek.
Če pa tedva vijaka premakneš in neznaš nastavit nazaj boš ravno tako moral pelat k nekomu ki to zna, no večina ma samo en vijak.
Lp Robert
Če pa nisi še nobenga pol pa rajš pust pr mir ker imajo ti od 4taktnih motorjev za nastavljat zmes zraka in bencina in ne samo vijak za prosti tek.
Če pa tedva vijaka premakneš in neznaš nastavit nazaj boš ravno tako moral pelat k nekomu ki to zna, no večina ma samo en vijak.
Lp Robert
Ampak on ima motor vseeno samo 4 dni, tko da ja. Aja, zadaj je že 5 dni. Nikar ne pametujte no, naj mu ga brž kdo popravi tu prek foruma, da se bo šel lahko vozit...
Človek bi rad prišparal vi ga pa je..ete, ste zlobni
No resno, kot so ti napisali, če moraš vprašati kje je tu diza potem ti res svetujemo vsi da pelji k mehaniku ki se spozna.
Če se ti zdi da te zaebavamo si predstavljaj svoje vprašanje da hočeš peljati motor in sprašuješ kje je sklopka.Pa brez zamere
No resno, kot so ti napisali, če moraš vprašati kje je tu diza potem ti res svetujemo vsi da pelji k mehaniku ki se spozna.
Če se ti zdi da te zaebavamo si predstavljaj svoje vprašanje da hočeš peljati motor in sprašuješ kje je sklopka.Pa brez zamere
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
No usi pametnjakovici k se bi radi norce delal zmene da vam povem js sm motor popravu in imam sedaj povn gas in vse ane razn zelo zelo kadi pri polnem gasu in nevem kaj je vzrok tega
Ne vem kako lahko pricakujes resne odgovore, ce pa se toliko nisi, da bi se vsaj malo potrudil pa slovnico uporabil...
Dobis toliko, kolikor das...
Drugace pa modro, ce kuri olje...crno ce je prevec bencina v mesanici zrak/bencin.
Dobis toliko, kolikor das...
Drugace pa modro, ce kuri olje...crno ce je prevec bencina v mesanici zrak/bencin.
Važno je, da dela motor- pa saj ne bo dolgosasog napisal/-a:No potem mam občutek da ga nisi najbolj popravil
Mene tudi zanima kaj si naredil. Resno ni zajebancija.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
-
tadej.amersek
- Začetnik
- Reactions:
Jaz sem uzel uplinjac dol z motorja in sem use dize dobro ocistil in tudi uplinjac sam ane in sedaj sem use skupaj dal nazaj gor in reguliral zrak in motor zdaj deluje kot urca:)

kje tocno je zaj tu diza?