Moram doliti olje. Nabavil 10w50 sintetično. Bo kaj narobe - ja mislim da ne bi smelo biti.
V Yugota sm nalival marsikaj pa še danes prede
Moderator: jaka

Ja, zelo zanimiva filozofija, ki drži in ob kateri nikakor ne moreš biti "pameten". V " zmahani" baji sem uporabljal motul 10 W 40, tudi v JLE sem ga dal in glej ga zlomka. Po 4000 prevoženih km se mi je začela pri prostem teku prižigati rdeča lučka. Ne olja ni zmanjkalo, bilo ga je ravno toliko, kot sem ga nalil. Čisto bistro, lepo olje. Sklepam, da je zaradi napora, predvsem visoke temparature, postalo pre-redko, posebej ko je ogreto. Pri "zmahani" sem olje menjal na 7000 km in ni bilo nobenih težev.rožle napisal/-a:Mislim da določenemu motorju sede tisto kar mu paše pa dva nista enaka
Po zdravi logiki bi bilo gostejše olje ob trenutnih zunanjih temperaturah in predvideni obremenitvi motorja pravšnja izbira!jaka napisal/-a:Ja, zelo zanimiva filozofija, ki drži in ob kateri nikakor ne moreš biti "pameten". V " zmahani" baji sem uporabljal motul 10 W 40, tudi v JLE sem ga dal in glej ga zlomka. Po 4000 prevoženih km se mi je začela pri prostem teku prižigati rdeča lučka. Ne olja ni zmanjkalo, bilo ga je ravno toliko, kot sem ga nalil. Čisto bistro, lepo olje. Sklepam, da je zaradi napora, predvsem visoke temparature, postalo pre-redko, posebej ko je ogreto. Pri "zmahani" sem olje menjal na 7000 km in ni bilo nobenih težev.rožle napisal/-a:Mislim da določenemu motorju sede tisto kar mu paše pa dva nista enaka
In ker me spet čaka dolga pot (predvidevam tudi visoke temparature) sem se odločil za gostejše olje motul 5100 10W 50) Kako bo delovalo, bom poročal, ko pridem nazaj.