Lošinj 2008 Konec poletja
Lošinj 2008 Konec poletja
No prišel je čas mojega ponovnega odhoda na dopust. Krenem v petek popoldne ob 15:00 iz Kranja, če ima kdo voljo in čas dobrodošli sovozači. Cilj je kot vedno AC Lopari tokrat kampiram 2 dni potem pride še familija in ostanemo še 14 dni. Dobrodošli!

No za najbolj razgete
motoristične ATV-jaše... Se je prijavil dvokolesni pešec kateri ge z mano. Sem moral takoj UP-grade-at zadnji gepek da lahko še bicikel naložim. Bog ve kaj bo rekel Leteči...
Mislim "handling... itd..." no še mal slikc...

Če se prav spomnim lahko tovor gleda do 1m za vozilom ... a se motim?
Mislim "handling... itd..." no še mal slikc...

Če se prav spomnim lahko tovor gleda do 1m za vozilom ... a se motim?
Tovor po vseh predpisih lahko gleda čez zadnji konec 15 % nakladalne dolžine- primer: keson kamiona dolg 7 m1- tovor maksimalne dolžine 8 m1.
Po teh normativih si pretiraval z dolžino tovora čez nakladalno površino za uhuhu %. ( po moje bi ti tovor smel gledati čez zadnji nosilec cca 20 cm in nič več)
Želim ti čim manj modrih angelov na cesti in varno vožnjo, za povrh pa še lep dopust
.
Lp, podmorničar Žile in Žiletka
Po teh normativih si pretiraval z dolžino tovora čez nakladalno površino za uhuhu %. ( po moje bi ti tovor smel gledati čez zadnji nosilec cca 20 cm in nič več)
Želim ti čim manj modrih angelov na cesti in varno vožnjo, za povrh pa še lep dopust
Lp, podmorničar Žile in Žiletka
- leteci
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zasavje - Trbovlje
- Kontakt:
odgovor
Lep pozdrav RAFlj
Naj ne bo napacno razumljeno. Leteci nima nic proti tvoji izboljsavi prednjega odbijaca. Mislim le, da ni najbolj posrecena - oprosti
.
Kar pa se tice najnovejse ˝pogruntavscine˝ pa le to, da je stvar resnicno posrecena. Ce ti bo moped ˝crknil˝, bos pac lahko pot nadaljeval s kolesom. Resnicno premeteno
! Kaj pa policaji? Hrvaski so se posebno obcutljivi na taksne izboljsave, posebno ce so iz Slovenije
.
Pisi kaj se bo dogajalo na poti
, pa lep pozdrav,
Leteci
Naj ne bo napacno razumljeno. Leteci nima nic proti tvoji izboljsavi prednjega odbijaca. Mislim le, da ni najbolj posrecena - oprosti
Kar pa se tice najnovejse ˝pogruntavscine˝ pa le to, da je stvar resnicno posrecena. Ce ti bo moped ˝crknil˝, bos pac lahko pot nadaljeval s kolesom. Resnicno premeteno
Pisi kaj se bo dogajalo na poti
, pa lep pozdrav, Leteci
Tudi jaz bolj upam da bodo miličniki vzeli tole kot dober patent in te z nasmehom spustili medse, ker po predpisih je žal tako kot je napisal Žile.
Drugače, pa si človek s precej patenti in pogruntavščinami na tem forumu. Bravo!!!!
Drugače, pa si človek s precej patenti in pogruntavščinami na tem forumu. Bravo!!!!
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
- leteci
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zasavje - Trbovlje
- Kontakt:
odgovor
RAFlj zakaj pe raje ne montiras prikolice
? V BAuhausu lahko kupis taksen bolj majhen model (ima a test), ali pa jo naredi sam. Lahko bos peljal, vlekel celega hudica. Jaz sem jo naredil sam, taksno bolj majhno za ~ 150 kg tovora. Pa moped lepo vlece.
Mogoce prilepim tudi sliko - ko bom slikal.
Pa lep pozdrav,
Leteci
Mogoce prilepim tudi sliko - ko bom slikal.
Pa lep pozdrav,
Leteci
srečno pot in imej lepo vreme
Zadnjič spremenil crow, dne 22 Avg 2008, 05:34, skupaj popravljeno 1 krat.
*JUMBO301*
**YFM 350**
***FZ6 Fazer***
**YFM 350**
***FZ6 Fazer***
No kot sem že v štartu napisal odhod iz Kranja 15:00. Prijatelj kolesar je pa malo prej zategnu ketno. Moram rečt, da policaji kar jih je bilo po poti, nobeden ni komliciral bilo jih je pa dosti in SLO in CRO.
No srečave se v Cresu v prvi oštariji...

Spijeva pivce, naloživa kolo in se odpeljeva naprej...
Na cilju

Naslednjni dan izlet na dom planinara na Osorščici...

Organiziral smo tudi turistične vožnje ...

No pa še moj začasni domek...

In končno oba vzhodnjaka pred apartmajem..

No več ali manj sem v naselju potem opravljal turistične vožnje vseh zagretežev in razgretežov, vsak večer smo se peljali tudi vsi trije Mici naša in Jaz na pirček v restavracijo in na krog po kempu. Mogoče bom pa za drugo leto res rabil prikolico... če se še kakšen z rolerji prijavi za zraven!
LP RAFLj
No srečave se v Cresu v prvi oštariji...

Spijeva pivce, naloživa kolo in se odpeljeva naprej...
Na cilju

Naslednjni dan izlet na dom planinara na Osorščici...

Organiziral smo tudi turistične vožnje ...

No pa še moj začasni domek...

In končno oba vzhodnjaka pred apartmajem..

No več ali manj sem v naselju potem opravljal turistične vožnje vseh zagretežev in razgretežov, vsak večer smo se peljali tudi vsi trije Mici naša in Jaz na pirček v restavracijo in na krog po kempu. Mogoče bom pa za drugo leto res rabil prikolico... če se še kakšen z rolerji prijavi za zraven!
LP RAFLj