Piknik, druženje na Šmohorju nad Laškim

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
strugar1
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dol pri Hrastniku

Piknik, druženje na Šmohorju nad Laškim

Odgovor Napisal/-a strugar1 » 28 Jun 2011, 04:46

Za vse tiste, ki mogoče niste videli vabila za srečanje atv na Šmohorju v rubriki Zasavci oglasite se odpiram novo stran. Vse, ki se nameravate v soboto udeležiti druženja na Šmohorju prosim, da potrdite udeležbo, da bomo približno vedeli za koliko ljudi je treba pripraviti. (tudi za tiste, ki se neboste prijavili bo poskrbljeno a je lažje, če vsaj približno vemo koliko nas bo))
Srečanje se bo začelo okrog 9.ure in bo trajalo dokler ne omagamo. Tudi za tiste, ki bi preveč omagali bo poskrbljeno saj je to planinski dom s prenočišči. Vmes bomo organizirali tudi kakšno vožnjo po okoliških hribih ( ofroad ampak rekreativen). Zdaj je edina stvar, ki nam lahko pokvari vse skupaj vreme ampak upamo na vse najbolje.
Vljudno vabljeni!

Torej:
1. Strugar1 + boljša polovica
2. Sivc + ?
3. Jaka, + ?
4. Rambo 123 + boljša polovica + najina pikica :lol:
5. Jure
6. Blakracer + boljša polovica (+ 1x Brute Force kolega)
7. Golavšek65 + ?
8 Čivava + moja 4x4 ( še pod vprašajem)

Uporabniški avatar
Drago
Član kluba
Reactions:
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Drago » 28 Jun 2011, 08:28

Lahko opišeš možne dostope iz različnih smeri? Predvsem me zanima iz smeri Zidanega mosta.

Slika

Uporabniški avatar
strugar1
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dol pri Hrastniku

Odgovor Napisal/-a strugar1 » 28 Jun 2011, 08:42

Iz Zidanega mosta po glavni cesti do Rimskih Toplic za Aqaromo(bazen) desno čez star kamniti most, takoj za mostom levo proti Laškem, V Laškem čez most desno proti Celju, pri Tušu Levo za Rečico skozi železniški podvoz proti tovarni Tim in Paron, 500m pred Tim-om pa desno, je tabla Šmohor 6 km. To je edini dostop, ki ti ga lahko priporočim, da se nebi kam zavozil, obenem pa se malo izogneš glavne ceste. Od Sevnice je možno do Laškega tudi preko Lisce, Jurkloštra in Vrh nad Laškim. Če javiš kdaj prideš, te lahko pride tudi kdo počakat v Laško na Petrol.
Ko sem napisal tale novi post sem opazil, da imam zdaj kar dve temi na isto temo odprti, se opravičujem, prosim prijavljajte se na on zgornjo.
LP

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 28 Jun 2011, 13:36

Temo bom zaradi iste vsebine zaklenil.

Strugar1 - na seznam si me verjetno pomotoma napisal. Bi rad prišel, zaenkrat pa je naš pol leta stari fantiček na prvem mestu, tako da je cel dan še preveč.

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Zaklenjeno