No pa sem se odločil da spet naredim kakšno slikco in pa napišem kaj...
Kot se ve, je vreme totalno v kur*u in sploh neveš a bi šel od doma ali ne. Pa se včeraj proti večeru vsedem na motor in se odločim da se bom malo pelal, da nebo motor zaspal...
Pa me je skos zanimalo kam se pride po eni cesti kjer se dostikrat peljem ampak nikoli negrem do konca, ker prej zavijem, zato se odločim malo preverit situacijo. Štartam v Slovenskih Konjicah (kjer sm doma), in na Konjiško goro. Peljem nato po tej cesti in ugotovim da jo je kaj hitro konec...
Ni mi blo ravno jasno v katero smer sem sploh obrnjen, zato pregled okolice...
aha, to pomeni v daljavi Celje...
Se odločim obrnat in še kam pogledat. Začne se megla in zato bo potrebno malo nižje. Odpeljem proti Stranicam na Malo goro.
Tukaj se pa lepo vidi na desni Konjiška gora v megli in zakaj sem odšel od tam...
Kmalu je ponovno začelo rahlo deževati zato sem se odločil da bo dosti za danes in bo potrbno proti domu. Odpeljem proti Zrečam in nato proti Konjicam domov...
Ni dosti je pa slabe 2urce in pa 65km...
No danes pa spet cel dan gledam če bo nehalo deževati in to se zgodi malo pred 4uro popoldan...
Ja nič bo treba na motor, ni druge...
Štart ponovno Slovenske Konjice, proti Zrečam, Gorenje nad Zrečami, Božje-od tu ena slikca...
Priključim se na cesto ki pelje iz smeri Oplotnica-Cezlak-Lokanja, zavijem malo nižje da slikam razmere na tej cesti, ki niso sanirane že nekaj let...
Ja še zmeraj vožnja čez gradbeni oder in deske...
Pridem čez Lokanjo na križišče in kam zdaj?
...se odločim nadaljevati proti Osankarci, in nato po cesti mimo koče proti Pesku.
Vmes vidim ogromno "cest", vendar slabše kot to lahko "baje" v naravi naredi samo še 4-kolesnik, cross,... Pa se odločim eno slikat...
Peljem naprej in zagledam na cesti okvir od tablce, pa se nato čez 100m spomnem da sam okvir ne more odpast iz avta, tablca pa ostat gor. In se obrnem in poberem...
...verjetno kakšni gobarji (že iščem lastnika, drugače naj kaj? Nesem na policijo?)
Nadaljujem in kar naenkrat tole...
Kako, če mi zemljevidi na telefonu kažejo cesto?... Se odločim zaobiti malo po terenu in nadaljujem naprej. Po nekaj kilometrih pa...
Ni varjante priti spodaj, ali kako okoli... In zarad spoznanega se odločim vrniti tja kjer je cesta zasipana, saj je malo naprej merkacija za Pesek. In se odločim it po tisti poti.
Je bil pa teren pravi offroad...
Naslednih nekaj kilometrov nism niti pomislil da bi slikal, ker je biu teren res hud... Stati na eni strani motorja da je ravnotežje in tako dalje... To deževje naredilo svoje. Vse na kar sem mislil je bilo to da če nebo mogoče nadaljevati, kako se bom po tej poti vrnil, saj je biu spust skozi podrta drevesa, korenine, skale, kar hud. Po gozdu nisem upal zaradi gobarjev, da ni sranja,...
No in končno prilezem iz gozda pri tehle tablah...
No in gremo proti Pesku.
Kakšna bo kaj letošnja sezona?
In pa nov hotel na Rogli (no ni glih več nov

)
No in nadaljujem po cesti iz Rogle proti Zrečam, in vmes zavijem na makadam ki kaže smer Vitanje. Peljem proti Hudinji...
Nato sem pot nadaljeval proti Ljubnici, čez Loško goro proti Zrečam, tam natankat motor in počasi proti domu.
Na koncu pa še pranje motorja preden se vse zasuši...
No in dan končam z 3.5 delovnimi urami in 80km. Ni nekaj ful, je pa... Slikal tudi nisem dosti ker sem bil sam in za vsako telefon ven iz torbice pa slikat... Bo mogoče drugič boljše, ko bo tudi vreme kaj boljše.
Lep pozdrav, Goran