Tvojega outy-a ne vlečim več ven!
Sva skregana!
Moja hrbtenica je že vajena vsega hudega. Po dveh nekako preživetih nebodigatreba dogodkih in kot posledica (med drugim) štirih sesutih vretencih sem silvestrovo preživel pod vplivom omamne kemije. Ne alkoholne se razume. Plesal nisem, ker imam težave z levo nogo ( dohtarji v Valdoltri že brusijo nože za servisni poseg).sandihab napisal/-a: Brinovc,kak pa tvoja hrbtenica od sobote???je zdržala ples za silvestrovo?Veš da nimamo o tem nobenih slikic?!bo treba ponovit.
A Pohorski lonec je pa nič????brinovc napisal/-a:Moja hrbtenica je že vajena vsega hudega. Po dveh nekako preživetih nebodigatreba dogodkih in kot posledica (med drugim) štirih sesutih vretencih sem silvestrovo preživel pod vplivom omamne kemije. Ne alkoholne se razume. Plesal nisem, ker imam težave z levo nogo ( dohtarji v Valdoltri že brusijo nože za servisni poseg).sandihab napisal/-a: Brinovc,kak pa tvoja hrbtenica od sobote???je zdržala ples za silvestrovo?Veš da nimamo o tem nobenih slikic?!bo treba ponovit.
Hrbtenica je pripravljena na nova atv doživetja.
Seveda bo treba ponoviti, kajti jaz tistih madžarskih gozdov ne morem kar tako pozabiti. Nikjer nobenega kamna, podrasti in kvazi naravovarstvenih tečnežev. Le nekje je bilo zame pač preveč strmo.
Prav prijetno je videti tudi domačine, ki ti od srca odzdravijo z nasmehom in veselim pogledom.
In tisti nepozabni bograč...
LP!

Namontirana kot spomenik v spomin tragično preminulem slovenskem pilotu Josipu Križaju, ki je umrl na tem mestu v letalski nesreči l. 1948.Rafter napisal/-a:Kje pri hudiču pa je ta "letanca" namontirana in komu v spomin?
Žile!!!!! Da ni slučajno še kakšna mlaka nasproti prišla??!?!žile napisal/-a:Hvala obema sotrpinoma za res prijetno druženje in še bolj za snežno pravljico.
Posledic prevračanja ni, razen na motorju, kar bo pa tako ali tako popravil Kremy.
Branko, rabim nova ogledala- oba. Prejšnjemu se je iztekla življenska doba- po treh dneh.
Ja, ja, motoristična je težka, še posebej, če se ti hrast postavi naproti in to v ovinku.
Lp, podmorničar v snegu Žile
A samo ogledala? Al počakam, da Kremy naredi seznam (spet)?žile napisal/-a:...Branko, rabim nova ogledala- oba. Prejšnjemu se je iztekla življenska doba- po treh dneh....