MOTOVUN 2010

Vsa srečanja, prireditve, pikniki, dogodki,... in vse vaše avanture na terenu.
Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 01 Maj 2010, 22:28

Motovun 2010 je upam mimo. Naših forumašev nisem videl. Opazil sem le še tri štirikolesnike, po mojem so bili domačini - Istrani. Z ženo sva se udeležila le turistične vožnje, letos jim še ni uspelo pridobiti dovoljenja za nastop ATV-jev v hardu in hitrostni preiskušnji. Zaradi ženine nočne in mojega kresovanja, žena pa je morala še ponovno zvečer v nočno, sva se odločila, da ATV peljeva na prikolici do Motovuna in nazaj.
Slika

Slovenski del kampa z glavnimi ORC Gorenjska. Prišli so že v petek in se vrnejo ju3.
Slika

Motovun. Čudovito mestece vredno ogleda, pa tudi ostala Istra je vredna raziskovanja.
Slika

Potem pa dvo in pol urna vožnja med vinogradi
Slika

po gozdovih
Slika

s krajšimi postanki, da so se zbrale vse ekipe. Nekateri so imeli probleme z vozili, drugi z blatom.
Slika

Slika

Blata ni manjkalo.
Slika

Humer je imel kar nekaj problemov z blatom.
Slika

ORC Gorenjska - nobenih
Slika

Potem pa postanek. Čevapčiči in ražnjiči ter pijača. Če je kdo ostal lačen, je ostal zaradi lastne neumnosti.
Slika

Moj osliček je kljub slabim gumam, brez problemov premagal vse blato.
Slika

Skratka lep dan, Srečanje odlično organizirano. Za 20€ si dobil dve majici srečanja in hrano in pijačo. Žal ssva zaradi ženine službe morala takoj po koncu turistične domov. Verjamem pa, da je bilo zelo zanimivo na hardu in hitrostni in seveda druženje :drinkers: Terencev pa toliko še nisem videl na kupu. Drugo leto pa obvezno ponovimo.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 02 Maj 2010, 08:10

Vidim , da ste se imeli krasno :D

SEBA
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Kamnik-Stahovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SEBA » 02 Maj 2010, 11:19

Mi štirje pač nismo šli zaradi slabe vremenske napovedi,Motovun pa sigurno obiščem še letos. :D

Odgovori