Rečeno, storjeno. Ponovil sem del ponedeljkove vožnje, nekaj odvzel, nekaj pa dodal, ampak tokrat v nasprotni smeri. Pot me je vodila do Sevnice, desno do Orešja nad Sevnico, na Lisco, Polana, proti Jurkloštru, Mokro polje, Dežno, Šentvid pri Planini, Lesično, Golobinjek in proti Bizeljskem. Ker sem bil v skrbeh da bom prehitro doma, zavijem v Bistrici ob Sotli desno do Podsrede, na grad, potem na Osredek in proti domu, pa ne ravno direkt. Me nekako belanca ne posluša in sem moral še malo po okoliških vaseh...

Velikokrat vzamem v roke soimenjakove poezije in tam je tudi ena z naslovom "KAM"...je čist vseen kam, sam da se gre

Vzhajajoče sonce, jutro se je začelo obetavno, gume na motorju pa vse bolj srbijo

Cesta ob levem bregu Save proti Blanci, na nekaterih mestih kar precej listja na vozišču

Tukaj je pa letelo na poooooolnoooooo

Kako simbolično, ob cesti umrlo drevo, pod njim sveča nekomu v spomin in nam v opomin

Tunel iz dreves proti Lisci

Razbor v daljavi

Na koncu vasi Polana vidim to lepo cestico, ki pelje v hrib, seveda nisem mogel mimo in ga pičim do vrha

Pogled nazaj na glavno cesto

Samostan ali nekaj podobnega v Jurkloštru

Pustili so del razvalin, ostalo je lepo obnovljeno

Malo bolj napredna sončna ura

Ta možak jo je izdelal, zanimivo

Tole tukaj je pa največji razlog, da sem ponovno na tej cesti. V ponedeljek je bil prepozno opažen, sva kar hitro letela mimo. Danes sem pa tukaj užival v pogledu na dva majhna a lepa slapova in v šumenju padajoče vode

.ebi ga, še jaz moram biti zraven

Kako ne uživati v tej lepoti...

Apačko spet počiva

Pogled na Bistrico ob Sotli in Svete gore

Od grada Podsreda proti Osredku je bila pa mokra cesta, polna listja in ponekod so hotela prva kopita po svoje, zadnja pa bi rada prehitevala

Iz Osredka proti Pečicam je bilo treba dati desni palec pod kontrolo

Za mano je še en dan, še eno potepanje ki bo ostalo dolgo, dolgo v spominu. Užival sem
Sam sebi sem obljubil, da bom na spomlad, ko se bo narava odela v nežne zelene barve zopet tukaj.
LP vsem skupaj