Drugače pa glede slik, podpisov itd.. vsi smo krvavi pod kožo. Včasih se mi zdi, da se zelo preveč vsi potegujemo in pametujemo na koncu pa sami precej "grešimo". Čisto vsi imamo kak madež(nekdo drifta, drugi offroada, tretji pelje 120 čez naselja itd) in pred zakonom so vsi madeži narejeni z atv-jem enaki. Pa naj bo vlaka, sneg, kamenje, listje, že če zaviješ na travo si v prekršku... Se vozimo v državi, kjer se folk zgraža že ob pogledu na mopede... Žal. In mimogrede iz dobrih virov vem, da je precej slik takih in drugačnih tudi kje drugje kot le na neki koči X. Že, če preletimo forum najdemo madežev takšnih in drugačnih dovolj.
Uradno lahko dobiš kazen (500eur) že za naglo speljevanje in me zanima, čemu se potem vsi atv-jaši veselijo makadama? Zaradi manjše obrabe pnevmatik? Nebi raje potem po asfaltu vozili? Še voznike v penziji sem videl kako dinamično vozijo in prav je tako. Sledi, ki jih povzročajo pnevmatike pri driftanju čez ovinke v pol ure zgladi veter in par mimoidočih vozil. Ko sem vozil shineraya tega problema ni bilo... tak al tak hudič ni imel dovolj moči za driftanje
Dajmo se lepo furat, dokler nam še tega menda ne bodo čisto prepovedali.. pol nam še pa res ostane samo Hrvatija, Mađarija in jug