Polaris Phoenix Servis!

Odgovori
bostjanaero
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Polaris Phoenix Servis!

Odgovor Napisal/-a bostjanaero » 04 Apr 2011, 17:53

Pozdravljeni vsi vozniki Atv-jev, predvsem pa Polarisa :) potrebujem par nasvetov glede servisa, trenutno vozim Polarisa Phoenixa 200 , Automatic, pri vožnji mi rahlo klopota v motorju, ko pospešujem, in sploh nevem kaj bi to bilo :) imam pa še par vprašanj glede delov ki so na priloženi sliki, ena majhna škatlica na katero prideta dve cevi iz fergazerja, zanima me kaj sploh to je? In pa dve manšeti gumijasti ki sta prepereli, pa me zanima če je že kdo kaj podobnega menjaval, in kje jih je dobil, pa seveda katero olje priporočate, za motor, menjalnik, in kardan, pa kej se da dobit najugodneje zavorne ploščice in filtre?

Slika[/img]

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 04 Apr 2011, 20:42

Dobrodošel na forumu. Probaj uporabiti funkciji "išči". Je napisano že mnogo na temo olj, rez.delov itd...
Tista mala škatlica ima notri membrane in je namenjena povratku izpušnih plinov (pri majhnih obratih) nazaj v agregat (zahteva EU po izpustu CO2). Če jo odstraniš moraš blokirati tudi cevke, da ti ne bo vleklo dodatnega zraka v agregat.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: Polaris Phoenix Servis!

Odgovor Napisal/-a jaka » 03 Apr 2014, 18:37

Skoraj vsi kitajčki narejeni istega leta kot tale Phoenix je že dolgo na Dinosu, medtem pa tale Polaris še vedno prevaža srečnega lastnika naokoli. =D> =D>

Slika

Odgovori