Moj Apache 450 sp

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Re: Moj Apache 450 sp

Odgovor Napisal/-a BIF » 04 Maj 2016, 18:51

Dejstrum napisal/-a:To kar si govoru v prejsnih postih vem sam, brez da bi katerga vprasal, menjava izpusnega sistema, menjava zracnega filtra, in predelava uplinjaca.
Ne razumem zakaj postavljaš vprašanja (o K&N filtru), ko pa napišeš nekaj postov višje, da o tem vse veš?
In ne razumem zakaj vztrajaš na tem forumu, kjer ti nihče ne poda ogovora, kjer smo vzvišeni in kjer ne "pademo dol" ko s takšnim "lepopisjem" razložiš, da si velik poznavalec forumov, kjer si malodane "mati Terezija" z svojimi odgovori.
Če ti ni jasno, ti bom odgovoril.
Ker si že ne vem kateri v nizu, ki "pade" z neba s takšnimi vprašanji v pričakovanju takojšnjega odgovora ne zavedajoč se, da so bili odgovori že podani...le poiskati jih je potrebno.
In ko ti člani z izkušnjami, skušajo kar se da primerno odgovoriti in ti prikrajšati nepotrebne stroške jih "okrcaš" in skoraj narediš za bedake.
Zato sem mnenja, da je najbolje, da se kar se da hitro obrneš na kak drugem forum...morda na kakšnega strojniškega ali pa kar računalniškega, kjer te bodo zagotovo veseli in ti bodo iz rokava stresli odgovore na tvoja vprašanja....ki pa jih ti seveda že itak veš.

Dejstrum
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Dvor

Odgovor Napisal/-a Dejstrum » 04 Maj 2016, 19:21

No s tem postom si povedal da si cisti idiot svoje lepopisje si pa zatlac v rit zarad mene. Odhajam iz tega foruma ampak ne zato ker bi bil forum zanic ampak zarad dolocenega folka ki misli da je bog in bi jim padla krona ce bi pomagali nekomu ampak raje jebejo v glavo ker drugega ne znajo. Menjava izpuha, zracnega filtra, predelava forgazarja to ve vsak in to so osnove predn sploh zacnes in s tem nism zvedu nic novga ko pa sem vprasal ce bi lahko kaj skodlo evo dobim takoj odgovor z jebanjem v glavo tak clovek ni vreden kot kroglo v glavo oz skoda krogle ker je predraga in je ni vreden. Upam da bos se naprej uzival.......

Lp

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 04 Maj 2016, 19:32

Dejstrum napisal/-a:Mojster 2, na tem forumu ni nikjer napisan postopek oz kaj mores narest da odpres ta motor. Sam sem hotu informacije iz prve roke od cloveka, ki je to ze naredu da bi ga lahko dejansko vprasal vse kar me zanima, kaksnega majstra pa tud ne poznam, da bi to mi lahko naredu oz da bi ga lahko vprasal. Jast sam ne grem razkopavat motorja da bi izvedu model forgazarja. Ocitn se vam neda poglobit v vprasanje oz ste prevec vzvisani da bi mi pomagali oz svetovali mojstra ki to obvlada in ima ze kaksen motor ces dan. Tako da je brezveze sem obupal nad tem forumom, ker karkoli sem vprasal je bilo 10 postov "krega" na koncu nism pa nic izvedu. Pomagam na ogromno racunalniskih forumih, ker sam se ukvarjam z racunalniki in kaj tazga nism se nikjer opazu. Clovek pride na forum da lahko postavi vprasanje ne glede na informacije na googlu in da mu lahko pomaga nekdo, ki je to ze naredu sam ker take informacije so najbol zanislive, ampak tu je obratno ocitno ste zgresili namen foruma. Ce veste za kaksne informacije na googlu, na forumu pa jast jih morda na najdem lahko da je tema stara ali pa na googlu vcasih na najde vsega sploh ce je kaka zadeva starejsa in mores napisat tocno da ti jo sploh vrze to se ne pomeni da nism iskal ampak ce veste zanjih tocno kje so in vam uzame par sekund da jih najdete se ponavadi prilima link ne da se clovek ki rabi pomoc zajebava pa sam isce nvm kolk casa. Ce vam je to tesko nardit potem sploh ne hodte na forum, ker forum ni za vas in smetajte uporabniku teme. Da ne omenjam tuje forume slovenci zategnjeni kot zajle.

Me veseli, da si spoznal, da je servisiranje, popravilo, vzdrževanje in tunanje štirikolesnikov zahtevna naloga.
Če bi ti takoj podali odgovor, da zamenjaj zobnike spredaj za 32 zob in zadaj za 42 (številke so samo za primer)bi ponovno popenil, da nimamo pojma, ker take že imaš in sprva si nam to informacijo zamolčal. Če bi ti priporočali pretočnejši zračni filter in nastavitev uplinjača bi bila pomankljiva informacija, ker bi še zahteval prodajno kodo športnega filtra, naslov prodajalca in popust pri nakupu. Dobro, da še nisi zahteval v kakšni fizikalni enačbi potrebno mešanico goriva in zraka. Tudi kakšen Power comander bi ti lahko priporočali ampak zgodba ni tako enostavna.
Če si že zahteval informacije si jih tudi dobil, le, da jih ne razumeš! Menjava zobnikov ni samostojna rešitev in, če je razmerje zgrešeno ne dobiš željenega rezultata. Pol greš še v menjavo filtra in uplinjač zahteva drugačno razmerje mešanice gorive. Ok- izvijač, pa gremo na slepo nastavljat. Kako ti naj dopovemo kam zdaj obrni vijak in za koliko??? Nisi niti hotel slišati, da se ti bo agregat pregreval. Rešitev je več a ponovno boš zahteval, da gremo v garaže razkopat motor, da ti povemo številko termostata, pretočnost hladilnika... Pol stvari ti nisem niti omenil, ker...
Ne da se mi več pisat, ker so ti že drugi povedali, da je ogromo že napisanega na forumu in internetu-ampak to že obvladaš.
Nič jokat! Kot sem ti že povedal, da poišči dobrega mehanika, da ti uredi zadevo, saj boš sam naredil preveč škode in pol bo jok še večji.
Na forumu je logiranih, kar nekaj strokovnjakov na tem področju in"zanimivo" niso se vključili v debato-zakaj le???
No-ampak žaljivi pa nismo bili, kar pa ne velja za...
Zadnjič spremenil lakl, dne 04 Maj 2016, 21:47, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
jerebtomy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a jerebtomy » 04 Maj 2016, 19:34

Tip prav da se še sploh ni orng pelau, ](*,) sam do gozda, pa bi že vse živo predelal,prejšnji lastnik je pa lahko prevozil
10Kkm #-o #-o

2011-2013 Shineray XY 300 STE- z veseljem prodan :P
2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan :cry:
2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan :cry:
2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti ](*,)

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 04 Maj 2016, 19:34

Dejstrum napisal/-a:No s tem postom si povedal da si cisti idiot svoje lepopisje si pa zatlac v rit zarad mene. Odhajam iz tega foruma ampak ne zato ker bi bil forum zanic ampak zarad dolocenega folka ki misli da je bog in bi jim padla krona ce bi pomagali nekomu ampak raje jebejo v glavo ker drugega ne znajo. Menjava izpuha, zracnega filtra, predelava forgazarja to ve vsak in to so osnove predn sploh zacnes in s tem nism zvedu nic novga ko pa sem vprasal ce bi lahko kaj skodlo evo dobim takoj odgovor z jebanjem v glavo tak clovek ni vreden kot kroglo v glavo oz skoda krogle ker je predraga in je ni vreden. Upam da bos se naprej uzival.......

Lp
Ajde! Pol pa adijo [-o<

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 04 Maj 2016, 20:44

Še pred enim "modrecem" bo mir.
Upam da si bo po poti drugam vsaj filter zamenjal.... :mrgreen:

Uporabniški avatar
Jam
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi

Odgovor Napisal/-a Jam » 04 Maj 2016, 21:44

Upam da te administrator odstrani, ker tega pametovanja človek ne more prebavit.

Uporabniški avatar
gregor.dolenec
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Kamnik okolica

Odgovor Napisal/-a gregor.dolenec » 05 Maj 2016, 09:13

:-({|= Sedaj upam, da ti je po tem zadnjem pisanju odleglo. A mislim, da je res čas, da zapustiš ta forum. :axe:

Seba81
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: 1275
Kraj: 1275

Odgovor Napisal/-a Seba81 » 05 Maj 2016, 16:36

Vem da nima veze s to temo, morda ve kje/kaj je s Kriglom da se ne oglaša več na forum?
Hvala :drinkers:

Uporabniški avatar
gregor.dolenec
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Kamnik okolica

Odgovor Napisal/-a gregor.dolenec » 05 Maj 2016, 17:17

Mogoče nas ima dovolj,kot dejstrum :-k

Seba81
Obiskovalec
Reactions: