Tvoj zadnji skok.

Moderator: jaka
Tocno tako! Res je bilo vse izjemno dobro izpeljano, veliko boljse kot klasika, ki smo jo vajeni. Res pa sem tudi sam pricakoval vec tistih, ki so mu pili kri...lakl napisal/-a:Dodal bi še samo to.
Nikoli še nisem bil na žalni slovesnosti, kjer bi igral narodno-zabavnen ansambel. (Ampak je bilo zelo lepo, čustveno, ganljivo ter v kontekstu Jakecovih želja) Tega pri nas ni v navadi. Vsa slovesnost je potekala nekako mimo navad, katere poznam. Dolgovezenje, nakladanje, zavajanje in utrujanje lokalnih župnikov,raznih predstavnikov, vaških govorcev, jokanje starih omic nam-mi je že zlezla pod kožo.
Tukaj je vse potekalo spontano, tekoče, sproščeno z čustvenim nabojem in podrejeno slovesu prijatelja. Tudi prijatelji padalci so na izvedbo gledali kot na slovo od prijatelja, kateri ne odhaja ampak ostaja z nami.
Hvala organizatorjem slovesnosti, govorcem, kateri so v par besedah povedali praktično vse, padalcem, znancem, prijateljem, sorodnikom, vsem prisotnim...
Pričakoval sem le večjo udeležbo z naše strani- vse tiste kateri so od njega imeli ... !
V čast in spomin mi je bilo, da sem te pospremil.
Jaka ostaja z nami v prijetnem spominu.
Res je. Težko je sicer definirati, da je pogreb lep....je pa bil cool...lakl napisal/-a:Dodal bi še samo to.
Nikoli še nisem bil na žalni slovesnosti, kjer bi igral narodno-zabavnen ansambel. (Ampak je bilo zelo lepo, čustveno, ganljivo ter v kontekstu Jakecovih želja) Tega pri nas ni v navadi. Vsa slovesnost je potekala nekako mimo navad, katere poznam. Dolgovezenje, nakladanje, zavajanje in utrujanje lokalnih župnikov,raznih predstavnikov, vaških govorcev, jokanje starih omic nam-mi je že zlezla pod kožo.
Tukaj je vse potekalo spontano, tekoče, sproščeno z čustvenim nabojem in podrejeno slovesu prijatelja. Tudi prijatelji padalci so na izvedbo gledali kot na slovo od prijatelja, kateri ne odhaja ampak ostaja z nami.
Hvala organizatorjem slovesnosti, govorcem, kateri so v par besedah povedali praktično vse, padalcem, znancem, prijateljem, sorodnikom, vsem prisotnim...
Pričakoval sem le večjo udeležbo z naše strani- vse tiste kateri so od njega imeli ... !
V čast in spomin mi je bilo, da sem te pospremil.
Jaka ostaja z nami v prijetnem spominu.
Bog mi je priča, da nisem navdušenec nad domačimi vižami...dasiravno nimam nič proti...pa vendar, morda zaradi povezave z slovesom prijatelja....mi gredo dlake pokonci ob tem videu...tista vlaga v očeh pa je zato ker me je napihalo...
Ni se samo tvoje. Se mi zdi , da smo vsi potočili kakšn solzico še posebej ob ganjlivih govorih.lakl napisal/-a:Ob tej melodiji se je še moje >kamnito<srce zlomilo.
Našega skupnega govora....jaz sem bil le "mesenger"....Rogi napisal/-a: Še povezava do Bifovega govora
https://www.facebook.com/video.php?v=77 ... =2&theater