Jaku v spomin 1962-2015
Moderator: jaka
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Re: Jaku v spomin 1962-2015
Torej...iz moje strani je tako. Povedal sem le tisto, kar bi gotovo vsak izmed vas...morda z drugače obrnjenimi besedami, a bistvo bi gotovo ostalo enako. In tudi sami veste, da je dejanje vožnje do Jakatove poslednje postaje pač nekaj, kar bi opravil kdorkoli izmed vas. To, da sem ga peljal pač jaz, jemljem le kot del organizacije Jakatovega slovesa.
Zato o tem ne bi več izgubljali besed.
Vsi, ki smo se zbrali tam, smo imeli v srcih enak namen in ga skupaj izpeljali.
In bolj kot to, koliko se nas je zbralo, me skrbi praznina, ki je nastala z Jakovim odhodom...
Zato o tem ne bi več izgubljali besed.
Vsi, ki smo se zbrali tam, smo imeli v srcih enak namen in ga skupaj izpeljali.
In bolj kot to, koliko se nas je zbralo, me skrbi praznina, ki je nastala z Jakovim odhodom...
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Kaj je to "mesenger"? Jaz sem bolj stara generacijaBIF napisal/-a:Našega skupnega govora....jaz sem bil le "mesenger"....Rogi napisal/-a: Še povezava do Bifovega govora
https://www.facebook.com/video.php?v=77 ... =2&theater

Drugače pa Bif vsaka ti čast. Jaz ne bi mogel spregovoriti niti enega stavka.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
V bistvu je messenger...en s sem izpustil. Drugače pa kurir...v prenesenem smislu....naše skupne misli sem prenesel na papir in jih sporočil Jakatu...Rogi napisal/-a: Kaj je to "mesenger"? Jaz sem bolj stara generacija![]()

Iskrene čestitke organizatorjem, govornikom in udeležencem, da so tole izpeljali....jaz še vedno ne morem dojeti .... 

Prijatelji se zbirajo

Zadnji zvoki priljubljene melodije Avsenikovega hišnega ansambla

Govor našega predstavnika

Zadnjič na štirikolesniku

Spremljevalna kolona

Proti cilju

Sveti Peter

Slovo-"Gremo Jaka"

Zadnji zvoki priljubljene melodije Avsenikovega hišnega ansambla

Govor našega predstavnika

Zadnjič na štirikolesniku

Spremljevalna kolona

Proti cilju

Sveti Peter

Slovo-"Gremo Jaka"

Premalokrat sva se videla in premalo pogovorila. A vedno sem od tebe odšel bogatejši. Z več optimizma, več veselja, več spokojnosti. Nekako si v ljudeh vedno vzbujal tisto najbolj pozitivno.
Jaka, hvala ti!
Si eden tistih, ki so se za vedno vtisnili v moje srce in se te bom vedno spominjal kot izrednega človeka.
Ko sedaj kot orel jadraš v višavah poglej včasih še navzdol na nas in nam pomahaj s krili!
Jaka, hvala ti!
Si eden tistih, ki so se za vedno vtisnili v moje srce in se te bom vedno spominjal kot izrednega človeka.
Ko sedaj kot orel jadraš v višavah poglej včasih še navzdol na nas in nam pomahaj s krili!

2011-2013 Shineray XY 300 STE- z veseljem prodan
2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan
2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan
2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti](./images/smilies/eusa_wall.gif)

2014-2015 KTM 640 LC4 SM -na žalost prodan

2013-2017 Access SP 450 R - žal prodan

2018-2021 BRP BAJA DS650X - tudi žal ni več v moji lasti
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Naj veter nosi tvojo pesem...

Mineva leto dni od zadnjega slovesa in vsaj prijatelji niso pozabili nate

Res je ! Pa tudi fotka je fajn. Tudi tiste, ki nismo mogli gor si ujel zraven. Čas hitro beži spomini pa ostanejo.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Jaka,počivaj v miru!Sožalje svojcem!
Po dolgem času danes pogledam na naš forum in kaj vidim,da je med tem preminil Jaka.Sploh ne morem verjet.Se v naprej opravičujem,ker sprašujem,kaj se je zgodilo?
Zaradi določenih zadev,ki so se zgodile in ne sodijo v to temo,nisem več spremljal foruma.
Tako,kot mnogi izmed vas,sem tudi jaz užival znanje in nasvete Mojstra Jaka,ko sem rabil pomoč.Žal mi je,da nisem našel časa in se odzval na Jakovo vabilo na njegov vikend nekje nad Topolšico.Vedno rečemo "Enkrat,ko bo čas..."

Po dolgem času danes pogledam na naš forum in kaj vidim,da je med tem preminil Jaka.Sploh ne morem verjet.Se v naprej opravičujem,ker sprašujem,kaj se je zgodilo?
Zaradi določenih zadev,ki so se zgodile in ne sodijo v to temo,nisem več spremljal foruma.
Tako,kot mnogi izmed vas,sem tudi jaz užival znanje in nasvete Mojstra Jaka,ko sem rabil pomoč.Žal mi je,da nisem našel časa in se odzval na Jakovo vabilo na njegov vikend nekje nad Topolšico.Vedno rečemo "Enkrat,ko bo čas..."
Vidiš prijatelj! So že vsi na forumu pozabili nate!lakl napisal/-a:Naj veter nosi tvojo pesem...
Nismo vsi pozabili na Jaka. V Brniški gmajni sta pred novim letom goreli dve sveči, nisem prepričan za koga me pa spominjata nanj.
Od vseh velikih besed pa res ni ostalo veliko pravzaprav če malo pomislim ni ostalo nič.
Žalostno res in pomnik o tem koliko prijateljev imaš v resnici. Besede brez dejanj pa niso vredne prav veliko. Žal.
Od vseh velikih besed pa res ni ostalo veliko pravzaprav če malo pomislim ni ostalo nič.
Žalostno res in pomnik o tem koliko prijateljev imaš v resnici. Besede brez dejanj pa niso vredne prav veliko. Žal.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Na danšnji dan pred dvema letoma je Jaka poletel na svoj poslednji let.
Počivaj v miru....
Počivaj v miru....

Ko sva po štirih letih sanjarjenja o poti po Alpah (in seveda predhodnega planiranja) poleti l.2012 z Jako prevozila francoske, italijanske in švicarske Alpe https://vimeo.com/45896071 sva se pogovarjala kaj bi lahko bila naslednja velika tura. In odločitev je padla za Pireneje. Čez nekaj časa mi je Jaka rekel - ali greva še enkrat v Alpe ali pa naj že splaniram te Pireneje. In sem začel zbirati podatke, prelaze, prenočišča oz. vse kar bi bilo zanimivo po poti ....
Jake ni več, želja in zaveza pa sta ostali in zato sem letos v septembru to planirano turo po Pirenejih tudi odpeljal.
Zase in za Jako!

Jake ni več, želja in zaveza pa sta ostali in zato sem letos v septembru to planirano turo po Pirenejih tudi odpeljal.
Zase in za Jako!

- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Lepo. Upam, da boš še kaj odpeljal in užival z mislimi na Jako. Mogoče se pa še kdaj srečava. Lep pozdrav.
Še vedno mislim nate, ker vem, da paziš na nas.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Takole...nekako čutim dolžnost, da objavim ta post.
Nedolgo pred Jakovim nesrečnim slovesom, sva skupaj kovala načrte o odhodu do Črnega morja. Usoda je hotela drugače...Jaku žal ni uspelo.
Meni letos je...žal brez Jake. Kljub vsemu objavljam ti dve fotografiji njemu v spomin.

Nedolgo pred Jakovim nesrečnim slovesom, sva skupaj kovala načrte o odhodu do Črnega morja. Usoda je hotela drugače...Jaku žal ni uspelo.
Meni letos je...žal brez Jake. Kljub vsemu objavljam ti dve fotografiji njemu v spomin.

- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Oj!
Lepo napisano!
Jaka, kljub svojim muham (imamo jih vsi) večno tudi v mojem spominu.
Družila naju je tudi ljubezen do prostega letenja.
LP!
Lepo napisano!

Jaka, kljub svojim muham (imamo jih vsi) večno tudi v mojem spominu.
Družila naju je tudi ljubezen do prostega letenja.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Vedno, ko pogledam nad letališče, ter vidim padalce se spomnim na dan, ko si poletel proti nebu.
Leta hitro tečejo, danes je obletnica slovesa...