K: Brp Outlander max

Prostor za male oglase.
Odgovori
Pluto13
Začetnik
Reactions:

K: Brp Outlander max

Odgovor Napisal/-a Pluto13 » 22 Jul 2013, 20:02

Bok majstri,

Torej kot že v naslovu omenjeno kupim Brp Maxa 650, 800, obvezno max model, cena do cca 9000€, na avtonetu ni kakšne ustrezne ponudbe :-k
Zato če kdo ve za kakšnega, naj javi, bom :juhu:

Hvala

Uporabniški avatar
el.presidento
ON™®
Reactions:
Kraj:: Ivančna Gorica
Kontakt:

Re: K: Brp Outlander max

Odgovor Napisal/-a el.presidento » 25 Jul 2013, 15:47

www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250

Pluto13
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Pluto13 » 25 Jul 2013, 16:21

el.presidento napisal/-a:Evo enega iz Litije...
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7159035

Hmmm :-k malo je v letih že, presidento kaj poznaš lastnika in sam motor?

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 26 Jul 2013, 22:03

Ta je še narejen v Canadi, kar je prednost. Km tudi nima toliko, če je le bil redno vzdrževan in če je lastnik llepo skrbel za njega.

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 27 Jul 2013, 11:06

ponavadi se težko kaj najde do 9000e, sploh pametna 800tka. 650 sta bili dve 2011 in obe prodani pa obe dobro služita =D> raje počakaj, da pride kak 2010 2011 letnik in hop

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Pluto13
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Pluto13 » 27 Jul 2013, 11:59

Ja saj drugega mi ne prostane, kot pa čakati, mogoče pa bo kaj?

Gledam tudi tega 500 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7336641 samo je mogoče malo premalo moči :-k , cena je tudi prava, uvožen iz anglije, :-k

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 27 Jul 2013, 12:12

Za VSAK resen off-road je moči in NAVORA na 500-ki dovolj. Na 650-ki "prek teče"...800-ke in 1000-ke pa nihče ne izkoristi niti približno...večina pa jih niti ne obvlada. Prevelik navor in brutalnost sta v terenu lahko celo nevarna!
V kolikor pa te mika cesta, pa ima Can-Am v svoji paleti primernejša vozila.
Pa ne pišem, kar sem to slišal od nekoga, ki pozna nekoga....itd.!

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 27 Jul 2013, 15:12

brez skrbi z 500tko. Tudi potovalna hitrost je odlična... =D>

Slika

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 27 Jul 2013, 16:26

Pluto13 napisal/-a:Ja saj drugega mi ne prostane, kot pa čakati, mogoče pa bo kaj?

Gledam tudi tega 500 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7336641 samo je mogoče malo premalo moči :-k , cena je tudi prava, uvožen iz anglije, :-k
Pazi, da nima na desni strani balanco :twisted:

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Pluto13
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Pluto13 » 27 Jul 2013, 17:10

freshslo napisal/-a:
Pluto13 napisal/-a:Ja saj drugega mi ne prostane, kot pa čakati, mogoče pa bo kaj?

Pazi, da nima na desni strani balanco :twisted:
Pa na levi strani menjalnik :haha

Hmmm, bo treba še malo počakati, pa kakšnega jurčka zraven prišteti, potem pa bi moralo nekaj najti. Ta 500-ka je všečna, samo mi je za cca 600 - 700€ predraga [-X , glede na to, da so se pred kratkim 650, 800 prodajale za 9k - 10k

Pluto13
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Pluto13 » 27 Jul 2013, 17:14

BIF napisal/-a:Za VSAK resen off-road je moči in NAVORA na 500-ki dovolj. Na 650-ki "prek teče"...800-ke in 1000-ke pa nihče ne izkoristi niti približno...večina pa jih niti ne obvlada. Prevelik navor in brutalnost sta v terenu lahko celo nevarna!
V kolikor pa te mika cesta, pa ima Can-Am v svoji paleti primernejša vozila.
Pa ne pišem, kar sem to slišal od nekoga, ki pozna nekoga....itd.!

Ne ne, doma bo na gozdnih cestah (vlakah), makedam,... :D

Uporabniški avatar
Jam
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi

Odgovor Napisal/-a Jam » 27 Jul 2013, 17:15

Glede na to, da se že dolgo prodava, bi pa mogoče lahko prišla s ceno skupaj. Vendar moreš ti prit z dnarom, ne samo po forumu govorit kaj bi ti kupo..

Pluto13
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Pluto13 » 27 Jul 2013, 17:40

Jam napisal/-a:Glede na to, da se že dolgo prodava, bi pa mogoče lahko prišla s ceno skupaj. Vendar moreš ti prit z dnarom, ne samo po forumu govorit kaj bi ti kupo..

Hmm in kaj naj naredim, če možakar po tel. pogovoru reče, da spusti še za kakšno malico in da je to v grobem njegova zadnja cena :!: kaj se potem še peljem več kot 100 km k njemu, da mi bo to še osebno v obraz povedal :?: :?: :-k
Stalkerja se ne grem[-X [-X

In nisem eden od tistih, ki samo sprašujejo, kaj si mislite o tem, drugem, tretjem,... Mislim, da sem zato v naslovu napisal KUPIM in ne kaj si mislite, menite,...

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 27 Jul 2013, 19:19

Bo pač draga malica :mrgreen: ! Pokliči in povej koliko si pripravljen dati,pusti telefonsko in naj se prodajalec odloči 8-[

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 27 Jul 2013, 20:21

No saj po eni strani imaš prav. Dlje kot se bo 500-ka prodajala lažje boš zbil ceno. Če pa bo šla pa bo prej kot slej kaj drugega. V glavnem kupi tisto kar ti bo dalo dober občutek. Pa tudi časi so takšni, da denar ne leži naokrog po tleh.
Se boš že znal prav odločit.
Glede na to, da kupuješ pravi stroj, ki ga boš imel tako dolgo kot boš želel....naj te vodi tvoj občutek!

Pluto13
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Pluto13 » 27 Jul 2013, 22:39

BIF napisal/-a:No saj po eni strani imaš prav. Dlje kot se bo 500-ka prodajala lažje boš zbil ceno. Če pa bo šla pa bo prej kot slej kaj drugega. V glavnem kupi tisto kar ti bo dalo dober občutek. Pa tudi časi so takšni, da denar ne leži naokrog po tleh.
Se boš že znal prav odločit.
Glede na to, da kupuješ pravi stroj, ki ga boš imel tako dolgo kot boš želel....naj te vodi tvoj občutek!
Ja sej zato glih, ker sem komaj komaj od "mamike" :mrgreen: dobil zeleno luč za takšno investicijo, potem pa do penzije nič in glede na to, da bom v penzijo šel verjetno pri 85 letih, bo moral ta strel zadeti. :lol:

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 28 Jul 2013, 11:10

Potem kupi japonca;) Ze sam sem ugotavljal, da se BRP kar dosti kvari, pa sem vedno tu na forumu dobival proti trditve. Zadnje case se malce bolj resno ukvarjam z brp diagnostiko in sem zaradi licenc dosti v stiku s servisi in vidim, da je to res zelo pokvarljiva roba. To ti pisem, da bos vedel, ko bo enkrat na dvoriscu se stroski me nehajo.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
borke
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a borke » 28 Jul 2013, 11:25

Vse se kvari,tudi japonci.Imam 800max pa nobenih tezav v 2letih.Imam pa tudi Japonca R1 tudi 2 leti stara............same tezave,skoz je nekaj narobe.........samo pozimi ni tezav z njo.
Iz lastnih izkusenj vem,da sta oba dobra, tako BRP kot Yamaha :D :D

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 28 Jul 2013, 12:02

borke napisal/-a:Vse se kvari,tudi japonci.Imam 800max pa nobenih tezav v 2letih.Imam pa tudi Japonca R1 tudi 2 leti stara............same tezave,skoz je nekaj narobe.........samo pozimi ni tezav z njo.
Iz lastnih izkusenj vem,da sta oba dobra, tako BRP kot Yamaha :D :D
Ti delas statistiko na enem brp in eni yamahi. Jaz z R1 se nisem imel nobene tezave v treh letih, na brpju vsak mesec lezim pod njem. Ampak iz tega je tezko sklepati, da je brp kvarljiv.

Jaz gledam cez servisni kanal katere stvari se diagnosticirajo. Za tri popoldanske serviserje narocam dele iz nemcije za brp in presegamo promet 10000 eur mesecno, zal take so stvari. Verjamem, da je za lastnike brp tezko to slisati. Tudi jaz se ne pocutim dobro, ce mi kdo rece, da je mercedes pokvarljiv, pa sam z niim se nisem imel tezave.

@borke: vprasaj Jakata glede pokvarljivosti Kingquadov ali Grizzlyjev in vprasaj RBATVja glede pokvarljivosti BRPjev, katera dva imata vsak dan opravka z pokvarjenimi atvji...

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 28 Jul 2013, 12:35

meni BRP služi res odlično in po skoraj 500 delovnih urah nisem niti 1x ostal na cedilu... in ne samo meni, nas je kar nekaj z enako znamko in različnimi agregati, razen potrošnega materiala ali pa kakšne malenkosti nič presenetljivega. Sploh pa sam agregat, da bi kdo kakšne generalke delal... Letos sem prodal vsaj 10 twin air filtrov in kaj misliš kaj so z originalnim naredili ? So ga samo spihali in nazaj vtaknili... Mislim, da je agregat tukaj številka 1 in ga ne zamenjam za nič na svetu, pod takšnimi pogoji pa noben motor ne preživi. Moremo pa si nalit čistega, da VEČINA brp*jev je izkoriščenih na maximumu. Se pravi, dosti terena, dirke, potovanja... napram večini, ki jim moped 10 mesecev na leto leži v garaži zglancan... Sem na fb, forumih naših tujin, srečanjih, vedno manj srečujem druge znamke. Če pa jih že pa z mamiko na sopotnikovem sedežu.

Pa imamo več ali manj vsi zavidljive kilometre, tudi po 20k+ km .... :drinkers:
Je pa res težko delat statistiko, BRP mašinc je med renomiranimi atv-ji največ v Sloveniji (pustimo cofkote). Polaris bi tukaj vodil po statistiki, ampak.... lahko jih na roke preštejemo koliko jih je pri nas in kateri ima 5000km. Že ta eden kaj je na dirki dela samo sranje. Isto bi lahko rekel, koliko je yamah? Koliko je še kawasakijev ostalo? 5- 10 ? Pa vsi pod 10k km? " Novega "so na dks v mb prodajali pazi TRI LETA.

Verjamem pa, da so pri sea doojih kar težave, vsaj koliko sem se pogovarjal z pubeci na dirki, ki je bila na Dravi. težave pa so in bodo, v prvi meri so krivi predvsem lastniki... Če bi se pa vozil, kot večina tajvancev na Pohorju lepo od koče do koče pa bi verjetno še olja nebi rabil menjavat.

Če potegnemo črto, feedbacki od uporabnikov, tekme, tujina pa KAPO DOL BRP-ju... Sam bi mogoče še kakšno malenkost spremenil pa bi bil popoln. ;)

odločitev pa je na vsakemu pozamezniku... meni ni žal niti centa, čeprav sem prve tedne močno dvomil, predvsem zaradi polno "elektronike"...

Sam pa več nobenemu ne mislim "vsiljevat" ničesar. Zdaj je polarisov baje en kup v lagerju, ki čakajo na Slovenske anti brpjevce, tako da gasa pa se vidimo na "avtocesti" =D>

Slika

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 28 Jul 2013, 13:16

Za vsako bolezen rožca raste!
Za vsakega se dobi ATV po njegovem okusu!
Je pa zanimivo, da večina "popoldanskih" mehanikov, ki jih poznam (pa ne mislim Jaka-ta ali RB-ja)...vozijo BRP-je!
In ko prešraufaš nič koliko znamk...za sebe pa kupiš BRP-ja....sklepam, da ni nihče tako nor, da bi zase kupil slabo robo...še posebaj če je tako draga!
No kakrkoli...naš prijatelj je nekoč napisal...." vse poti peljejo do . . ." :mrgreen:
Iz vsega dolžnega spoštovanja do diagnostike.
So rekli da včasih ni toliko ljudi umiralo zaradi kardio-vaskularnih bolezni. Kurac niso! Seveda so...le diagnostika je bila za kurac! Pa da je toliko novih bolezni...kurac so...spet je diagnostika boljša! Včasih so zaprli očke pa so doktor napisali, da je umrl naravne smrti...ali pa da ga je kap...katera? od česa? zakaj? No diagnostika daje odgovore na te zadeve in omogoča preventivo!
Enako je pri atv-jih. Kam pa priklopiš diagnostiko na japoncu...da o ostalih ne govorimo? Palčko za olje lahko izvlečeš, pa svečko pregledaš...diagnostika made in Japan. Že vejo zakaj je ne vgrajujejo!
BRP pa to pač omogoča...čisti računi, ker vedo kaj delajo...in zato niso BRP-ji nič slabši in Japonci nič boljši...!
Če ne omogočaš vpogleda v ozadje še ne pomeni da si boljši, po mojih merilih, pač nekaj prikrivaš...in še vedno stojijo za njimi poševne oči...tem pa ni nikoli za zaupat!
Pa da se razumemo. Japonci SO dobri motorji!!!
V petek je bil pri meni ti-Anglež, ki živi v Halozah. Ima BigBear-ja (Yamaha) letnik 93 in išče prednje amortizerje.
Torej metuzalem dela še vedno in še bo!
Gre preprosto za to ali boš skozi življenje veslal ali se peljal z motorjem...z vsem kar sodi zraven...pač stvar okusa vsakega posameznika!
Zadnjič spremenil BIF, dne 28 Jul 2013, 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 28 Jul 2013, 13:25

BIF napisal/-a: Je pa zanimivo, da večina "popoldanskih" mehanikov, ki jih poznam (pa ne mislim Jaka-ta ali RB-ja)...vozijo BRP-je!
In ko prešraufaš nič koliko znamk...za sebe pa kupiš BRP-ja....sklepam, da ni nihče tako nor, da bi zase kupil slabo robo...še posebaj če je tako draga!

ne samo mehanikov. Tudi prodajalcev.

Slika

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 28 Jul 2013, 16:08

BIF napisal/-a: Kam pa priklopiš diagnostiko na japoncu...
...zadaj v elektro priklop za svetlobna telesa na prikolici...pač moraš pregledati, ali lampiončki na prikolici še delujejo b.p. preden greš na cesto ;)

yapončki so znani po dolgem življenju. To imajo pač v genih in načinu vrtenja. ko eni rujejo največje skale, mečejo blato najvišje, skočijo najdlje...se yaponček pelje zadnji in vlači upehane vrhunske športnike v nobel diagnostični center (opremljen tudi z pos terminalom :mrgreen: )

...važno da se vsi pripeljemo skupaj nazaj =D> .

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 28 Jul 2013, 16:37

brinovc napisal/-a:
...važno da se vsi pripeljemo skupaj nazaj =D> .
To je edina in prava resnica!

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 28 Jul 2013, 17:47

Grizzly 700 ima diagnostiko kar dobro urejeno, bi lahko rekel na ravni BRPja.

Seveda popoldanski serviserji vozijo brpje, ker drugega mocnejsega ne obstaja. Tudi sam sem sel na BRP zgolj iz vecje moci in odzivnosti.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Odgovori