K:shineray bashan ...nek kokrbtok uredu kitajski atv

Prostor za male oglase.
darkside
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Re: K:shineray bashan ...nek kokrbtok uredu kitajski atv

Odgovor Napisal/-a darkside » 10 Jan 2014, 14:59

po tvojih željah se oglasi na moto buco d.o.o. (atvslovenija.com ali nekak tak je stran). pa boš videl kaj dobiš za tvoj željen denar ;) pa večkrat naloži ta denar na kup ker boš pogorel z servisi :D

robert2
Začetnik
Reactions:
Kraj: Kresniške poljane

Odgovor Napisal/-a robert2 » 25 Jan 2014, 04:24

No dolgo se že nisem nič oglašal, tudi jast sem začel z kitajcem kupil pa sem loncin 200ccm v 4 letih sem na njega dau manj kot 400 eurou, v teh 400eurou pa grejo gume, bočni prenos (moja malomarnost) končniki (slab materjal) in par drobnarij.
Prevozil z njim okrog 5,000 km, glede na to da so bli to začetki smo probaval z njim vsemogoče tko da mu ni bilo prav lepo.
Z njim ni bilo nekih hudih težav, so pa bile seveda odpadanje vijakov tud kak nosilček je poču, ležaji so zanič, je pa tko da sedaj vozim smc jumbota sedaj vidim razliko v vožnji in vsemu, toda ni mi žal da sem začel z Loncinom.
Vse kar hočem povedat je to da niso vsi kitajci za v isti koš.
Lp Robert

Uporabniški avatar
cimbo junior
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Škofja Loka
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a cimbo junior » 27 Jan 2014, 18:33

O "kitajcih" tudi jaz vem veliko iz lastnih izkušenj.
Imel sem "kitajca" 110 ccm in naj povem če ne znaš "švasati"- variti in uporabljati glavo ko delaš te čez leto lahko stane več kot 1000 :eur .
Imel pa sem tudi bemia 200 ccm ta je še nekaj zdržal ampak se moraš tudi paziti saj te lahko pusti "glih" kadar je in kjer je.
Moj ati pa je imel 400 cmm bashana. Imel ga je dve leti in od tega 3/4 na servisu.

L.P.

Odgovori