KUPIM DELOVCA
KUPIM DELOVCA
Kupim delovca 4x4 ,do sedaj sem se držal AC-ja kod pijanec plota in je še vedno najbolj zaželjen. Bom pa vseel tudi ponudbe drugih proizvajalcev.Morda je čas ,da preiskusim , še kaj drugega 

Re: KUPIM DELOVCA
Nakup delovca še vedno aktualendelorto1 napisal/-a:Kupim delovca 4x4 ,do sedaj sem se držal AC-ja kod pijanec plota in je še vedno najbolj zaželjen. Bom pa vseel tudi ponudbe drugih proizvajalcev.Morda je čas ,da preiskusim , še kaj drugega
MitjaP napisal/-a:Če imaš proračun med 12 in 13 tisoč, lahko dobiš ponudbo
delorto1 napisal/-a:Še vedno iščem delovni štirikolesnik.
Takih še nekaj časa ne bo na tržišču
Kaj še niso začeli proizvajati delavcev?daresan napisal/-a:delorto1 napisal/-a:Še vedno iščem delovni štirikolesnik.
Takih še nekaj časa ne bo na tržišču
Zadnjič spremenil delorto1, dne 20 Sep 2013, 02:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
V Zloveniji je trgovanje z ljudmi (delAvci) kaznivo...vsaj uradno....
Delovnih modelov štirikolesnikov pa je na avto-net-u kar nekaj...je pa res, da tisti dobri niso zastonj!
Delovnih modelov štirikolesnikov pa je na avto-net-u kar nekaj...je pa res, da tisti dobri niso zastonj!
He he, čas zdravi vse ,za to se v ambulanti ure čaka Redno spremljam avtonet grem tudi kakega štirikolesnika pogledati. In takoj vidim,da tisto kar je bilo po telefonu povedano je navadna pravljica. Tudi to me ne moti preveč, če se dogovorimo za dobro ceno,malo znam tudi sam skozi roke spustiti. Če pa je dobra cena in atv ravno obratno pa hvala lepa .Kateri pa so tisti ta dobri??No bi pa najraje ostal na AC. He he so najlepše rdeče barveBIF napisal/-a:V Zloveniji je trgovanje z ljudmi (delAvci) kaznivo...vsaj uradno....![]()
Moje izkušnje pravijo mojim možganom, da stran od AC. Ne grajam kvalitete, ne grajam izgleda, ne grajam voznih lastnosti, ne grajam performanc, tudi ne prodajne mreže in servisa, ampak pi*** jih je zaj**** šravfat. Hvalim pa uporabo torx vijakov.
V rokah še nisem imal novejših letnikov, starejši mi pa niso všeč tehnično...
Večina lastnikov trenutnih in bodočih se s tem tako ali tako ni potrebno ubadati, kaj šele upoštevati, ker za osnovne stvari pošravfat niso nek problem, tako kot vsaka druga znamka.
To je zgolj osebni pogled na stvar, ki se pa tiče zaenkrat samo delavcev.
V rokah še nisem imal novejših letnikov, starejši mi pa niso všeč tehnično...
Večina lastnikov trenutnih in bodočih se s tem tako ali tako ni potrebno ubadati, kaj šele upoštevati, ker za osnovne stvari pošravfat niso nek problem, tako kot vsaka druga znamka.
To je zgolj osebni pogled na stvar, ki se pa tiče zaenkrat samo delavcev.
Moram se popraviti, sem se napačno izrazil... ne zaj*****, ampak bolj primerna beseda je tečno.
eden x8 bo kmalu naprodaj... 
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Ti ga pihneš...človek bi verjetno rad nekaj s čemer se bo še vozil, ne le delal na njem....jay886 napisal/-a:eden x8 bo kmalu naprodaj...
@delorto1, nič ne zameri..saj veš, da se radi tudi malo podjeb****...dobronamerno. Kar mirno se bo že kaj našlo..bliža se konec sezone (za sezonske delavce). Je pa treba zadevo dobro prgledat in preverit in če ti sede od prve naj ti ne bo žal kakšnega evra več...se obrestuje!
Naprodaj kawasaki KVF 650 letnik 2008/10 homologiran, prvi lastnik. Redno servisiran pri uradnem serviserju, prevoženih 9500km, brezhiben. Na atv letos kupljene nove gume Maxxis ceros s prevoženimi 300 km. Cena 5500 eur.
Tudi moje je naprodaj, vendar v kompletu: moped, prikolica in snežni plug ter prvi kovček (KOLPIN). Motor je AC 700 EFI Cruiser 4X4, letnik 2010, prva registracija 2011 (kupljen tega leta), prevoženih 13700 km, redno servisiran na pooblaščenem servisu, cena za komplet: 9000 ojrčkov - zadnja cena za komplet (prikolica je letnik 2012). Če koga zanima ZS, pošljem slike in detajlni opis. Oglasa ni na avtonetu, ker ga prodajam izključno forumašem, to pomeni, da vem kaj prodajam in vem, kaj bo kupec dobil.
In ker me forumaši v precejšnji meri poznate in veste kako in kje je bil motor vožen: plastika je ponekod popraskana. Motor ni nov, je pa, glede kje je bil vožen solidno, če ne že za taiste razmere odlično ohranjen. Kupec dobi tudi kit za mali servis( olje in filter), kakor tudi nov rezervni jermen in svečko.
In ker me forumaši v precejšnji meri poznate in veste kako in kje je bil motor vožen: plastika je ponekod popraskana. Motor ni nov, je pa, glede kje je bil vožen solidno, če ne že za taiste razmere odlično ohranjen. Kupec dobi tudi kit za mali servis( olje in filter), kakor tudi nov rezervni jermen in svečko.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
Tole je najbrž model,ki je med vodilnimi v porabi goriva ,in še nima posamičnih obes zadaj?gkson napisal/-a:Naprodaj kawasaki KVF 650 letnik 2008/10 homologiran, prvi lastnik. Redno servisiran pri uradnem serviserju, prevoženih 9500km, brezhiben. Na atv letos kupljene nove gume Maxxis ceros s prevoženimi 300 km. Cena 5500 eur.
Zadnjič spremenil delorto1, dne 20 Sep 2013, 03:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni slaboBohorc napisal/-a:Tudi moje je naprodaj, vendar v kompletu: moped, prikolica in snežni plug ter prvi kovček (KOLPIN). Motor je AC 700 EFI Cruiser 4X4, letnik 2010, prva registracija 2011 (kupljen tega leta), prevoženih 13700 km, redno servisiran na pooblaščenem servisu, cena za komplet: 9000 ojrčkov - zadnja cena za komplet (prikolica je letnik 2012). Če koga zanima ZS, pošljem slike in detajlni opis. Oglasa ni na avtonetu, ker ga prodajam izključno forumašem, to pomeni, da vem kaj prodajam in vem, kaj bo kupec dobil.

Molitva:
Bože, daj mi u ovoj godini ,da kupim dobar atv i dobru mačku.
Molim te nemoj to pobrkati kao prošle godine.

Bože, daj mi u ovoj godini ,da kupim dobar atv i dobru mačku.
Molim te nemoj to pobrkati kao prošle godine.

Obese niso posamične. Za porabo goriva pa tako vemo, da je odvisna od vožnje (teren, cesta itd).
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
delorto1 napisal/-a:
Ni štirikolesnika peš hodim!
Kupim delovni štirikolesnik.
Evo ti enga z hidravličim vario menjalnikom (da odpade skrb zaradi jermena
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
brinovc napisal/-a:delorto1 napisal/-a:
Evo ti enga z hidravličim vario menjalnikom (da odpade skrb zaradi jermena):

He he trenutno se odločam med tema dvema,za teren bi prišel bolj prav manjši he he.
delorto1 napisal/-a:brinovc napisal/-a:delorto1 napisal/-a:
Evo ti enga z hidravličim vario menjalnikom (da odpade skrb zaradi jermena):
He he trenutno se odločam med tema dvema,za teren bi prišel bolj prav manjši he he.
Pero ti si pridi ogledam makino pa se boš pol odločal
-
močerad brp
- Začetnik
- Reactions: