Polaris sportsman 570 2017
Polaris sportsman 570 2017
Živjo zanima me kaj je z polarisam ko se motor ogreje na 90 stopinj zacne nagajati vzeme gas in ko motor ugasne ga tesko nazaj vzgati...lp hvala za odgovore
Re: Polaris sportsman 570 2017
Kaj je z Polarisom???Bimbo12 napisal/-a:Živjo zanima me kaj je z polarisam ko se motor ogreje na 90 stopinj zacne nagajati vzeme gas in ko motor ugasne ga tesko nazaj vzgati...lp hvala za odgovore
Enostavno! Takšna, kot je predstavitev za za prvi post, tak je odgovor:
Pokvaril se je
Kaj bi bilo lahko narobi?? vozis se par minut ko se motor segreje na 90° zacne po 5 minut zajebavati, jemlje mu gas in tudi ugasne...ko ga probas senkrat uzgati ne uzge ko se motor ponovno ohladi spet ponovno uzge...gre se pa za polaris sportsman 570 2017
lakl napisal/-a:Kaj je z Polarisom???Bimbo12 napisal/-a:Živjo zanima me kaj je z polarisam ko se motor ogreje na 90 stopinj zacne nagajati vzeme gas in ko motor ugasne ga tesko nazaj vzgati...lp hvala za odgovore
Enostavno! Takšna, kot je predstavitev za za prvi post, tak je odgovor:
Pokvaril se je![]()
![]()
Še enkrat poglej moj post!!! mogoče boš razumel, kaj sem hotel povedati!
Polaris. Nov, rabljen, razbit, popravila, servisi, domači mojstri, vplinjač, efi, težave z delovanjem od prej... to so informacije, katere se podajo ob predstavitvi novega uporabnika, da se lahko poda vsaj smernica kaj bi približno lahko bilo narobe!
A si sam spolh pogledal, če je na samem agregatu kakšna cevka kje sneta, počena, snet kak kabel, če loputa hladnega vžiga odpira, zapira... Ne???
Polaris je rebljen kupil sem ga pri 20 urah zdaj jih ima 52...vsa popravila in servisi so delani na uradnem servisu v grosupljem.. težav prej nibilo...to težavo mi trutno dela zdaj na displeju ne zazna napake, ker jo po vecino zmeri in tudi ko ga priklopis na racunalnik ne zazna napake...pregledal se je use kaj bi lahko bilo vse kable in nism dobil napake