Za začetnika ne mislim prav veliko vlagati, zato bi Vas prosil za kakšno mnenje. Kaj: Bashan, Zongshen ali shineray? Dobre strani in slabe strani.
Razpišite se.
LP Miran

Očitno si že odločen in če že kupuješ, kupi tam, kjer je garancija, servis itd...in če res že veš marsikatero stvar (vsaj tako sem te razumel), potem veš, kje kupiti. Samo v 03 območje naj te ne zanese.fisheye napisal/-a: Zato bi rad še kakšno besedo za lažjo odločitev, kajti 4000 eur in več je za začetek malo preveč.
LP miran
Le katero besedo pričakuješ? Da je kitajček oh in sploh? Ni! Le zakaj potem še tiščiš glavo v pesek in greš težavom nasproti? Predvidevam, da si na forum prišel po nasvete. Te si tudi dobil, odločitev je pa na tebi. Pa le napiši še kakšen post, kasneje, ko boš živčno reševal probleme s kitajčkom. Mogoče pa se bo le kdo raje odločil poslušat dober nasvet.... in zasledil kako se spopadate z "nevšečnostmi" kitajskih ATV-jev. Zato bi rad še kakšno besedo za lažjo odločitev...

Je takšen tip kot je na sliki ali je prav ta? Kakorkoli gledam ne vidim na njem luči, razen smernikov. Sicer pa za dvanajstletnika to ni pomembno, saj ne more z temi leti imeti izpita. Je pa primerno, da se pri teh letih navadi, da bo znal pozneje upoštevati zmogljivost močnejših strojev. Glede na to, da je Linhai, kar € na svetlo, obstaja pa tudi Kymco 50ccm, tudi primerne kvalitete, kot je meni enkrat dejal prodajalec (uradni) z možnostjo registracije z dve osebi! Malo še poglej, pa dobro kupčijo! LP.fisheye napisal/-a: Je homologiran in registriran.
Lahko da slike varajo, samo upam, da tvoj sin nima noge večje kot št. 40, kajti dvomim, da jo bo dobil vmes med plastike... Saj je toliko dolg, kot je ATV na sliki pred njim širok...fisheye napisal/-a:O super! Pridemo le da se organiziramo ker smo grande famiglia. Pravzaprav me res zanima kje točno se bo to srečanje dogajalo?
Pa še to. Že skoraj sem odločen, da za 12 letnega sina vzamem tole
http://www.avto.net/2004/motornakolesa/ ... id=1523558
Cena je drugačna kot piše. Je homologiran in registriran. Kaj menite? Odgovorite čimprej. Hvala