pomoč pri motorju

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
samek
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

pomoč pri motorju

Odgovor Napisal/-a samek » 25 Jun 2008, 18:45

zadnič sem se vozil z bratovim bombardierjom in mi je nekaj nazalost crknilo v motorju. zej bi vas pa prosil, če je že kdo imel podoben primer.

namreč, ko motor zalaufamo nekaj rahlo v motorju ropota (komaj slišno), nato začnes rahlo dodajat gas in v motorju se sliši zvok, kakor da bi nek vijak premetavalo v nekem delu motorja, vendar ne vedno. motor drugače dela normalno, samo ta zvok je slišen.

prosil bi vas za mnenja, kaj bi lahko bilo narobe???
rad bi tudi zvedel, kam bi lahko dau popravljat motor, da me nebi prišlo tako veliko, kot če bi ga dal na bombardirjev servis??? sem pa iz bližine slovenjskih konjic!!!!!

HVALA ZA ODGOVORE!!!

L.P.

http://www.youtube.com/watch?v=OUz7nO_5gRA
Ponos Oplotnice
Ob tem videu se tudi malo zamisli in daj" palec pod kontrolo"

Uporabniški avatar
leteci
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zasavje - Trbovlje
Kontakt:

miska

Odgovor Napisal/-a leteci » 27 Jun 2008, 04:53

Miska :???: ?

Pa lep pozdrav,

Leteci :banana:

samek
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a samek » 02 Jul 2008, 17:30

kaj si mislil s tem, leteči, MISKA???

sprasujem, ce je imel ze kdo podoben primer, da bi mi malo povedal, kaj bi lahko bilo narobe???

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Jul 2008, 19:33

Mogoče je mislil, da je Miška skrita v motorju. :lol:
Zvok lahko prihaja iz variomata. Težko je takole na daljavo vedeti in svetovati. Variomate pa zna pogledati skoraj vsak mehanik, ki popravlja skuterje, če že nočes k zlatarjem vozit mopeda.

samek
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a samek » 02 Jul 2008, 19:47

sj bi ga peljali k bombardirju v celje, sam so tu :eur :eur :eur :eur problem, ker če bo kaj več za popravit, nebo glih poceni.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Jul 2008, 20:00

Če misliš šparat pri vzdrževanju in popravilih, potem si omisli ATV, ki bo primerno cenejši za vzdrževanje. Ne razumem oz. ne vem ali je smiselno imeti v garaži ATV, motor avto itd...ki ga potem zaradi :eur ne moreš vzdrževati itd...

samek
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a samek » 02 Jul 2008, 20:05

sj ni problem v tem, da popravila nebi mogel popravit, sam zakaj bi nogu dat tolko za popravilo, če pa lahko dobim mojstra za pol manjši denar, pa mi bo isto popravil.
pa ta motor je od brata, tk da za vdrzevanje je on, samjs sem se v sobot peljal in se je to zgodilo, tako da moram js to popravit.

Odgovori