No comment...Kremy napisal/-a:Hm a zato se ti je danes tako smejalo pri meni?
ATV QUAD turce poletje/jesen/08
Skoraj neverjetno, da je klubski šejk ostal brez besed, a čudeži se dogajajo. Verjetno je pomembno tudi koliko je stara kuharica in če je slučajno PERESNO lahka.
Na, pa sem izgubil prijatelja.
Oprosti Flip, toda moja ta žlehtna žilica mi ni dala, da ne bi komentiral kave + piškotka.
Lp, podmorničar Žile
Na, pa sem izgubil prijatelja.
Oprosti Flip, toda moja ta žlehtna žilica mi ni dala, da ne bi komentiral kave + piškotka.
Lp, podmorničar Žile
Žile, na penco si pa čisto pozabil, tudi to ima rad 
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Kaj češ, sem še mlad Atv-jaš, pa nimam izkušenj.
Bojim pa se, da ko bom naslednjič prišel v "polansko" dolino, me čaka ognjena voda- kozarec vode pa kol čez hrbet, da malo zapeče.
Morda pa bo šejk poslal svoje telesne stražarje nad mene.
Če se slučajno zbrišem iz tega sveta, boste vsi vedeli zakaj.
Lp, podmorničar Žile
Bojim pa se, da ko bom naslednjič prišel v "polansko" dolino, me čaka ognjena voda- kozarec vode pa kol čez hrbet, da malo zapeče.
Lp, podmorničar Žile
Žile, veš da te bomo ohranili v lepem spominu, napel bom tudi vse moči, da se to nebi zgodilo in upal na čimprejšno snidenje 
Honda Hornet 900
pozdrav
Zdravo ljubitelji štirikolesnih mačk,žile napisal/-a:Logi, lep je ni kaj, ampak črn bi bil pa še lepši. Drugače pa, vse čestitke in obilo varnih in hitrih kilometrov.
Lp, podmorničar Žile
najprej hvala za lepe želje. Naj se vam ob svojem prvem postu na kratko predstavim: druščina me kliče Logy, drgač sem pa Boštjan.
Kar pa se tiče mojega novega motorja, upam, da bodo turce tolk popolne kot z starim Adly-em. Bomo res kaj več napisal, ko ga lepo ulaufam, sicer sem pa že zelo blizu.

Lp
Spoštovan in pozdravljen med nami še na forumu turnceler. Upam pa da nam boš že ta vikend pokazal kakšno mirno turco
PS: Za danes imam na lagarju že kar nekaj kandidatov za ogled Adlija proti večeru, če bo seveda možno.
PS: Za danes imam na lagarju že kar nekaj kandidatov za ogled Adlija proti večeru, če bo seveda možno.
Honda Hornet 900
- baron21
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: nm
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Re: pozdrav
Turnceler dobrodošel med nami in veliko lepih km z Adlyjem.turnceler napisal/-a: najprej hvala za lepe želje. Naj se vam ob svojem prvem postu na kratko predstavim: druščina me kliče Logy, drgač sem pa Boštjan.Rad mam štirikolesnike, no ne vse, ........ pa makadamske ceste, ......
Lp
Me pa še nekaj zanima: imaš tudi kaj rad Mitsubishi Lancer EVO, pa Fiat Punto kit car... LP
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Kolikor sem opazil je ognjena voda premočna zate kadar si v naših koncih zato ti bomo v bodoče točili samo še polanski biser, ki ga pridobivamo pod mostomžile napisal/-a:Kaj češ, sem še mlad Atv-jaš, pa nimam izkušenj.
Lp, podmorničar Žile
l.p.civava
Re: pozdrav
baron21 napisal/-a:Turnceler dobrodošel med nami in veliko lepih km z Adlyjem.turnceler napisal/-a: najprej hvala za lepe želje. Naj se vam ob svojem prvem postu na kratko predstavim: druščina me kliče Logy, drgač sem pa Boštjan.Rad mam štirikolesnike, no ne vse, ........ pa makadamske ceste, ......
Lp
Me pa še nekaj zanima: imaš tudi kaj rad Mitsubishi Lancer EVO, pa Fiat Punto kit car... LP
Oj,
mi je rekel Jure, da si tudi rally fan, zanimivo, ja oba avta sta mi všeč, predvsem na Micko mam najlepše spomine. Punto je pa tud igrača, zelo všečen dirkalnik, ki ponuja veliko dirkaških užitkov. Oba mam rad ja
A se bomo prvič vidl na kaki turci a na rallyu?
lp
No ja Civava, se ni za bat da bi ti prevzel naslov najbolj natovorjenega šoferja ATV-ja
.
Prilagam pa še nekaj fotk iz dopustniškega podviga (Kefalonija), vzpon na 1068 m. S skuterjem ( za ATV-ja nisem bil pripravljen odšteti 45
na dan ) sva z naš šla pogledat veterno elektrarno, vzpon je bil dolg 32 km in trajal nekaj več kot dve uri.
blizu, pa vendar še daleč

še bližje, pa še 8 km do vrha

pogled nazaj

na vrhu se naša ne more načuditi velikosti

moja malenkost

pogled na drugo največje mesto, Sami

veterna elektrarna

od spodaj, navzgor

zmatrana mašina, dvakrat crknu do vrha

Prilagam pa še nekaj fotk iz dopustniškega podviga (Kefalonija), vzpon na 1068 m. S skuterjem ( za ATV-ja nisem bil pripravljen odšteti 45
blizu, pa vendar še daleč

še bližje, pa še 8 km do vrha

pogled nazaj

na vrhu se naša ne more načuditi velikosti

moja malenkost

pogled na drugo največje mesto, Sami

veterna elektrarna

od spodaj, navzgor

zmatrana mašina, dvakrat crknu do vrha

robertino vozi zverino 

[/img]
[/img]