Po dogodivščinah na Madžarskem, ko sem odlomil prednji del stopnice sem se odločil, da vse skupaj malo ojačam in tako je nastalo tole

l.p.civava

Nič hudega nisem hotel s tem povedat, me pa zanima kvaliteta teh atvjev.rookie napisal/-a:Pa kaj je fantje s temi cf mototi?
Se res toliko kvarijo ali so to posledice turc?
Kar nekaj se popravljajo zadnje čase!?
Glej, Čivava je car in je cofkota sprobal že pod vsemi mogočimi pogoji in sem pa tja kakšno stvar več pošranfa. Jaz se imel prej džipa za po gričih ovce za skup zganjat, zamenjal s cofotam in nimam problemov, razen klasičnih kot vsi ostali, ne glede na znamko. Nič ne obupaj, nekaj začetnih šrafanj, te še bolj poveže z njim (podobno kot pri ženskahzan.raptor napisal/-a:Civava a si zadovoljen s cf moto? ker jas nism!!??:(
Samo eno umesno vprašanje, koliko znamk si pa že imel da lahlo rečeš ne glede na znamko klasične napake?Kovk napisal/-a:Glej, Čivava je car in je cofkota sprobal že pod vsemi mogočimi pogoji in sem pa tja kakšno stvar več pošranfa. Jaz se imel prej džipa za po gričih ovce za skup zganjat, zamenjal s cofotam in nimam problemov, razen klasičnih kot vsi ostali, ne glede na znamko. Nič ne obupaj, nekaj začetnih šrafanj, te še bolj poveže z njim (podobno kot pri ženskahzan.raptor napisal/-a:Civava a si zadovoljen s cf moto? ker jas nism!!??:().