Ogled napisal/-a:Brinovc, v tvoji maniri bi lahko začeli debatirati o raznoraznih subvencijah in ostalih oblikah podpiranja kmetavzarske bande, njihovem svinjanju cest za katere plačamo vsi ipd. Se ti zdi to normalen način?
Dvomim, a grem stavit, da boš kljub temu tako nadaljeval.
Opaa, Ogled a sem ti na rep zapeljal?
Z zgornjim besedilom si dokončno odkril svojo dušo in tudi prevladujočo miselnost med šusfehtarji. Nikakor ne morete preboleti, da se je l. 1991 sistem zamenjal. Za večino vas so (smo) lastniki parcel še vedno razredni sovražniki.
Imaš prav glede cest. Vsi, ki imamo registrirana vozila, plačujemo cestnino. Cekin gre v ta namen. Tudi za čiščenje cest, katere umažemo t.i. kmetavzarji, ki pridelujemo hrano tudi za take riti kot je tvoja.
In ker nimaš dovolj običajne hrane (ki jo itak kupiš v trgovini) greš za svoje veselje v gozd ubit še kakšno divjad. Do tja se pripelješ po cesti, za katero nič ne prispevaš. Jaz pa. Samo to me moti.
Glede subvencij ti priporočam ogled spletne strani, koliko tonamenskega denarja požre aparat v prestolnici, predno doseže svoj namen. Večino ga ostane v žepih kvazi kmetisjkih strokovnjakov (beri hiper produktov filofaksa) in njihovih šudentskih odnašalcev riti. Na račun subvencij se torej redi velika množica ljudi, ki nimajo veze z kmetijstvom.
Osebno se zavzemam, da trg opravi svoje in uredi cene. Brez črnorokavnih posrednikov in podobnih kravatarjev.
Upam, da se kdaj srečava in za mizo kakšno rečeva.
LP!