sasog napisal/-a:Vprašanje se edino pojavi ali se splača pol pri morebitnem uveljavljanju garancije kregat z Alanom iz Mute.
Če ga res dobiš za to ceno in s to opremo kot ga oglašujejo ga le kupi, saj nikjer ne boš dobil boljše cene.
no jaz osebno sem imel samo enkrat stik z firmo kjer naj bi ta Alan delal - motorja nisem niti kupil pri njemu . Bi pa bil krivičen sedaj če bi grajal nekorektnost in nezaloženost z rezervnimi deli ( motor je izven garancije crknu ) in sem tam dobil vse kar sem rabil.
motila me pa je dejansko cena storitve pooblaščenega servisa za odpravo napake - zato sem se odločil poiskati vaškega mojstra in mi je on ravno danes postavil štirikolesnik spet na dvorišče .
Danes sem ta atv gledal pri istem prodajalcu / SBA d.o.o. , Grosuplje / kjer sem tudi jaz kupil moj sedanji model . In tudi ko so bili servisi sem moj atv samo k njim postavil in so mi vse oni uredili .
Dinlija sem gledal na avto.netu tudi pri nekem v Ljutomeru ( manuela Šulek ) pa je kar nekaj dražji - kje pa ima tale gospa servise in garancijo ?
Predvsem me zanima ali je tale štirikolesnik grajen tako , da bi vzdržal eno lepo poletno turo na morje - Portorož in nazaj v zasavje ali pa recimo kam na hrvaško - pula itd.. - ali ga kdo že ima in ga tudi uporablja !?
Predvsem me je strah , da ga nebom potem vlačil v vrečkah od hoferja nazaj na vlak in domov