GOES 720 MAX

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
Uporabniški avatar
zacetnik
Začetnik
Reactions:
Kraj: Zasavje - Kisovec
Kontakt:

GOES 720 MAX

Odgovor Napisal/-a zacetnik » 06 Jul 2009, 18:37

Sam sem že sedaj lastnik Goesa 520max in sem prilično zadovoljen :)

Danes sem ga gledal pri prodajalcu SBA v Grosuplju in je zelo všečen .
Prodajalec mi je sicer rekel , da je popolnoma nov model ampak - ali ga morda že kdo ima in kakšne so izkušnje z omenjenim modelom !?

http://translate.google.si/translate?pr ... ry_state0=

Tukaj sem si prevedel nekaj iz španšine kjer so naredili test .

Predvsem me je presenetila cena pri nas - 6290 € , v tujini pa je bistveno dražji - 7590 € ?

Kaj pravite na omenjen nov model štirikolesca podjetja GOES in morebitne izkušnje ?

Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: GOES 720 MAX

Odgovor Napisal/-a jaka » 06 Jul 2009, 19:58

zacetnik napisal/-a: Predvsem me je presenetila cena pri nas - 6290 € , v tujini pa je bistveno dražji - 7590 € ?]
Isto drobovje (beri agregat in mehanika) v drugi preobleki !

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 73216&sid=

Uporabniški avatar
zacetnik
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a zacetnik » 06 Jul 2009, 20:12

imaš prav jaka - saj tudi na tem goesu piše oz. je odtisnjeno ime proizvajalca na tej tablici kjer je tudi serijska številka - DINLI METAL INDUSTRIES - TAIWAN .

sam tale model prodaja samo en kos po tej ceni - ker neznam nemško .. pa je morda tudi gor kaka super senzacionalna akcija - plačaš 1 kos - dobiš pol kosa :lol: :lol: :lol:

Pa še to - saj še prikolice nimam , da bi po njega šel - je v nemčiji ;)

Predvsem me zanima če ga kdo že ima in mi lahko iz prve roke pove kakšni so problemi ali je cena opravičljiva za nakup tega - saj mi za svojega goesa prodajalec ki mi ga je takrat prodal ponuja še kar pošteno ceno za nakup po sistemu staro za novo ! Me že mika , da bi se lahk mal bolj hitro peljal kot pa tehle 90 :!: :oops:

Uporabniški avatar
sasog
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a sasog » 06 Jul 2009, 20:31

Dinli kot Dinli gre zelo dobro. Vprašanje se edino pojavi ali se splača pol pri morebitnem uveljavljanju garancije kregat z Alanom iz Mute.

Če ga res dobiš za to ceno in s to opremo kot ga oglašujejo ga le kupi, saj nikjer ne boš dobil boljše cene.

Uporabniški avatar
zacetnik
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a zacetnik » 06 Jul 2009, 20:59

sasog napisal/-a:Vprašanje se edino pojavi ali se splača pol pri morebitnem uveljavljanju garancije kregat z Alanom iz Mute.

Če ga res dobiš za to ceno in s to opremo kot ga oglašujejo ga le kupi, saj nikjer ne boš dobil boljše cene.
no jaz osebno sem imel samo enkrat stik z firmo kjer naj bi ta Alan delal - motorja nisem niti kupil pri njemu . Bi pa bil krivičen sedaj če bi grajal nekorektnost in nezaloženost z rezervnimi deli ( motor je izven garancije crknu ) in sem tam dobil vse kar sem rabil.
motila me pa je dejansko cena storitve pooblaščenega servisa za odpravo napake - zato sem se odločil poiskati vaškega mojstra in mi je on ravno danes postavil štirikolesnik spet na dvorišče .

Danes sem ta atv gledal pri istem prodajalcu / SBA d.o.o. , Grosuplje / kjer sem tudi jaz kupil moj sedanji model . In tudi ko so bili servisi sem moj atv samo k njim postavil in so mi vse oni uredili .

Dinlija sem gledal na avto.netu tudi pri nekem v Ljutomeru ( manuela Šulek ) pa je kar nekaj dražji - kje pa ima tale gospa servise in garancijo ?

Predvsem me zanima ali je tale štirikolesnik grajen tako , da bi vzdržal eno lepo poletno turo na morje - Portorož in nazaj v zasavje ali pa recimo kam na hrvaško - pula itd.. - ali ga kdo že ima in ga tudi uporablja !?

Predvsem me je strah , da ga nebom potem vlačil v vrečkah od hoferja nazaj na vlak in domov :oops:

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 06 Jul 2009, 21:05

zacetnik napisal/-a: - kje pa ima tale gospa servise in garancijo ?
:
Jaz samo to vem, da ta gospa skuha prav dober kofe. Pa še z Cectekom sem se lahko peljal. :haha

Uporabniški avatar
Manuela
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Manuela » 07 Jul 2009, 11:05

jaka napisal/-a:
zacetnik napisal/-a: - kje pa ima tale gospa servise in garancijo ?
:
Jaz samo to vem, da ta gospa skuha prav dober kofe. Pa še z Cectekom sem se lahko peljal. :haha
Gospodična, drugače pa hvala. :lol: Sem brala, da si bil ta vikend v naših koncih, bi se lahko ustavil na kavi ali :drinkers: (imamo tudi domače vino :lol: ).

Kar se tiče servisov, so zaenkrat v Ljutomeru in Ljubljani. ;)

Odgovori