Tako, odločitev je padla in je dokončna: odločil sem se za nakup ATV-ja SMC Jumbo 700 4x4

. Jutri grem v WBC, danes sva se že slišala z prodajalcem, da ga naročim, izberem še opremo, plačam polog, potem pa bom nestrpno čakal, da ga dobim in poženem

.
Res sem se težko odločil, a je odločitev končno sprejeta. Vzel sem si kar nekaj časa za premislek, ker je bil v igri tudi AC, ki ga dobim za isti denar, mislim, da sem se kljub temu dobro odločil, čeprav ni bilo nikogar, ki bi mi svetoval nakup tega mopeda - se razume, dobavljiv bo konec tega meseca ali na začetku drugega

. Čeprav vem, da zna imeti začetniške napake in hibe, ki jih AC nima, sem se vseeno odločil tako, ker vem, da mi bodo v WBC-ju znali hitro priskočiti na pomoč, pa tudi bližina njihovega servisa mi je zelo pisana na kožo, saj sem doma dokaj blizu, in nekdo pač mora začet orat ledino tudi s tem mopedom

. Ko ga dobim, vam sporočim in povem kako in kaj zadeva funkcionira, naložil pa bom tudi kakšno fotko.
Ob tej priložnosti bi se rad še enkrat zahvalil vsem tistim, ki ste mi svetovali kaj naj kupim in se vam hkrati opravičujem, ker sem vas razočaral in se nisem odločil za vašega "favorita"

.
Lep pozdrav vsem, Igor