nakup artic cat panther 700
Dolgin je zelo udoben za dva, v vožni v grib manša varjetnost da te zvrne nazaj (no mora biti kar klanec) pa mog0oče še kaj kar se ne spomnim ta trenutek.
Krajša verzija (če se ne motim okoli 20 cm) pa lažja in zato hitrejša po ravnem itd..
Širina pri obeh ista pa posledično dokaj dobra bočna stabilnost, itd..
Sam ostanem na dolginu.
Krajša verzija (če se ne motim okoli 20 cm) pa lažja in zato hitrejša po ravnem itd..
Širina pri obeh ista pa posledično dokaj dobra bočna stabilnost, itd..
Sam ostanem na dolginu.
Vzmeti
[quote="rožle"]Notranjc trdoto vzmeti lahko komot sam štelaš ...
hvala za informacijo, bom poiskusil našponati prednje vzmeti, ker se večinoma vozim po makadamu.
LP
hvala za informacijo, bom poiskusil našponati prednje vzmeti, ker se večinoma vozim po makadamu.
LP
AC 700 4x4
- Bojevnik
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Šmihel pod Nanosom
- Kontakt:
Sej me je en malo sram, ma vseeno... Kdaj moram peljat muco na prvi servis? Ali je to po prvih desetih urah, al po 500 km? In kako in kdaj se potem vozi na redne servise?
Sej sem verjetno videl te podatke na CDju, ma mi je šlo iz glave, CDja pa nimam s sabo, pa tudi vi maste verjetno bolj praktične nasvete.
Sej sem verjetno videl te podatke na CDju, ma mi je šlo iz glave, CDja pa nimam s sabo, pa tudi vi maste verjetno bolj praktične nasvete.
muca je zakon 
Re: Vzmeti
Njalažje jih boš šponal, če ATV dvigneš z dvigalko, no da se tudi na terenu ni tako težko. Posikusi več varjant, se z njimi vozi nekaj časa pa boš prišel do tistega kar ti najbolj leži glede na tvoj način vožnje. Ponovno: pazi da bo na isti osi isto našponano.notranjc napisal/-a:rožle napisal/-a:Notranjc trdoto vzmeti lahko komot sam štelaš ...
LP
lp
Ja jebela zakaj mi ga pa Trzinčan ni prodal ko sem to iskal?Civava napisal/-a:Ne bom trdil za druge modele vendar za trv je obstaja.rožle napisal/-a:Stabilizator obstaja samo za krajšo verzijo!
Sva lepo šla po vseh evidencah pa ga za dolgo verzijo (TRV) ni
Pa tudi roko na srce ni potreben.
Ja tvoj ATV ma pa to mal drugače narejeno ima neke verste stabilizatorja zadaj (videl pri tonetu mam večkrat ture mimo).
lp
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Tako je moj ima stabilizator zadaj pa Ac ga ima tudi. Za 700 in 1000 ko obstaja 100%. Moj sosed ga je naročil nekaj dni nazaj in kolikor se spomnim je omenil caa 160 €. Kolikor sem videl so vsi Ac ji zadaj isti tako bi moral pasati na vse modele. Je pa res , da je dolga verzija nekaj bolj stabilna ampak vseno , če se voziš bolj po cesti stojim za tem kar sem rekel.
- hurco
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: škofja loka
- Kontakt:
.Miha G. napisal/-a:Lep pozdrav. Zanima me, kakšna je razlika v VOŽNJI med kratkim in dolgim AC 700ccm oziroma med kratkimi in dolgimi delavci nasplošno?
Tudi sam zagotovo ostanem na dolginu, sem se vozil s kratko varianto pa se mi je zdelo da me bo vsak čas skipal. Dolga varianta je precej bolj vodljiva, v hitrosti pa ni prav nobene razlike, mogoče res kak odtenek po klancu navzgor, ker je razlike samo ene 10 kil.
šponanje
Zdaj si me pa prestrašil. Že tako se težko lotim šraufanja, ker sem računovodja. Se bom raje dogovoril s Tonetom ali pa počakal na servis.rožle napisal/-a:Aja pa še nekaj ko boš šponal pazi roke (meni členki na desni roki niso odpustili kakšen mesec).
Uporabi delovne rokavice.
Vseeno hvala.
LP
AC 700 4x4
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Vedel sem zato , ker ga je sosed naročil za tisočko kakšen teden nazaj. Je pa res , da so trv ji 2011 serisko opremljenio z njim v Ameriki seveda , da ne bo pomote. Pri nas so popolnoma goli samo servo imajo in pa dobro ceno
za razliko od lanskih modelov , ki imajo vse samo serva ne cena pa , če jo malo zdilaš praktično ni vredno kupit ničesar drugega.
AC 700 Panther - 2. servis
Po 3.100 prevoženih km sem bil včeraj na 2. servisu. Bili sta 2 napaki:
1. Leva ročka ni imela gretja na 2. stopnji. Vzrok je bila pretrgana žica.
2. Rahlo puščanje olja. Vzrok je bil semering na(v) mašini.
Serviser je vse takoj in z lahkoto popravil.
Za šponanje fedrov se nisem odločil, prevagalo je udobje.
LP
1. Leva ročka ni imela gretja na 2. stopnji. Vzrok je bila pretrgana žica.
2. Rahlo puščanje olja. Vzrok je bil semering na(v) mašini.
Serviser je vse takoj in z lahkoto popravil.
Za šponanje fedrov se nisem odločil, prevagalo je udobje.
LP
AC 700 4x4
Evo, stabilizator zmontiran, tistega nagibanja (mal pogrešam) sedaj več ni, občutek v ovinku zelo v redu.Civava napisal/-a:Tako je moj ima stabilizator zadaj pa Ac ga ima tudi. Za 700 in 1000 ko obstaja 100%. Moj sosed ga je naročil nekaj dni nazaj in kolikor se spomnim je omenil caa 160 €. Kolikor sem videl so vsi Ac ji zadaj isti tako bi moral pasati na vse modele. Je pa res , da je dolga verzija nekaj bolj stabilna ampak vseno , če se voziš bolj po cesti stojim za tem kar sem rekel.
lp
udobje
Koliko se pa to pozna na udobju, če se voziš pretežno po makadamu?rožle napisal/-a:Evo, stabilizator zmontiran, tistega nagibanja (mal pogrešam) sedaj več ni, občutek v ovinku zelo v redu.Civava napisal/-a:Tako je moj ima stabilizator zadaj pa Ac ga ima tudi. Za 700 in 1000 ko obstaja 100%. Moj sosed ga je naročil nekaj dni nazaj in kolikor se spomnim je omenil caa 160 €. Kolikor sem videl so vsi Ac ji zadaj isti tako bi moral pasati na vse modele. Je pa res , da je dolga verzija nekaj bolj stabilna ampak vseno , če se voziš bolj po cesti stojim za tem kar sem rekel.
lp
LP
AC 700 4x4