Pred 14 dnevi sem dobil ponudbo od Ski&Sea za testiranje novega xtp-ja 1000 max. Takoj je stekla akcija za dopust in vse kar sodi zraven... Morem reči, da je to res Atv z veliko začetnico. V primerjavi z starejšimi modeli je marsikaj izboljšano in dodano.. Poleg res močnega agregata (tukaj 1000tka res dela) je variomat drugi, tišji, mirnejši... z izolacijo in zračnim kanalom so popolnoma ohladili zunanji del motorja (v predelu nog). Niti na offroadu ni začutit nobene toplote. G2 podvozju je dodano fox vzmetenje spredaj in zadaj. Vožnja s tem podvozjem je naravnost fenomenalna.. precej manj nagibanja in nenadzorovanega zadka. Servo na katerega se še nekateri danes niso navadili je tukaj precej izboljšan. Razlike med MIN in MAX so precej večje... tudi natančnost je dosti večja med samo vožnjo. Sprednje krmilo je sedaj ALU in v nižji poziciji od predhodnika.. sedež trši, ampak se ga hitro navadiš.
Ker je meni performance kr pomemben podatek še ena: 800tka vs 1000tka je od 0-100km/h.... 1000tka gre za dobrih 5m mimo.. pri 80km/h pa dobesedno "poleti" vse do 130km/h.
da ne bom samo hvalil: sprednje luči še vedno svetijo preslabo, renegade je tukaj še vedno v prednosti. To sem že podnevi sklepal, ker so leče samo za dolge luči. Dolge luči svetijo odlično. Ogledala so še vedno enaka in še vedno gumice dol padajo
Več pa v prispevku, ki bo objavljen kmalu na Ski& Sea, kjer bom bolj konkretno podal mnenje.
Če vam le čas dopušča, se pojdite malo zapeljat naokoli... ne bo vam žal... edino pri ceni se pa marsikomu z menoj vret ustavijo sanje

Definitivno pa lahko zatrdim, da bo konkurenca še precej morala garati in garati, da nadoknadi zamujeno...
2010 xtp vs 2013 xtp
zelo pregleden... dodan še števec za temperaturo motorja
pošteno se tukaj motorček vrti..
http://www.youtube.com/watch?v=ctil-9WL ... ature=plcp