Škoda bi bilo prelep včerajšnji dan prečepeti doma, zato sem napravil eno kar razgibano solo turco
Pripravljen na štart, apač že rezgeta

Prvi postanek v kraju Neviodunum, ali po naški Drnovo

Ribnik pri Brestanici, narava že dobiva barve jeseni

Na trenutke so bili kar močni sunki vetra in na cestah skozi gozdičke kar precej potrganih vej na vozišču

Vedno se najde kaj zanimivega za "pritisnit"

Grad Podsreda

Spomenik dvem padlim partizanskim komisarjem

Jaz na mojih konjih

Podsreda in v ozadju "cik cak" do cerkvice na vrhu

Pogled na Kozje, ker sem naprej že parkrat vozil, sem se tukaj odločil iti preko hriba na Prelasko.
Cesta večinoma kar v redu in lepi ovinki. Bi zapela Seve nacionale gas, gas

Mimogrede sem skočil še na Svete gore nad Bizeljskim

Nisem bil prvič gor, ampak tega do sedaj še nisem opazil, verjetno je šla narava prehitro mimo mene

Tukaj je verjetno ta "božja noga"

Od včeraj lahko rečem, da sem bil bogu za hrbtom

Eto mene na gradu Orešje, ali pa Bizeljsko

Dvorišče gradu, vidi se, da počasi propada, pač slabo poskrbimo za našo dediščino

Nisem bil v vinski kleti in ni mi jasno, zakaj visi

Tudi ta bo kmalu odšel na zaslužen počitek

Nad vasico Orešje

Razmišljal sem, da bi se pognal še preko meje, pa se je začela oglašati kruljevina in hotela domov
na dober domač pasulj. Na tem odcepu se oglasi tisti hudiček na rami, me začne nagovarjati,
naj zavijem in vozim naprej. Seveda se temu nisem mogel upreti in ga pičim še na Pišece, Sromlje,
Zdole in šele potem domov.

Središče Pišec z znamenitim kolesom

Pa nahitro skok na grad Pišece

Malo sem ga pa le zaprašil

Nebo se je začelo zapirati, pa vendar sem nad Sromljami skrenil še malo v hribčke in tam fasal par kapljic dežja.
Pa ni težav zato. Obleka se posuši, kožo imam pa nepremočljivo. Ti bogca tulk je stara in še vedno drži.
Zgleda, da me je pokojni Frence napravo z dobrga materiala

Ob prvi priliki bom to furco ponovil in jo še malo razširil. V glavnem, preživel sem nekaj lepih uric na motorju
v res razgibani in v čudovite barve odeti naravi.
Sicer pa veselite se slabemu vremenu, kajti za slabim vedno pride lepo

LP vsem skupaj, tudi men...