Čas je, da se še jaz oglasim kot kao "glavni " organizator srečanja. Včeraj sem celil rane in urejal vtise v glavi, danes pa lahko napišem, da nam je uspelo. Najprej bi se rad zahvalil vsem ki so kakor koli pomagali pri izvedbi tega srečanja. V prvi vrst mojima delavcema Gorazdu (Jam) in Borisu, pridružil se nam je še Jay886, vsem na kmetiji Vališer, ki nas je gostila, sestri Simoni na prijavah in Gugiju, ki je celo obesil dve zastavi. Hvala tudi podjetu TIPOM, ki je prispevalo nagrade za spretnostno vožnjo.Zahvala tudi našemu FRENKIJU, ki nas je popeljal po Kobanskih grapah

Posebna zahvala gre tudi moji ženi Cilki, ki je pomagala in me v teh dneh potrpežljivo prenašala, sin Nik pa bo ob pomoči sestre Eve upam da čim prej naredil video našega druženja. Posebej bi pa se rad zahvalil še našemu sponzorju in sicer GOOD YEAR-ovi franšizi hitrih servisov VULCO, ki nam je pamagala finančno izpeljati to srečanje, HVALA ANDREJ
Pohvale in priznanje pa se zaslužite tudi vsi VI, ki ste se pripeljali na Sv. Duh na Ostrem Vrhu in se udeležili druženja ter se veselili in vozili z nami. Udeležba je bila kljub slabi vremenski napovedi odlična, pestra in raznovrstna. Vse, kar smo si zadali,nam je ratalo, razen testnih voženj,ki so nam jih obljubili pri podjetju SKI&SEA, vendar so si zadnji trenutek prmislili in udeležbo odpovedali

Mogoče pa kdaj drugič.
Dela ni bilo malo, vendar se vse obrestuje, če so udeleženci druženja zadovoljni in veseli. Pogrešali smo nekaj naših MB prijatejev, ki pa so imeli druge obveznosti in vemo, da se nam bodo drugič (če bo) z veseljem pridružili.
Nekaj slik bo popoldne, video pa upam da tudi čimprej.
Še enkrat vsem HVALA za vašo udeležbo in prijetno druženje
Mitja in VULCO team
Izletniška kmetija Vališer
Prihodi udeležencev
Izmenjave izkušenj, pogovori o motorih, vožnjah itd..
Zbiranje prijav
Imeli smo tudi ponudbo ATV pnevmatik
Tukaj pa je jay986 malo premešal blato